Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(jurmarta @ 2012 12 04, 14:51)
nu jau kokiu pigiu pasiulymu i Kanarus gavau is agenturos!Blyn,bet jau patys nusipirkom bilietus ir viesbuti uzsisakem ir viskas gavosi gerokai brangiau nei siulo agentura lotuliukas.gif Va cia vadinas organizuokis pats biggrin.gif ..pvz mes keliaujam i Lanzarote,tai agentura dabar pasiule 10 nakvyniu is Vilniaus skrydis su persedimu Liutone ,viesbutis su HB 1645 LT  smile.gif

Sakot cia labai gerai kaina, na as tai suabejociau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2012 12 04, 15:58)
Čia geras bigsmile.gif , kaina tikrai superinė, o kokia čia agentūra jums pasiūlė g.gif ? Ar gaunat el. paštu pasiūlymus?

Kaina tikrai nebloga, gera, bet ir paciam organizuojantis tikrai tokia pat kaina galima rasti variantu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2012 12 04, 16:54)
Sakot cia labai gerai kaina, na as tai suabejociau  ax.gif

as irgi suabejociau g.gif mums AI zmogui gavos 1800lt 20 dienu (skrydis+viesbutis 4* AI). Tai cia dar norimam kurorte, viesbutis pagal atsiliepimus pasirinktas, o jei taip tipo geriausia pasiulyma ziurint, tai ir uz 1500 AI 3* 20 dienu radom. o HB 1200 (20d.) Tai jei 10d. tai dar gerokai pigiau...
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2012 12 04, 18:15)
as irgi suabejociau g.gif mums AI zmogui gavos 1800lt 20 dienu (skrydis+viesbutis 4* AI). Tai cia dar norimam kurorte, viesbutis pagal atsiliepimus pasirinktas, o jei taip tipo geriausia pasiulyma ziurint, tai ir uz 1500 AI 3* 20 dienu radom. o HB 1200 (20d.) Tai jei 10d. tai dar gerokai pigiau...

na man tai cia kosmosas-mes tokiu kainu nemate:-D cia is vis uz dyka gaunas..bet mano vyrui prasiknisus kelias savaites internete,norimam laikotarpiui nieko pigiai nesigavo:-(
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 12 04, 17:57)
na man tai cia kosmosas-mes tokiu kainu nemate:-D cia is vis uz dyka gaunas..bet mano vyrui prasiknisus kelias savaites internete,norimam laikotarpiui nieko pigiai nesigavo:-(

dar gal ziurint kokiam menesiui ir kokioj saloj, mes cia Tenerifeje sausio pabaigoj.
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2012 12 04, 19:29)
dar gal ziurint kokiam menesiui ir kokioj saloj, mes cia Tenerifeje sausio pabaigoj.

tai kiek jums skrydis kainavo?mes irgi ieskojom sausio pabaigoj,perziurejom visus viesbucius,tai keturiu zvaigdziu su pusryciais tik ir tai 800lt zmogui desimciai dienu,o cia Al-nemaciau tokiu kainu,net nieko panasaus,cia gal kokia akcija-atrakcija buvo?:-D buna kartais ismeta juokingu kainu,bet ne tada,kada reikia:-)
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 12 04, 19:05)
tai kiek jums skrydis kainavo?mes irgi ieskojom sausio pabaigoj,perziurejom visus viesbucius,tai keturiu zvaigdziu su pusryciais tik ir tai 800lt zmogui desimciai dienu,o cia Al-nemaciau tokiu kainu,net nieko panasaus,cia gal kokia akcija-atrakcija buvo?:-D buna kartais ismeta juokingu kainu,bet ne tada,kada reikia:-)

parašiau į a.ž. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2012 12 04, 22:32)
parašiau į a.ž. wink.gif

man irgi įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2012 12 04, 22:32)
parašiau į a.ž. wink.gif

Prasom destykit savo patirti ir cia biggrin.gif , matot kiek norinciu ivaldyti tokio ieskojimo subtilybes. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif Jungiuosi ir as i jusu bureli ax.gif Neseniai grizom is Lanzarotes, dabar su vyru sprendziam, kuri sala bus sekanti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2012 12 05, 00:37)
Labukas 4u.gif  Jungiuosi ir as i jusu bureli ax.gif  Neseniai grizom is Lanzarotes, dabar su vyru sprendziam, kuri sala bus sekanti mirksiukas.gif

oi,pasakokit,kaip Lanzarote?ar patiko?mes skrendam tenais sausy:-) siaip dukart buvau Tenerifej ir isimylejau ta sala,jei sulauksiu senatves ir Kanaru nenunes iki to laiko gamtos stichija-ten leisiu saltaji metu sezona:-D
Atsakyti
Kadangi daug norinciu i a.z. parase, tai rasau cia biggrin.gif jokio stebuklo cia nera:
bilietus pirkau ryanair 2,5 men iki keliones, dar iki nauju mokesciu su mastercard prepaid kortele smile.gif o viesbuti taip pat is anksto, nes kuo veliau, tuo maziau kambariu lieka ir brangsta, bei mes keliaujame 2 suauge, 2 vaikai (2m ir 6m), tai maziukas viesbutyje nemokamai, del to dar kaina sumazeja zmogui smile.gif viesbutis is quickrooms 4u.gif
Atsakyti