Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(jurmarta @ 2012 12 05, 06:46)
oi,pasakokit,kaip Lanzarote?ar patiko?mes skrendam tenais sausy:-) siaip dukart buvau Tenerifej ir isimylejau ta sala,jei sulauksiu senatves ir Kanaru nenunes iki to laiko gamtos stichija-ten leisiu saltaji metu sezona:-D

Labai patiko, niekada musu Kanaru salos netrauke, bet taip isejo, kad nebuvo didelio pasirinkimo, nes ieskojom, kad dar butu pakankamai silta ir skrydis iki 5val, nes lekem tik savaitelei. Ir labai dziaugiuosi, kad taip isejo, nes nepasigailejom. Apvaziavom visa sala, visur grazu. Orai geri. Tik labai vejuota. Viesbucio teritorijoj kepem, nes uzuoveja, o jau uz jos ribu reikejo ir megztuko. Bet kadangi daug vazinejom ir norejom viska pamatyt, tai tas tik i nauda isejo thumbup.gif
Jei vaziuojat ten sausi, tai siluma per daug neiseis pasidziaugt, pasiimkit siltesniu drabuziu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2012 12 07, 11:49)
Labai patiko, niekada musu Kanaru salos netrauke, bet taip isejo, kad nebuvo didelio pasirinkimo, nes ieskojom, kad dar butu pakankamai silta ir skrydis iki 5val, nes lekem tik savaitelei. Ir labai dziaugiuosi, kad taip isejo, nes nepasigailejom. Apvaziavom visa sala, visur grazu. Orai geri. Tik labai vejuota. Viesbucio teritorijoj kepem, nes uzuoveja, o jau uz jos ribu reikejo ir megztuko. Bet kadangi daug vazinejom ir norejom viska pamatyt, tai tas tik i nauda isejo thumbup.gif
Jei vaziuojat ten sausi, tai siluma per daug neiseis pasidziaugt, pasiimkit siltesniu drabuziu ax.gif

Kad mėnuo turbūt nelabai ką sako, čia kaip "užplauks" ciklonas, nes kiek draugų ir mes buvę visi skirtingu laiku, tai ir lapkritį kitiems neteko išsimaudyt, nes lijo, vėsu buvo ir labai vėjuota, o kiti sausio pabaigoj kepė smile.gif Mes patys du kartus vasarį buvę - vieną kartą pradžioj (pusė liako virš 30, kita pusė ~23, bet labai vėjuota, kelias dienas palijo), kitą kartą - vasario pabaigoj, tai 10 dienų net per karštos buvo, vėjo beveik nebuvo, o likusios 5 dienos ~23-24 su vėjeliu, nei dienos nelijo. O mama balandį buvo, tai lijo gal 7-8 dienas iš 15d., bet aišku šilta buvo. Taip, kad čia - laimės dalykas tas oras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2012 12 07, 14:49)
Kad mėnuo turbūt nelabai ką sako, čia kaip "užplauks" ciklonas, nes kiek draugų ir mes buvę visi skirtingu laiku, tai ir lapkritį kitiems neteko išsimaudyt, nes lijo, vėsu buvo ir labai vėjuota, o kiti sausio pabaigoj kepė smile.gif Mes patys du kartus vasarį buvę - vieną kartą pradžioj (pusė liako virš 30, kita pusė ~23, bet labai vėjuota, kelias dienas palijo), kitą kartą - vasario pabaigoj, tai 10 dienų net per karštos buvo, vėjo beveik nebuvo, o likusios 5 dienos ~23-24 su vėjeliu, nei dienos nelijo. O mama balandį buvo, tai lijo gal 7-8 dienas iš 15d., bet aišku šilta buvo. Taip, kad čia - laimės dalykas tas oras smile.gif

tai jau taip,mes visada susitrumpinam ziema ir pabegam sausi i vasara,tai pvz viena kart Tenerifej buvo +28,kita +23 ,bet BET KURIUO ATVEJU TAI VASARA VIDURZIEMY IR TAI YRA NUOSTABU! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 12 07, 14:38)
tai jau taip,mes visada susitrumpinam ziema ir pabegam sausi i vasara,tai pvz viena kart Tenerifej buvo +28,kita +23 ,bet BET KURIUO ATVEJU TAI VASARA VIDURZIEMY IR TAI YRA NUOSTABU! thumbup.gif

nu man kai vasara prasideda minimum nuo 30, tai 23 man tikrai nenuostabu mirksiukas.gif gal jei Lt gyvenant is minus 20 i plius 20 tai ir yra labai smagu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2012 12 07, 16:46)
nu man kai vasara prasideda minimum nuo 30, tai 23 man tikrai nenuostabu mirksiukas.gif  gal jei Lt gyvenant is minus 20 i plius  20 tai ir yra labai smagu  ax.gif

na man kaip negalinciai pakesti salcio ir ziemos pokytis is-20 i +20 yra tikras geris!noreciau turet galimybe ten praleist lapkriti,sausi,vasari..
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 12 07, 16:39)
na man kaip negalinciai pakesti salcio ir ziemos pokytis is-20 i +20 yra tikras geris!noreciau turet galimybe ten praleist lapkriti,sausi,vasari..

