Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapyba

QUOTE(Bircis @ 2013 06 12, 22:20)
na, gerai -laumzirgiai, ikalbejot rolleyes.gif
vis tiek - grazus (esme - grazus)

Sutinku. laumžirgiai tikrai gražūs
Atsakyti
QUOTE(Iveta* @ 2013 06 11, 22:50)
Bet o kur deti toki dideli ireminta darba? g.gif  blush2.gif  Kabinti kaip paveiksla? g.gif  Sienos turetu buti labai aukstos:)))

As neatkreipiau demesio i ismatavimus smile.gif Tiktu grozio salone smile.gif Man atrodo salikelis vistiek negali kainuoti tiek, kiek cia ideta triuso, o jei butu kaip meno kurinys, automatiskai verte pakiltu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, rodausi dar viena darbeli,tika baigtas:)

user posted image

*Mirabella*, tu visiskai teisi:) Na bet galbut ateityje(po atostogu bigsmile.gif ) labiau uzsiimsiu paveikslais,siek tiek standartiskais dydziais:} turetu buti idomu:}
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveta*: 16 birželio 2013 - 19:13
Gražūss jurginai, žinau kiek terlionės su jais
Atsakyti
QUOTE(Iveta* @ 2013 06 16, 19:10)
Sveikutes, rodausi dar viena darbeli,tika baigtas:)

*Mirabella*, tu visiskai teisi:) Na bet galbut ateityje(po atostogu  bigsmile.gif ) labiau uzsiimsiu paveikslais,siek tiek standartiskais dydziais:} turetu buti idomu:}

Nuostabu :)Ar seniai tuo uzsiemate? Man artimi Jusu vaizduojami objektai: geles, pauksciai, moterys. wub.gif thumbup.gif Is kokio miesto esate, jei nepaslaptis?
Atsakyti
tavi, aciu,teko teko truputi su jais pavargti,bet nieko,kita kart jau geriau/lengviau viskas bus bigsmile.gif

*Mirabella*, Dar nelabai ilgai piesiu ant silko(o gal ilgai? g.gif biggrin.gif ) ~4 menesius. Bet tai kaip smagu girdeti kad kazkam patinka tai ka darau/piesiu!:) Sypsena iskart iki ausu! bigsmile.gif Reliai esu is Kauno- gimiau ir uaugau:)) Taciau dabar jau eina ketvirti metai kai gyvenu Olandijoje- Rotterdame, bet jau rezgu mintis kada ir kaip cia gryzti atgal i Lietuvele wub.gif Siuo metu kogero tas mintis skatina dar ir artejancios atostogos, kita menesi keliausiu i Lietuva atostogoms bigsmile.gif Ech kaip laukiu wub.gif thumbup.gif Ir nereikia jokiu "jus" as cia viena:))))
Atsakyti
Šiek tiek suprematizmo, patinka jis man su savo apgaulingu paprastumu
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nors ruduo dar toli, beeeeet....Rodausi bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gražūs lapai, labai m4gstu klevo lapus, jie tokie tapybiški. gal tik nebūčiau darius tokios ryškios juostos fono,
Atsakyti
Iveta*, man labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Realiai spalvos nera rekiancios,bet ir nera blankios,na nufotografuosiu dar uzfiksavusi bigsmile.gif

Bircis, dziaugiuosi kad patinka:} Piesiu dabar savo aguonas dar karta,siek tiek nuobodoka, bet paskui jau vel veidus tapysiu:)) Pussesere ir drauge jau dovanu laukia:))
Atsakyti
Buvau atitrukus, ir baisiai dziaugiuosi vel prie silko prisedus.
user posted image

user posted image
Atsakyti