Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapyba

Laba diena,

ateinu su savo pirmu darbeliu, turbūt po dvejų metų. Atsiprašau už ne itin kokybiškas nuotraukas

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
ministry,
thumbup.gif hipovas
Atsakyti
QUOTE(Bircis @ 2013 07 24, 14:15)
ministry,
thumbup.gif hipovas

Man atrodo, kad tas jau įaugo į kraują man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ministry @ 2013 07 24, 11:42)

linksmas toks
angel.gif
Atsakyti
Rosssi, smagus darbas

Paskutinis mano
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos. Seniai bebuvau pas jus - mazius visa laisva laika "suvalgo" biggrin.gif kokiu groziu cia pripieset..jauciu nuostalgija silkui ax.gif nu lb grazus darbai..
Atsakyti
Elija, parodyk mažių? Kaip augat? ar viskas gerai?
Atsakyti
Tavi, aciu, viskas ok. Augam sparciai, dedam rinkutes ant slaunu ir t.t. smile.gif)
Parosysiu maziu per FB 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras! smile.gif

Atostogos baigesi, taigi iskart gryztu prie darbu, taip gera vel prisiliesti prie silko:} Sio dar tik pradzia:) Pirmosios mano orchidejos ax.gif

user posted image
Atsakyti
Iveta*
sveika sugrizusi

gera pradzia! o tie taskuciai "ant" silko graziai atrodytu
Atsakyti
Nee nereikia taskuciu:)) tik dabar man galvos skausmas kaip daryti fona, nepilna, noriu tik kampus taip lengvai islieti, bet va kaip cia padarius, kad nesimatytu to ryskaus "ruozo" kur dazai sudziuna...Gal slapinti visa silka ir tada lieti g.gif pirmas kartas kai nepilna fona noriu padengti, kazi kaip gausis, laaaabai baisu nkaad sugadinsiu viska:))
Atsakyti
Iveta* nuostabios orchidejos wub.gif saunuole!!!
as fona gal daryciau tik aplink orchidejas, issiliejanti i labai blankia, kokia sokolado ruda... gal g.gif biggrin.gif o visa kita palikciau kaip yra. Tokiu atveju, o ir kaip tu rasei kampu atveju, reikia drekinti visa silka, tada lieti nuo tamsaus atspalvio iki pacio blankiausio. Nors "kulturingi" uzdziuvimai ir nutekejimai man taip pat labai grazu... tik sunku juos graziai sudelioti... ax.gif cia tik mano nuomone biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti