Iveta, aš bandyčiau šviesiai gelsva, neryškią arba labai šviesią prigesintą rausvą. , dar galimą šaltą švelnią žalsvą ( laimo) bet įmčiau laimą skiesta vandeniu
QUOTE(Iveta* @ 2013 08 28, 12:14)
o as baigiau dar vienas orchidejas:)
Aciuuu....uz grazius komentarus...
O jau raudonumas orchideju Iveta.... Nors nusikabink ir neskis - tokios tikroviskos...
Maciau facebook,e negalejau atsigereti......
Papildyta:
QUOTE(daivaV @ 2013 08 28, 15:21)
rosssi grazus darbukai! pirmas blynas, taciau pavykes.
Aciu ...
Asta1011 didelis aciu, kad pasidalinai labai noriu pabandyti
rosssi as ir radau tavo puslapiuka fb siandien ir palikau peduciu
QUOTE(butybe @ 2013 08 30, 15:50)
Prie diskusijos apie galvas )) as kartais ir papaisau galvu ) aisku kieno galva tai jau skonio reikalas ))
Labai tikroviska...
Papildyta:
QUOTE(daivaV @ 2013 08 29, 22:03)
Aciu...
Asta, fantastiskai atrodo! Ir remelis kaip graziai priderintas, man ir seniai kirba mintis kad sventi paveiksliukai graziai atrodytu an silko, bet vis nesiryzau tam darbui. Nuostabu visiskai nauji vejai
As fina dariau su druska, bet sitas darbas is tikruju sudetingai darytas, nuotraukoj to nesimato, bet cia dengiau pirma fona, paskui konturavau, spalvinau, vietomis ryskinau, vel druskinau, todel taip ir gavosi. Be to druska nenuspejama, vienoj vietoj iseina vienaip, bandai pakartot ir nebesigauna...
As fina dariau su druska, bet sitas darbas is tikruju sudetingai darytas, nuotraukoj to nesimato, bet cia dengiau pirma fona, paskui konturavau, spalvinau, vietomis ryskinau, vel druskinau, todel taip ir gavosi. Be to druska nenuspejama, vienoj vietoj iseina vienaip, bandai pakartot ir nebesigauna...
ačiū butybe na turėjau įtarimą kad čia per kelis sluoksnius daryta, gavosi labai gražiai aš panašiai išgaudavau kai tiesiog sudrėkintą ir suglamžytą šilką sulaistydavau dažais ir palikdavau išsdžiūti, bet tada gaunasi didesnis kontrastas tarp spalvų, tos šviesesnės vietos vos ne baltos, o tamsesnės - dar tamsesnės, o pas Jumi rezultatas tolygesnis, tai pamaniau gal kokį išradingesnį būdą naudojat, o pasirodo VALDO DRUSKA IR SLUOKSNIAI!
QUOTE(Asta1011 @ 2013 08 31, 09:11)
ačiū butybe na turėjau įtarimą kad čia per kelis sluoksnius daryta, gavosi labai gražiai aš panašiai išgaudavau kai tiesiog sudrėkintą ir suglamžytą šilką sulaistydavau dažais ir palikdavau išsdžiūti, bet tada gaunasi didesnis kontrastas tarp spalvų, tos šviesesnės vietos vos ne baltos, o tamsesnės - dar tamsesnės, o pas Jumi rezultatas tolygesnis, tai pamaniau gal kokį išradingesnį būdą naudojat, o pasirodo VALDO DRUSKA IR SLUOKSNIAI!
dengiau pirma sluoksni lengvai gelsva, kad tu kontrastu nebutu
Linut, nieko blogo netur4jau galvoj, na siužeto netik4tumas gal, o atlikimas kaip visad puikus. Kitą kart pabandyk dažą dėt ant druskos