Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(JM @ 2012 12 09, 18:03)
kam taip kategoriškai  tongue.gif juk ne visiems "kančia" pavaikščioti savomis kojytėmis ir išlipti iš mašinos  biggrin.gif  mes vykome su vaikais....lipome ir į kalnus ir po gamtos gražias vietoves vaikštinėjome ir po miestelius...ir visur ne tam kad nusivaryti nuo kojų,o tam,kad mums malonu ir smagu pamatyti realiai ir patiems.
O ir vaikai mūsų ne kankinami o su mielu noru ir keliauja ir į kalnus lipa ir prie vandenyno tuo pačiu suspėja pasiturkšti.Ir važiuojam mes atostogauti,bet beabejo kad kiekvienas savo aktyvumą renkames individualiai tongue.gif

Todėl reiktų skirti karštį kai tik pamatoma viskas pagrinde pro auto langą,gaivinant kondicionieriui ir karštį,kai keliaujama realiai 4u.gif

... drinks_cheers.gif

Na kiek zmoniu, tiek poilsio formu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 12 09, 17:33)
... drinks_cheers.gif
Na kiek zmoniu, tiek poilsio formu.  mirksiukas.gif

Tikrai taip drinks_cheers.gif
Aš jūs jau pasiruošėte atostogoms bigsmile.gif
Mes šiandien eglę papuošėm lauke,gal sakau visgi suderinsim susitikimą prieš jūsų atostogas wub.gif (parašyk į až kada patogesnis laikas)
O mes pavasario Kanarus iškeitėm į ...Gruziją....prikalbino mane visgi MB biggrin.gif vykti į jo mylimą šalį biggrin.gif karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 09 gruodžio 2012 - 18:45
QUOTE(JM @ 2012 12 09, 19:40)
Tikrai taip  drinks_cheers.gif
Aš jūs jau pasiruošėte atostogoms bigsmile.gif
Mes šiandien eglę papuošėm lauke,gal sakau visgi suderinsim susitikimą prieš jūsų atostogas wub.gif (parašyk į až kada patogesnis laikas)
O mes pavasario Kanarus iškeitėm į ...Gruziją....prikalbino mane visgi MB biggrin.gif vykti į jo mylimą šalį biggrin.gif  karsta.gif

Na taip pusiau pasiruose biggrin.gif , dar Kaledas reik atlaikyt, renginiu vaikams kruvos. doh.gif Gal kaip nors suspesiu.

Smagu eglute, o lauke... wub.gif
Labai noreciau atlekti iki atostogu bigsmile.gif , jei iseis butinai pranesiu. Bet pazadet negaliu blush2.gif

O kas liecia Gruzija, tai as net neabejoju kad kelione bus ispudinga. thumbup.gif Kai atsirado geresnes salygos sia sali pasiekti ir mane sugunde, skaiciau dar vasaros metu. MB sake ten butu kaip savas, dar tokio tamsesnio gymio. tongue.gif Tik zinau kad ypac kalnuose patiems geriau nevairuoti o geriau imti masina su vairuotoju, jie kaip vietiniai ten tokiu perliuku parodo, zino kur ir kaip vaziuot. Karsti tie gruzinai. biggrin.gif Zinau kad tau ekstrymas patinka (vairuojant), na bet ten salygos kiek kitokios nei tarkim kitose Europos salyse vazinejant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 09 gruodžio 2012 - 19:51
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 12 09, 18:50)
Na taip pusiau pasiruose  biggrin.gif , dar Kaledas reik atlaikyt, renginiu vaikams kruvos.  doh.gif  Gal kaip nors suspesiu.

