Aciu Jovita, tiesa man paciai tai ne katinas bet fonas labiau patinka bet is esmes tai smagu kad toks gavosi
Linut, tu pati žinai, foną geriausiai gali įvertinti tik gyvai. Tada matos visi perėjimai. O vat judesys tai dabar gerai matos
Labas vakaras!
Stai naujai "iskeptas" salikelis:))) "Sirena"
Stai naujai "iskeptas" salikelis:))) "Sirena"
Saunuole, grazu
aciu
Na, mergaites ar priimsite mane i savo buri?
Viena karta prisiruosiau ir as.. Piest labai smagu...ir ramina kaip....
Cia mano pirmas blynas...Tik realiai piesinys daug ryskesnis
Ivertinkite :
Viena karta prisiruosiau ir as.. Piest labai smagu...ir ramina kaip....
Cia mano pirmas blynas...Tik realiai piesinys daug ryskesnis
Ivertinkite :
butybe, su nuotaika - toks salikelis tikrai "medziotojai"
rosssi, Labai romantiska
viens paskui kita darbai tokie kontrastingi
rosssi, Labai romantiska
viens paskui kita darbai tokie kontrastingi
Norejau paklausti, ar jus nudazyta silka kaip nors minkstinate? Jis gaunasi kietokas?
kietokas gaunasi su akriliniais dazais dazant ir ypac jei jei keli sluoksniai. Praplovus kelis kart siek tiek suminkstes.
QUOTE(Bircis @ 2013 07 11, 11:09)
kietokas gaunasi su akriliniais dazais dazant ir ypac jei jei keli sluoksniai. Praplovus kelis kart siek tiek suminkstes.
Aciu.. Daziau su JAVANA dazais.. Ir dar klausimas. Nedazytas silkas , kuri isigijau buvo graziai blizgus,o nudazius paliko matinis. Ar to pirminio blizgumo negalima sugrazinti? Gal yra kokiu priemoniu?
Va galutinis mano darbo rezultatas..Rytoj pasipuosiu
Sveika rossi labai grazus pirmas darbelis, toks lengvumas, subtilumas, man tikrai patinka. o kad silkas sukietejo tai cia jau turbut techniniai nesklandumai. Koki naudojaui balta daza. Jei javanos aufsetzweiss, tai galejo sukietint ir paslept blizguma, nes jis yra dengiantis, geriausia ji naudoti maziems akcentams isryskinti, kur nors blikui uzdeti, bet nemaisyti i fona. Na nezinau is ties ka naudojai, bet manau cia netinkamao dazo, arba per didelio dazu kiekio reikalas. Rasyk, patarsim kas neaisku, manau kitam darbeliui tai nebenutiks