Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapyba

Aciu Jovita, tiesa man paciai tai ne katinas bet fonas labiau patinka smile.gif bet is esmes tai smagu kad toks gavosi smile.gif
Atsakyti
Linut, tu pati žinai, foną geriausiai gali įvertinti tik gyvai. Tada matos visi perėjimai. O vat judesys tai dabar gerai matos
Atsakyti
Labas vakaras! smile.gif

Stai naujai "iskeptas" salikelis:))) "Sirena" biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Saunuole, grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2013 07 06, 16:45)

labai fainai atrodo
Atsakyti
aciu
4u.gif
Atsakyti
Na, mergaites ar priimsite mane i savo buri?
Viena karta prisiruosiau ir as.. Piest labai smagu...ir ramina kaip....
Cia mano pirmas blynas...Tik realiai piesinys daug ryskesnis unsure.gif
Ivertinkite blush2.gif :
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
butybe, su nuotaika - toks salikelis tikrai "medziotojai" thumbup.gif

rosssi, Labai romantiska 4u.gif

viens paskui kita darbai tokie kontrastingi rolleyes.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, ar jus nudazyta silka kaip nors minkstinate? Jis gaunasi kietokas?
Atsakyti
kietokas gaunasi su akriliniais dazais dazant ir ypac jei jei keli sluoksniai. Praplovus kelis kart siek tiek suminkstes.
Atsakyti
QUOTE(Bircis @ 2013 07 11, 11:09)
kietokas gaunasi su akriliniais dazais dazant ir ypac jei jei keli sluoksniai. Praplovus kelis kart siek tiek suminkstes.

Aciu.. Daziau su JAVANA dazais.. Ir dar klausimas. Nedazytas silkas , kuri isigijau buvo graziai blizgus,o nudazius paliko matinis. Ar to pirminio blizgumo negalima sugrazinti? Gal yra kokiu priemoniu?
Va galutinis mano darbo rezultatas..Rytoj pasipuosiu smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveika rossi labai grazus pirmas darbelis, toks lengvumas, subtilumas, man tikrai patinka. o kad silkas sukietejo tai cia jau turbut techniniai nesklandumai. Koki naudojaui balta daza. Jei javanos aufsetzweiss, tai galejo sukietint ir paslept blizguma, nes jis yra dengiantis, geriausia ji naudoti maziems akcentams isryskinti, kur nors blikui uzdeti, bet nemaisyti i fona. Na nezinau is ties ka naudojai, bet manau cia netinkamao dazo, arba per didelio dazu kiekio reikalas. Rasyk, patarsim kas neaisku, manau kitam darbeliui tai nebenutiks smile.gif
Atsakyti