Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapyba

Tai jei dirbsi ir noras atsiras, na manau taip smile.gif
Atsakyti
Kategoriška sveikutėlė biggrin.gif man žiauriai gražus pirmasis darbas wub.gif kiti irgi gražūs, bet pirmasis gražiausias wub.gif kokiais dažais, ant kokio šilko dažai? Rodyk savo darbus, kuo mūsų daugiau tuo smagiau thumbup.gif

su artėjančiais NAUJAISIAIS METAIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! alc.gif
varau toliau maistus pjaustinėti, uch.... jei kas kitas tai padarytų lotuliukas.gif essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 31 gruodžio 2012 - 14:38
Su Naujaisiais!!! Linkiu 2013-aisiais ikvepimo, tiek Jums, tiek sau tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Su Naujais visas, įškvėpimo, laiko jiems įvykdyti
Jei ką įžeidžiau šiais metais, atleiskit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2012 12 31, 14:33)
Kategoriška sveikutėlė biggrin.gif man žiauriai gražus pirmasis darbas wub.gif kiti irgi gražūs, bet pirmasis gražiausias wub.gif kokiais dažais, ant kokio šilko dažai? Rodyk savo darbus, kuo mūsų daugiau tuo smagiau thumbup.gif

Ačiū labai 4u.gif Tai buvo dovana brolienei smile.gif Aš pagrinde šilkus dažau su Javana, bet va tą violetinį šali bandžiau su aniliniais dažais vilnai biggrin.gif Ar kažką ne taip padariau ar kas, bet jis truputį dažo. blush2.gif doh.gif Dažau ir natūraliais augalais, tik deja dabar nepamenu kas su kuo maišos.. užrašų nerandu doh.gif

Su artėjančiais 2013 metais 4u.gif Linkiu visoms neišsenkančių kūrybinių minčių 4u.gif
Atsakyti
Kategoriska, sveika prisijungusi, nauji vejai smile.gif

Su atrejanciais Naujais metais!

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aciu blush2.gif
Atsakyti
susivėliau doh.gif ne čia parašiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kategoriška: 03 sausio 2013 - 12:20
QUOTE(Kategoriška @ 2013 01 03, 12:19)
susivėliau  doh.gif  ne čia parašiau.

O ką ne ta parašei? lyg ir viskas gerai
Atsakyti
Pas mus prazydo tulpes smile.gif
user posted image
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 04 sausio 2013 - 20:07
Gražu. laivas liejimas, druska ir po to kontūras?
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2013 01 04, 22:55)
Gražu. laivas liejimas, druska ir po to kontūras?

Butent taip smile.gif Labai megstu laisva liejima, tik kartais sunku suvaldyti ir daznai buna, kad jei vienas ziedas pavyksta, tai kitam kas nors ne taip. Sunku kazkaip ta bendra kompozicija grazia isgaut smile.gif
Atsakyti