Laba diena,
ateinu su savo pirmu darbeliu, turbūt po dvejų metų. Atsiprašau už ne itin kokybiškas nuotraukas
ministry,
hipovas
hipovas
QUOTE(Bircis @ 2013 07 24, 14:15)
Man atrodo, kad tas jau įaugo į kraują man
Rosssi, smagus darbas
Paskutinis mano
Paskutinis mano
Sveikos. Seniai bebuvau pas jus - mazius visa laisva laika "suvalgo" kokiu groziu cia pripieset..jauciu nuostalgija silkui nu lb grazus darbai..
Elija, parodyk mažių? Kaip augat? ar viskas gerai?
Tavi, aciu, viskas ok. Augam sparciai, dedam rinkutes ant slaunu ir t.t. )
Parosysiu maziu per FB
Parosysiu maziu per FB
Labas vakaras!
Atostogos baigesi, taigi iskart gryztu prie darbu, taip gera vel prisiliesti prie silko:} Sio dar tik pradzia:) Pirmosios mano orchidejos
Atostogos baigesi, taigi iskart gryztu prie darbu, taip gera vel prisiliesti prie silko:} Sio dar tik pradzia:) Pirmosios mano orchidejos
Iveta*
sveika sugrizusi
gera pradzia! o tie taskuciai "ant" silko graziai atrodytu
sveika sugrizusi
gera pradzia! o tie taskuciai "ant" silko graziai atrodytu
Nee nereikia taskuciu:)) tik dabar man galvos skausmas kaip daryti fona, nepilna, noriu tik kampus taip lengvai islieti, bet va kaip cia padarius, kad nesimatytu to ryskaus "ruozo" kur dazai sudziuna...Gal slapinti visa silka ir tada lieti pirmas kartas kai nepilna fona noriu padengti, kazi kaip gausis, laaaabai baisu nkaad sugadinsiu viska:))
Iveta* nuostabios orchidejos saunuole!!!
as fona gal daryciau tik aplink orchidejas, issiliejanti i labai blankia, kokia sokolado ruda... gal o visa kita palikciau kaip yra. Tokiu atveju, o ir kaip tu rasei kampu atveju, reikia drekinti visa silka, tada lieti nuo tamsaus atspalvio iki pacio blankiausio. Nors "kulturingi" uzdziuvimai ir nutekejimai man taip pat labai grazu... tik sunku juos graziai sudelioti... cia tik mano nuomone
as fona gal daryciau tik aplink orchidejas, issiliejanti i labai blankia, kokia sokolado ruda... gal o visa kita palikciau kaip yra. Tokiu atveju, o ir kaip tu rasei kampu atveju, reikia drekinti visa silka, tada lieti nuo tamsaus atspalvio iki pacio blankiausio. Nors "kulturingi" uzdziuvimai ir nutekejimai man taip pat labai grazu... tik sunku juos graziai sudelioti... cia tik mano nuomone