Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapyba

Suprantu Daivute pilnai. Silkas jau toks nenuspejamas. Todel vis planuoju piest laisvus darbus kad zmones patys galetu issirinkti, bet vistiek gaunasi kad paprastai piesiu pagal uzsakyma. Ir tada vel dvejoji patiks-nepatiks

Cia dar vienas, kuriame fonas grazus smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Linute nuostabus!!!!!!! wub.gif
Atsakyti
Lina, pradedi jau įvaldyti liejimą. Šaunuolė
Atsakyti
Keista prasid4jo problemos su fiksavimu
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai gaivios citrinos. O kas su fiksavimu? Man ti si kart siek tiek konturai pavesdinejo, nustebau, sakau gal del buvusiu karsciu jiems kas negerai pasidare
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2013 06 29, 19:09)
Labai gaivios citrinos. O kas su fiksavimu? Man ti si kart siek tiek konturai pavesdinejo, nustebau, sakau gal del buvusiu karsciu jiems kas negerai pasidare

Poroj vietų dažas nuėjo, plėmas gavos. Nesuprantu kodėl, gal medžiaga jau per skysta pasidarė g.gif
Atsakyti
Užvakar nusipirkau remą, dažiukų- rusiškų pigesnių ir jau apterlinau skarelę... Labai noriu išmokti to tapymo ant šilko, bet kažko truksta. verysad.gif
Gal yra kokių nuorodų žaliems? Nors filmukus jau visą savaitę žurau, žurau.
Tik negavau flomasterio piešiniui nusipiešti. Gal galima ką nors kitą naudoti?
Atsakyti
sveikutės. Atėjau pasidairyti. Na taigis gražu. Va tik gaila kad tas dailus citrininis pametė dalį dažų, bet tai tikriausiai ištaisoma? g.gif

Užsitempusi ant rėmo turiu gal pusmetį, tik vis laiko nerandu jam hihihi.gif Negaliu prisiversti. Paveikslai labiau vilioja, tačiau kai pamatau jūsų grožius tai dūšia dainuoja wub.gif
Atsakyti
Ortija, tikiuosi Tavi neisizeis kad pareklamuosiu, paziurek sia nuoroda http://www.auksarank...0fa5f803edb21cf
, tiesa skaitymo daug, bet cia Tavi ir mane mokino, labai aiskiai pagrindus isdeste. O dar gali ateit i pamokele ir isbandyt. jei esi Vilniuje planuoju vel vesti pamokeles, ir ne as viena ir su kitom manau susitartum. Arba tiesiog klausk kas neaisku, pakomentuosim konkreciais klausimais.
Enija, o gal paveikslu nauju turi?
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2013 06 29, 22:49)

Enija, o gal paveikslu nauju turi?

Dėkui. bigsmile.gif
viskas neįrėminta, suštabeliuota krūvon laukia patobulinimo. blush2.gif Tačiau kai turėsiu labai norėčiau pakviesti pamatyti parodoje arba FB. ax.gif
Atsakyti
Butinai!!!
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2013 06 28, 16:05)
daug gražių darbų wub.gif  thumbup.gif šaunuolės!
dedu ir aš savo paskutinį darbuką biggrin.gif vis tik man laaaaaaaaabai patinka ornamentai... ax.gif

user posted image

oho wub.gif
Atsakyti