Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapyba

Iveta, aš bandyčiau šviesiai gelsva, neryškią arba labai šviesią prigesintą rausvą. , dar galimą šaltą švelnią žalsvą ( laimo) bet įmčiau laimą skiesta vandeniu
Atsakyti
QUOTE(Iveta* @ 2013 08 28, 12:14)
o as baigiau dar vienas orchidejas:)

Aciuuu....uz grazius komentarus...
O jau raudonumas orchideju Iveta.... Nors nusikabink ir neskis - tokios tikroviskos...
Maciau facebook,e negalejau atsigereti...... wub.gif angel.gif
Papildyta:
QUOTE(daivaV @ 2013 08 28, 15:21)
rosssi grazus darbukai! thumbup.gif  pirmas blynas, taciau pavykes.

Aciu ...
Atsakyti
Asta1011 didelis aciu, kad pasidalinai wub.gif 4u.gif 4u.gif labai noriu pabandyti ax.gif biggrin.gif

rosssi as ir radau tavo puslapiuka fb siandien ir palikau peduciu biggrin.gif
Atsakyti
Prie diskusijos apie galvas smile.gif)) as kartais ir papaisau galvu smile.gif) aisku kieno galva tai jau skonio reikalas smile.gif))

user posted image
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2013 08 30, 15:50)
Prie diskusijos apie galvas smile.gif)) as kartais ir papaisau galvu smile.gif) aisku kieno galva tai jau skonio reikalas smile.gif))

user posted image

Nu tu duodi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2013 08 30, 15:50)

Labai tikroviska... smile.gif

Papildyta:
QUOTE(daivaV @ 2013 08 29, 22:03)
rosssi as ir radau tavo puslapiuka fb siandien ir palikau peduciu  biggrin.gif

Aciu... angel.gif
Atsakyti
Nezinau ka Jovita turejot omeny bet man paciai juokinga. Ant zmogaus visai kitaip ziurisi smile.gif
user posted image
Atsakyti

nu kaip gražu... wub.gif net ir aš užsimaniau kokią galva nupaišyt lotuliukas.gif
butybe, jei ne paslaptis kaip tokį foną išgavot? cia gi ne su druska?
Papildyta:
nors, beje, vieną veidą esu ir aš piešus, ne šalikėlis čia, bet visitiek...
turėjau užsakyma Šv. Marijos paveikslui, štai koks rezultas gavosi

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta1011: 31 rugpjūčio 2013 - 07:19
Asta, fantastiskai atrodo! Ir remelis kaip graziai priderintas, man ir seniai kirba mintis kad sventi paveiksliukai graziai atrodytu an silko, bet vis nesiryzau tam darbui. Nuostabu visiskai nauji vejai smile.gif
As fina dariau su druska, bet sitas darbas is tikruju sudetingai darytas, nuotraukoj to nesimato, bet cia dengiau pirma fona, paskui konturavau, spalvinau, vietomis ryskinau, vel druskinau, todel taip ir gavosi. Be to druska nenuspejama, vienoj vietoj iseina vienaip, bandai pakartot ir nebesigauna...
Atsakyti
ačiū butybe smile.gif na turėjau įtarimą kad čia per kelis sluoksnius daryta, gavosi labai gražiai smile.gif aš panašiai išgaudavau kai tiesiog sudrėkintą ir suglamžytą šilką sulaistydavau dažais ir palikdavau išsdžiūti, bet tada gaunasi didesnis kontrastas tarp spalvų, tos šviesesnės vietos vos ne baltos, o tamsesnės - dar tamsesnės, o pas Jumi rezultatas tolygesnis, tai pamaniau gal kokį išradingesnį būdą naudojat, o pasirodo VALDO DRUSKA IR SLUOKSNIAI! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta1011 @ 2013 08 31, 09:11)
ačiū butybe smile.gif na turėjau įtarimą kad čia per kelis sluoksnius daryta, gavosi labai gražiai smile.gif aš panašiai išgaudavau kai tiesiog sudrėkintą ir suglamžytą šilką sulaistydavau dažais ir palikdavau išsdžiūti, bet tada gaunasi didesnis kontrastas tarp spalvų, tos šviesesnės vietos vos ne baltos, o tamsesnės - dar tamsesnės, o pas Jumi rezultatas tolygesnis, tai pamaniau gal kokį išradingesnį būdą naudojat, o pasirodo VALDO DRUSKA IR SLUOKSNIAI!  thumbup.gif

dengiau pirma sluoksni lengvai gelsva, kad tu kontrastu nebutu
Atsakyti
Linut, nieko blogo netur4jau galvoj, na siužeto netik4tumas gal, o atlikimas kaip visad puikus. Kitą kart pabandyk dažą dėt ant druskos
Atsakyti