Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapyba

Sveikos merginos, smile.gif Labai gražūs jūsų darbeliai, esu sužavėta. Ieškau dekoratorės, kuri norėtų pastoviai dirbti namuose tapydama šalikėlius. Dėl priemonių ir mežiagų jums nereikėtų rūpintis, tik gražai tapyti smile.gif rašykit į AZ, viską galėsime sutarti.
Atsakyti
Pas manę štilis, nieko nepiešiu. Bet siuvinėju doh.gif iš reikalo ir jau pagatava nusišaut
Atsakyti
Mocamoca aciu smile.gif
Ir Tavi adata i rankas paeme, nu saunuole smile.gif
As tai ir po to sventinio maratono dar neisivaziuoju, bet jau siandien tikiuosi imsiuos naujo salio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2013 01 08, 09:40)
Mocamoca aciu smile.gif
Ir Tavi adata i rankas paeme, nu saunuole smile.gif
As tai ir po to sventinio maratono dar neisivaziuoju, bet jau siandien tikiuosi imsiuos naujo salio smile.gif

Tik iš bėdos, kostiumui diržą reik išsiuvinėti, be to nu niekaip. Diedas jau kuria diena šaipos iš manęs verysad.gif
Atsakyti
Oho bigsmile.gif sekmes!
Atsakyti
tavi parodysi rezultata thumbup.gif

butybe grazu gelyna uzauginai!

o as mezgu lotuliukas.gif viena karta metuose uzeina biggrin.gif sie metai saliku metai lotuliukas.gif
Atsakyti
Na jei kas gausis, paskutinį kart siuvinėjau prieš 48 metus
Atsakyti
sveiki
Gėlių gamybai iš šilko naudoju JAVANA spec dažus šilkui, nesuprantu ką darau ne taip - kad detalės man gerai nenusidažo, bedžiūnant atsiranda plėtmukai, vietomis tai intensyvi spalva išlieka, vietomis - šviesesnės dėmės. Dažau atskiras iš šilko detales, šilkas paruoštas želatina. Dažau ant laikraščio pasidėjusi detalę. Prieš dažant detalę suvilgau vandeniu ir tada nudažau visą vienodai. Gal turite patarimų ir pastebėjimų, ką darau ne taip? Arba tada man šie dažai netinkami, esu labai nusivylusi, nes nemažai per tą dažymą šilko praradau.
Atsakyti
Ką reiškia šilkas paruoštas želatina? Gruntuotas turite omenyje?
Ir kodėl dažote pasidėjusi ant laikraščio? Tai čia nuo to plėmais ir gaunasi... Juk medžiaga neturi liestis prie jokio paviršiaus, tik tada išgausite lygią spalvą.
Atsakyti
Rekomenduoja ant laikraščio dažyti pamokose apie gėlių gamybą iš šilko. Kad gėlė turėtų formą, šilkas pamirkomas želatinoje ir išdžiovinamas - turėjau omenyje apie tokį medžiagos paruošimą.

Dėl dažymo ant laikraščio tikrai pati nesusigalvojau, štai video:
Lapelių dažymo video

Be to tokias mažas šilko iškarpas kitaip nenudažysi ant kažko vistiek reikia jas pasidėti kai dažai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Demokratija: 15 sausio 2013 - 11:45
kazkaip idomiai dirbate smile.gif Mes tapome paprastai ant remo istempusios silka. Nezinau kas per zelatina? Ar cia koa spec priemone? Tad turetu buti instrukcija, kaip ta daryti, bet manau vis tiek pirma silka reiketu dazyti uztempus ant remo, o paskui standinti.
Atsakyti
Iskart pirmomis minutemis parodyti aniliniai dazai, ne akriliniai smile.gif
Atsakyti