Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapyba

QUOTE(Enija @ 2013 06 30, 08:47)
Dėkui.  bigsmile.gif
viskas neįrėminta, suštabeliuota krūvon laukia patobulinimo. blush2.gif  Tačiau kai turėsiu labai norėčiau pakviesti pamatyti parodoje arba FB. ax.gif

Enija labai noreciau i paroda wub.gif kada ji planuojama ir kur? ax.gif kaip tave fb surasti?

*Mirabella* aciu 4u.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 01 liepos 2013 - 09:08
QUOTE(tavi @ 2013 06 29, 19:46)
Keista prasid4jo problemos su fiksavimu
user posted image

tavi gaivios citrinos thumbup.gif
su fiksavimu ir pas mane laikas nuo laiko kazkokios kadabros buna... gal ne veltui raso, kad reikia tam tikro oro vengti.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 01 liepos 2013 - 10:04
Ačiū, Daiva.
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2013 07 01, 10:07)
Enija labai noreciau i paroda wub.gif kada ji planuojama ir kur? ax.gif kaip tave fb surasti?

*Mirabella* aciu 4u.gif  4u.gif  ax.gif

Kai tik bus kas nors, iškart pranešiu. biggrin.gif Man garbė būtų. ax.gif Jolanta irgi manau dalyvaus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras!:) O gal naktis g.gif Na kaip bebutu..smile.gif) Kokiu groziu pritapet,negaliu atsiziureti!:) Tika ir as dar viena salikeli baigiau, prietema, ne koks metas fotagrafuoti,na bet rodausi kas gavosi:}

user posted image

user posted image

user posted image

Labanaktis! 4u.gif
Atsakyti
smile.gif)) Iveta, nupiesiai graziai, savu laiku kai protestavau pries pasauli, man toks stiliukas patiko smile.gif) tik jau labai baisiai burna uzsiuvai, truputi siurpina...

As truputi vaikiskai vasariskos nuotaikos ikelsiu
user posted image
Atsakyti
Visai palaikau butybę, nors žinau jaunimui patinka
Atsakyti
Labiausiai dziaugiuosi kad man teko ji tapyti,nezinau nu kazkaip patiko ir taip greitai darbas vyko ir ideja pavyko ispildyti beveik be nukrypimu ir kazkoks naujas prieskonis galerijai,tikrai netradicinis silkinis salikelis:) O smagiausia kad uzsakovei labai patiko bigsmile.gif

butybe, labai grazu! mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Seniai apleidau šį pomėgį, bet nusprendžiau vėl prisiminti, tik apsižiūrėjau, kad nebeturiu visų reikiamų priemonių: klausimas toks: kur perkate tuos išblunkančius flomasterius, skirtus piešinio perkėlimui ant šilko. Aš berods naudojau Jovana firmos, niekur nerandu. Geriausia būtų įsigyti internetu, taip pat reikėtų juodo kontūro.
Dėkinga už atsakymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(minty @ 2013 07 05, 07:56)
Sveikos merginos,
Seniai apleidau šį pomėgį, bet nusprendžiau vėl prisiminti, tik apsižiūrėjau, kad nebeturiu visų reikiamų priemonių: klausimas toks: kur perkate tuos išblunkančius flomasterius, skirtus piešinio perkėlimui ant šilko. Aš berods naudojau Jovana firmos, niekur nerandu. Geriausia būtų įsigyti internetu, taip pat reikėtų juodo kontūro.
Dėkinga už atsakymą  smile.gif

pažiūrėk čia
http://decotex.lt/lt/6-silko-tapyba
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 06 liepos 2013 - 15:46
Kaip jau rašiau - gražu. Geraqi judesys pagautas
Atsakyti