Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Elvita @ 2012 11 29, 15:29)
Ta prasme iki oro uosto parkingo aiksteles?

Nuo oro uosto autobuso iki namu, cia Briusely, tai belgai va taip ziurejo bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės! 4u.gif
Pasitaikė tokia proga, kad gruodį keliausiu į Kanarus, maršrutas suplanuotas (ne mano ir, deja, o gal kaip tik ne, kištis negaliu smile.gif ), tai aš jau naudojuosi proga ir kuriu planą dar ir laisvam savo laikui, kad kuo daugiau pamatyčiau. Žodžiu, prie reikalo, gal kuriai teko patirti, girdėti ar kažkokią info turėti:

Kiek laiko užtrunka kopimas į Teidės ugnikalnio viršūnę? Skaičiuojant laiką nuo ten, kur jau paklylama su funikulieriumi. Girdėjau, kad nėra labai sudėtinga (kas bent kiek mėgsta kopti ar yra kopę), bet mano laikas labai ribotas, tai mąstau, ar verta man sukti galvą su tuo lipimo leidimu.

Beje, leidimas (dėl Teidės) - bandžiau registruotis, bet nemačiau, kad galima registruotis su tapatybės kortele - prašo paso arba jei kortelė, tai ten vietiniams ispanams. Kaip registruojatės?

Domina vienos dienos ekskursija, konkrečiai iš Gran Kanarijos į Lanzarotę. LT puslapiuose radau, kad dabar kainuoja 175 eur. (taip, brangu, bet jau nusprendžiau, jei tik susiveiksiu tą ekskursiją). Gal teko kam keliauti? Kur užsisakėtę ekskursiją ir kiek kainavo, gal ten vietoje pigiau? Rašiau ispanams http://www.turismat.com, bet nežinau, ar jiems dzin dzilin į laiškus ar tiesiog negavo jo. Keista, kad prie kitų ekskursijų yra kainos, o prie Lanzarotės - ne, gal nebeorganizuoja...

Prašau prašau informacijos bet kuriuo šiuo klausimu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites,
Norime susiplanuoti kelione vasario viduriui dviems savaitems. Kokia lektuvo bilietu kaina butu jau gera siuo periodu? Aciu 4u.gif
Ir dar... Ar apsimoka imti auto visam periodui? Kokios kainos? Ar brangu taksi, transferas ir kitos alternatyvos, kaip nuvykti iki viesbucio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ivonnna: 02 gruodžio 2012 - 13:18
Sakykit, o GK kuriame salos krašte geriau apsigyventi? Iš kur patogiau lankyti lankomas vietas? Suprantu, kad sala ir taip nedidelė, bet vistiek, gal yra kokių nevykusių miestelių? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivonnna @ 2012 12 02, 13:01)
Sveikos, mergaites,
Norime susiplanuoti kelione vasario viduriui dviems savaitems. Kokia lektuvo bilietu kaina butu jau gera siuo periodu? Aciu  4u.gif
Ir dar... Ar apsimoka imti auto visam periodui? Kokios kainos? Ar brangu taksi, transferas ir kitos alternatyvos, kaip nuvykti iki viesbucio?

Taksi iki oro uosto kainavo 25 eu., gyvenome Bahia Feliz. O mašina ekonominė gavosi 13 ar 15 eu dienai, bet ėmėm 3 sav. Jei trumpiau, tai gal ir brangiau smile.gif cicars psl pasižiūrėk.
Papildyta:
QUOTE(Gerai bus @ 2012 12 02, 22:43)
Sakykit, o GK kuriame salos krašte geriau apsigyventi? Iš kur patogiau lankyti lankomas vietas? Suprantu, kad sala ir taip nedidelė, bet vistiek, gal yra kokių nevykusių miestelių? smile.gif

Man atrodo patogiausia, kad plentas šalia būtų. Tai tinka viskas nuo Puerto de Mogan iki Las Palmas ir toliau smile.gif
Atsakyti
o kokios dar kompanijos be itakos organizuoja i kanarus? (is anglu ar kt) man kazkaip vistiek pigiau per kompanija gaunasi, nemoku ieskot bilietu turbut blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bakatita @ 2012 12 03, 22:12)
o kokios dar kompanijos be itakos organizuoja i kanarus? (is anglu ar kt) man kazkaip vistiek pigiau per kompanija gaunasi, nemoku ieskot bilietu turbut blush2.gif

O jus per Google paieska bandet tarkim paieskoti kelioniu paketu is Londono i Kanarus (i konkrecias salas). Aibe pasiulymu galima rasti. mirksiukas.gif
Atsakyti
nu jau kokiu pigiu pasiulymu i Kanarus gavau is agenturos!Blyn,bet jau patys nusipirkom bilietus ir viesbuti uzsisakem ir viskas gavosi gerokai brangiau nei siulo agentura lotuliukas.gif Va cia vadinas organizuokis pats biggrin.gif ..pvz mes keliaujam i Lanzarote,tai agentura dabar pasiule 10 nakvyniu is Vilniaus skrydis su persedimu Liutone ,viesbutis su HB 1645 LT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 12 04, 15:51)
nu jau kokiu pigiu pasiulymu i Kanarus gavau is agenturos!Blyn,bet jau patys nusipirkom bilietus ir viesbuti uzsisakem ir viskas gavosi gerokai brangiau nei siulo agentura lotuliukas.gif Va cia vadinas organizuokis pats biggrin.gif ..pvz mes keliaujam i Lanzarote,tai agentura dabar pasiule 10 nakvyniu is Vilniaus skrydis su persedimu Liutone ,viesbutis su HB 1645 LT  smile.gif

Čia geras bigsmile.gif , kaina tikrai superinė, o kokia čia agentūra jums pasiūlė g.gif ? Ar gaunat el. paštu pasiūlymus?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2012 12 04, 15:58)
Čia geras bigsmile.gif , kaina tikrai superinė, o kokia čia agentūra jums pasiūlė g.gif ? Ar gaunat el. paštu pasiūlymus?

uzsisakiau turbut visu Lietuvos agenturu pasiulymus i pasta biggrin.gif ...ir vel maloniai nustebino amicus verus,su kuriais visada keliaujam uz kapeikas..dabar jie i Kanarus is vis ismete pasiulymu nuo 1000 lt pradedant thumbup.gif ..bet sisyk paklausiau vyro,kad organizuosimes patys pigiau...pigiau negu si agentura siulo pasirodo nebuna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 12 04, 16:11)
uzsisakiau turbut visu Lietuvos agenturu pasiulymus i pasta biggrin.gif ...ir vel maloniai nustebino amicus verus,su kuriais visada keliaujam uz kapeikas..dabar jie i Kanarus is vis ismete pasiulymu nuo 1000 lt pradedant thumbup.gif ..bet sisyk paklausiau vyro,kad organizuosimes patys pigiau...pigiau negu si agentura siulo pasirodo nebuna biggrin.gif

Užsisakiau ir aš naujienas, bet peržiūrėjau jų pasiūlymus, na nematau aš tokių fantastinių pasiūlymų, gal nemoku žiūrėt g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2012 12 04, 16:24)
Užsisakiau ir aš naujienas, bet peržiūrėjau jų pasiūlymus, na nematau aš tokių fantastinių pasiūlymų, gal nemoku žiūrėt g.gif .

keista g.gif as siandien gavau is ju siuos fantastiskus pasiulymus...kazin imanoma butu atsisakyt skrydzio bilietu ir susigrazint pinigus bei atsaukt viesbuti? g.gif jauciu nepavyks...pravalas doh.gif
Atsakyti