sutinku, kad is -20 i +20 nuvykti yra tikras geris, bet as kaip tokia salcmire, tai man prie +20 dar striukes reikia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2012 12 07, 15:46)
nu man kai vasara prasideda minimum nuo 30, tai 23 man tikrai nenuostabu mirksiukas.gif  gal jei Lt gyvenant is minus 20 i plius  20 tai ir yra labai smagu  ax.gif

Na taip, kaip kam biggrin.gif Man virš 30 jau visai ne gėris, ypač kai nori pakeliauti, ir dar su vaikais karsta.gif
+25 idealu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2012 12 07, 11:04)
Kadangi daug norinciu i a.z. parase, tai rasau cia  biggrin.gif jokio stebuklo cia nera:
bilietus pirkau ryanair 2,5 men iki keliones, dar iki nauju mokesciu su mastercard prepaid kortele smile.gif o viesbuti taip pat is anksto, nes kuo veliau, tuo maziau kambariu lieka ir brangsta, bei mes keliaujame 2 suauge, 2 vaikai (2m ir 6m), tai maziukas viesbutyje nemokamai, del to dar kaina sumazeja zmogui smile.gif viesbutis is quickrooms 4u.gif

Na taip, mums daugiau keliaujantiems, kaip ir standartiniai keliones organizavimo ypatumai, taciau yra tokiu kuriems tokia info tikrai naudinga. mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(pavyks @ 2012 12 07, 14:49)

Pritariu drinks_cheers.gif
Na ziuresim kokis oras mus pasitiks po 3 savaiciu. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Flirt @ 2012 12 07, 16:46)

Bent jau mums tai kai jau virs +30, tai pradeda varginti, o ypac pietu salyse tas karstis dar kitaip jauciasi. Kai per karsta didelio komforto nera, nes norisi sleptis, o dar vaikams doh.gif . Apie nora ka nors ziureti (ypac po miestus ar miestelius vaiksciot) tai net nekalbu. Maloniau kai viduriukas buna. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 12 09, 14:50)
Bent jau mums tai kai jau virs +30, tai pradeda varginti, o ypac pietu salyse tas karstis dar kitaip jauciasi. Kai per karsta didelio komforto nera, nes norisi sleptis, o dar vaikams  doh.gif . Apie nora ka nors ziureti (ypac po miestus ar miestelius vaiksciot) tai net nekalbu. Maloniau kai viduriukas buna.  mirksiukas.gif

na mes, kai nelabai kur vaikstom. visur viska apvaziuojam masina, tai tas karstis netrukdo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2012 12 09, 15:20)
na mes, kai nelabai kur vaikstom. visur viska apvaziuojam masina, tai tas karstis netrukdo ax.gif

Tik važinėjat,pro auto langą žiūrit bigsmile.gif
Mes nors visur su auto,bet vaikščiojimo tikrai nemažai turime visada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 12 09, 15:27)
Tik važinėjat,pro auto langą žiūrit bigsmile.gif
Mes nors visur su auto,bet vaikščiojimo tikrai nemažai turime visada 4u.gif

Pagrinde taip, islipam tik jei kazka ypatingo pamatom ax.gif Aisku nekalbu apie tokias vietas, kaip uolos ir panasios lankytinos vietos. Tada jau bunam priversti kazkiek pavaikscioti mirksiukas.gif Mes vaziuojam atostogauti, o nenusivaryti nuo koju lotuliukas.gif Nei as, nei mano vyras nemegstam muzieju ir pastatu apziurinejimo, o tuo labiau kai su vaiku tai nesinoretu dar ir jo kankinti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2012 12 09, 15:47)
Pagrinde taip, islipam tik jei kazka ypatingo pamatom ax.gif  Aisku nekalbu apie tokias vietas, kaip uolos ir panasios lankytinos vietos. Tada jau bunam priversti kazkiek pavaikscioti mirksiukas.gif  Mes vaziuojam atostogauti, o nenusivaryti nuo koju lotuliukas.gif  Nei as, nei mano vyras nemegstam muzieju ir pastatu apziurinejimo, o tuo labiau kai su vaiku tai nesinoretu dar ir jo kankinti tongue.gif

kam taip kategoriškai tongue.gif juk ne visiems "kančia" pavaikščioti savomis kojytėmis ir išlipti iš mašinos biggrin.gif mes vykome su vaikais....lipome ir į kalnus ir po gamtos gražias vietoves vaikštinėjome ir po miestelius...ir visur ne tam kad nusivaryti nuo kojų,o tam,kad mums malonu ir smagu pamatyti realiai ir patiems.
O ir vaikai mūsų ne kankinami o su mielu noru ir keliauja ir į kalnus lipa ir prie vandenyno tuo pačiu suspėja pasiturkšti.Ir važiuojam mes atostogauti,bet beabejo kad kiekvienas savo aktyvumą renkames individualiai tongue.gif

Todėl reiktų skirti karštį kai tik pamatoma viskas pagrinde pro auto langą,gaivinant kondicionieriui ir karštį,kai keliaujama realiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 09 gruodžio 2012 - 17:05