Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapyba

Si kart toks mazas darbelis 74cm*74cm:)

user posted image
user posted image
https://sphotos-b-am...530691762_n.jpg
Papildyta:
QUOTE(daivaV @ 2013 08 25, 12:52)
man smalsu.. ax.gif labai idomi nuomone biggrin.gif kodel netinka veidai saliams? 4u.gif

Aha man irgi sitas labai idomu, bet neklausiau, nes gal(turbut,greiciausiai) cia skonio reikalas:)
Atsakyti
Manau šalikams, skarom viskas tinka.Svarbu atlikimas, kompozicija. Gal tik savo portreto nenorėčiau ant šaliko ar skaros. Bet vėl gi tai tik mano nuomonė

Iveta, smagus darbas
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2013 08 25, 12:52)
man smalsu.. ax.gif labai idomi nuomone biggrin.gif kodel netinka veidai saliams? 4u.gif

As nerasiau, kad netinka.... Tiesiog paklausiau ar tai paveikslas ar salis? Atsakymas buvo, kad salis... nepagalvokite nieko blogo... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Iveta* @ 2013 08 25, 13:04)
Si kart toks mazas darbelis 74cm*74cm:)

Sitas grazutis ... 4u.gif

Papildyta:
Cia mano svieziai iskepta bliuzele - kaftanas su mediniju puokste. Pirmas blynas smile.gif
user posted image

user posted image

Ir sifono salikelis ...
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosssi: 25 rugpjūčio 2013 - 21:25
Vis atsidarau šią temutę, paganau akis po puikius darbelius, paaikteliu kokių nuostabių grožių pridaryta... smile.gif wub.gif
O aš kažkurią dieną jau nesusilaikiau ir miškely prisirinkau pirmųjų nukritusių medžių lapų. Ir kad jų gyvenimas neliktų toks trumpas, visus juos užštampavau šalikėlyje. Štai koks rezultatas gavosi
user posted image
Atsakyti
Asta, rezultatas gavos labai spalvingas - gražu
Atsakyti
QUOTE(Asta1011 @ 2013 08 27, 09:56)
Ir kad jų gyvenimas neliktų toks trumpas, visus juos  užštampavau šalikėlyje.

Originalu, Asta... thumbup.gif
Atsakyti
rosssi,labai grazus darbai, man ypac tas antras toooooks fainas:}
Asta, labai originalu!:) O kaip juos uzstampavote jeigu ne paslaptis?smile.gif

o as baigiau dar vienas orchidejas:)

user posted image
Atsakyti
rosssi grazus darbukai! thumbup.gif pirmas blynas, taciau pavykes.

Asta1011 man ir idomu kaip stampuojami lapai ant audinio... ax.gif biggrin.gif

Iveta* orchidejos man labai thumbup.gif taciau labai kliuna fonas... ax.gif
Atsakyti
Realiai fonas zymiai blankesnis:) ilgai sedejau i galvojau, koki cia fona padarius ir visgi apsistojau ties zalsvu:) nezinau, nera man taip kad aki reztu,lyg ir tinka, bet gal koks kitas fonas butu buves geriau?:)Kokia spalva rinktumetes jus?smile.gif
Atsakyti
.....labai daznai kankinuosi su siuo klausimu savo darbuose biggrin.gif ir po visko kartais matau, kad nepataikiau... doh.gif biggrin.gif
manau, kad galetu buti ir zalias fonas.. tik kito atspalvio, ramesnio, naturalesnio 4u.gif
Atsakyti
Va va, kai fona darau, visada rankos dreba, nes arba sugadinsiu darba arba ne:)) ta zalia tokia ramesne, na nufotografuosiu dar nuemusi nuo remo, cia jis dar neisdziuves buvo, labai skubejau greiciau nufotografuoti ax.gif
Atsakyti
jej Iveta* nu koks grožis, kokios spalvos, neįmanoma neįsimylėt wub.gif

na o apie tuos lapukus tai va tokią techniką išbandžiau: kol padengti šalikėlio fono dažai dar buvo neišdžiuvę sudėliojau ant jo lapukus, prieš tai tą lapukų pusę kuri liečiasi su šilku nutepiau tokia raudonai ruda spalva, ji ir matosi išbėgusi aplink kraštus, o ta vieta kur lapas lietėsi su šilku liko kiek šviesesnė ir atkartojo lapo kontūrus. Ir va taip sudėliotus juos palikau kol šilkas išdžius, nors baisiai knietejo jau po 5 min tikrinti kas ten gavosi blush-anim-cl.gif net vyras aplink suko uodegą ir zirzė nu kada gi bus galima juos nuimti biggrin.gif
lapukai turi kuo geriau priglusti prie šilko, tai kadangi jie dar nebuvo sudžiuvę - prigludo gerai, bbet manau būtų galima juos gražiai susidžiovinti o prieš naudjant tada pamirkyti vandeny, na kaip arbatą smile.gif kad taptų plastiški
Atsakyti