Smagu eglute, o lauke... wub.gif
Labai noreciau atlekti iki atostogu  bigsmile.gif , jei iseis butinai pranesiu. Bet pazadet negaliu  blush2.gif

O kas liecia Gruzija, tai as net neabejoju kad kelione bus ispudinga. thumbup.gif Kai atsirado geresnes salygos sia sali pasiekti ir mane sugunde, skaiciau dar vasaros metu. MB sake ten butu kaip savas, dar tokio tamsesnio gymio.  tongue.gif Tik zinau kad ypac kalnuose patiems geriau nevairuoti o geriau imti masina su vairuotoju, jie kaip vietiniai ten tokiu perliuku parodo, zino kur ir kaip vaziuot. Karsti tie gruzinai. biggrin.gif   Zinau kad tau ekstrymas patinka (vairuojant), na bet ten salygos kiek kitokios nei tarkim kitose Europos salyse vazinejant.

Eina sau,kaip smagu wub.gif jau lauksiu įspudžių iš atostogų wub.gif
gerai mane pažįsti,kad žinai,kad man vairavimas pats pačiausias dalykas blush2.gif tiesa sakai,ten patogiausia ir saugiausia imti mašiną su vairuotoju,bet žiūrėsim kaip ten bus..apsilankėme jau Gruzijos ambasadoje,kalbėjomes ir konsultavomes su konsulu,pasiememe daug info naudingos.MB linkęs,kad visgi aš įgyvendinčiau savo svajones ir vairuočiau pati,konsulas pažadėjo mums mašiniuką gerą g.gif na žiūrėsim kaip bus rolleyes.gif taviškis ten prie savų būtų thumbup.gif maniškis ten gyvenęs nemažai ir savų sentimentų turi,na bet viskas parodys laikas,kam aš čia "pasirašysiu" blush2.gif biggrin.gif
O svečiuose laukiu,laukiu wub.gif šašlykiukai,pirtis ir baseiniukas garantuotai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 09 gruodžio 2012 - 20:11
QUOTE(JM @ 2012 12 09, 16:03)
kam taip kategoriškai  tongue.gif juk ne visiems "kančia" pavaikščioti savomis kojytėmis ir išlipti iš mašinos  biggrin.gif  mes vykome su vaikais....lipome ir į kalnus ir po gamtos gražias vietoves vaikštinėjome ir po miestelius...ir visur ne tam kad nusivaryti nuo kojų,o tam,kad mums malonu ir smagu pamatyti realiai ir patiems.
O ir vaikai mūsų ne kankinami o su mielu noru ir keliauja ir į kalnus lipa ir prie vandenyno tuo pačiu suspėja pasiturkšti.Ir važiuojam mes atostogauti,bet beabejo kad kiekvienas savo aktyvumą renkames individualiai tongue.gif

Todėl reiktų skirti karštį kai tik pamatoma viskas pagrinde pro auto langą,gaivinant kondicionieriui ir karštį,kai keliaujama realiai 4u.gif

nekategoriskai, tiesiog pasisakiau, kaip mums patinka atostogauti ir kaip mes suprantam tikras atostogas ax.gif
mum reikia gero viesbucio, dar geresnio maisto ir silumos mirksiukas.gif
puikiai suprantu, kad esam visi skirtingi, yra net tokiu, kurie pazintines keliones vadina atostogomis ax.gif

Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 12 09, 21:08)
Eina sau,kaip smagu wub.gif jau lauksiu įspudžių iš atostogų wub.gif
gerai mane pažįsti,kad žinai,kad man vairavimas pats pačiausias dalykas blush2.gif tiesa sakai,ten patogiausia ir saugiausia imti mašiną su vairuotoju,bet žiūrėsim kaip ten bus..apsilankėme jau Gruzijos ambasadoje,kalbėjomes ir konsultavomes su konsulu,pasiememe daug info naudingos.MB linkęs,kad visgi aš įgyvendinčiau savo svajones ir vairuočiau pati,konsulas pažadėjo mums mašiniuką gerą g.gif na žiūrėsim kaip bus rolleyes.gif taviškis ten prie savų būtų thumbup.gif maniškis ten gyvenęs nemažai ir savų sentimentų turi,na bet viskas parodys laikas,kam aš čia "pasirašysiu"  blush2.gif  biggrin.gif
O svečiuose laukiu,laukiu  wub.gif šašlykiukai,pirtis ir baseiniukas garantuotai wub.gif

