Sveikutės!
Pasitaikė tokia proga, kad gruodį keliausiu į Kanarus, maršrutas suplanuotas (ne mano ir, deja, o gal kaip tik ne, kištis negaliu
), tai aš jau naudojuosi proga ir kuriu planą dar ir laisvam savo laikui, kad kuo daugiau pamatyčiau. Žodžiu, prie reikalo, gal kuriai teko patirti, girdėti ar kažkokią info turėti:
Kiek laiko užtrunka kopimas į Teidės ugnikalnio viršūnę? Skaičiuojant laiką nuo ten, kur jau paklylama su funikulieriumi. Girdėjau, kad nėra labai sudėtinga (kas bent kiek mėgsta kopti ar yra kopę), bet mano laikas labai ribotas, tai mąstau, ar verta man sukti galvą su tuo lipimo leidimu.
Beje, leidimas (dėl Teidės) - bandžiau registruotis, bet nemačiau, kad galima registruotis su tapatybės kortele - prašo paso arba jei kortelė, tai ten vietiniams ispanams. Kaip registruojatės?
Domina vienos dienos ekskursija, konkrečiai iš Gran Kanarijos į Lanzarotę. LT puslapiuose radau, kad dabar kainuoja 175 eur. (taip, brangu, bet jau nusprendžiau, jei tik susiveiksiu tą ekskursiją). Gal teko kam keliauti? Kur užsisakėtę ekskursiją ir kiek kainavo, gal ten vietoje pigiau? Rašiau ispanams
http://www.turismat.com, bet nežinau, ar jiems dzin dzilin į laiškus ar tiesiog negavo jo. Keista, kad prie kitų ekskursijų yra kainos, o prie Lanzarotės - ne, gal nebeorganizuoja...
Prašau prašau informacijos bet kuriuo šiuo klausimu