Vauu bigsmile.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif ...sugundei...
Na jooo, jei dar ir sentimentu turit, tuomet kitas reikalas.
Viska patys ivertinsit ir nuspresit. Kai mes pasakojom kad ruosiames po Meksika patys vazinet automobiliu, daug kas irgi prie smilkinio pirsta suko. biggrin.gif Ten zinoma daugiau kitokio saugumo sumetimais. Bet viskas buvo thumbup.gif .

O mes labai lauksime jusu busimos keliones ir ispudziu. smile.gif Isbandysit tada mes leksim. tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 09 gruodžio 2012 - 21:04
QUOTE(JM @ 2012 12 09, 17:03)

drinks_cheers.gif Mes tai kelias dienas galim pagulėti, o po to jau spirgam biggrin.gif Pailsim keliaudami, važinėdami, pamatydami, čia jau tikrai kiekvieno aktyvumas skirtingas. Juk kiek žmonių ilsėtis važiuoja į Turkiją ar Egiptą ir ten 2 savaites prie baseino su AI praleidžia, kai kurie net iki jūros nenueina doh.gif Kai skaičiau GK atsiliepimus apie Ifa viešbutį, tai vieni rašė, kad per savaitę vieną kartą išėjo iš viešbučio teritorijos, nusišaučiau doh.gif o jiems panašu, labai gerai buvo smile.gif
Atsakyti
Na man asmeniskai, tai sio viesbucio tokia kainyte, kad irgi greiciausiai is jo jau niekur neiciau, nes tam netureciau pinigu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2012 12 10, 10:34)
Na man asmeniskai, tai sio viesbucio tokia kainyte, kad irgi greiciausiai is jo jau niekur neiciau, nes tam netureciau pinigu  lotuliukas.gif

Ifa interclub Atlantic? Prieš pusantro mėnesio mūsų šeimai (2 suaugę, 2 vaikai (2m ir 6m), 16n. kainavo 5000lt AI, tai man visai padori kaina atrodė lyginant su kitais viešbučiais ax.gif Bilietai buvo visai šeimai 1700lt, tai sumoj 6700, t.y. 1675lt žmogui skrydis+viešbutis 16 nakvynių AI.
Čia turiu nuorodėlę seną per makalių, bet per qiuckrooms ir alpharooms pigiau dar pora šimtų buvo:
http://www.makalius....w/4215/f8133cfe
Atsakyti
Ir dar - vaikštinėjimas pora km spinduliu (ir daugiau) apie viešbutį nieko nekainuoja biggrin.gif Kanaruose tikrai puikiai išvystyta infrastruktūra, promenados nerealios wub.gif Todėl net neįsivaizuoju kaip galima tuo nesimėgauti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2012 12 10, 10:32)
Ir dar - vaikštinėjimas pora km spinduliu (ir daugiau) apie viešbutį nieko nekainuoja biggrin.gif Kanaruose tikrai puikiai išvystyta infrastruktūra, promenados nerealios wub.gif Todėl net neįsivaizuoju kaip galima tuo nesimėgauti wink.gif

Va cia ir zmones skiriasi tongue.gif As pavyzdziui nesuprantu betikslio vaiksciojimo mirksiukas.gif Na aisku, jei mes i netolimas keliones vaziuotume 2-3 savaitem, tai gal ir mum jau noretusi dupces prajudint g.gif Bet kadangi mes vaziuojam 7 naktim i keliones, kur skrydis trunka iki 5 val, tai mum netenka stumt laiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2012 12 09, 19:00)
puikiai suprantu, kad esam visi skirtingi, yra net tokiu, kurie pazintines keliones vadina atostogomis ax.gif

Vadinas mes su MB niekada neturejom atostogu biggrin.gif
Atsakyti