Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapyba

Man labai patiko perlinis kont8ras, jis tavo tulpėm tokio švytėjimo faino suteikė ir taip gražiai pašėšeliavai. Kitas bus dar geresnis darbas, pati pamatysi. D kartą pažiūrėjau, nėr tas rėmelis labai blogai, įrėmino darbą kaip rėmas. Aš asmeniškai ir paveikslus mėgstu be rėmo, tada matos grynas darbas, rėmas aišku gali išryškinti geriau. Na bet čia tik mano nuomonė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 20 gegužės 2013 - 18:17
QUOTE(tavi @ 2013 05 20, 18:12)
Man labai patiko perlinis kont8ras,  jis tavo tulpėm tokio švytėjimo faino suteikė ir taip gražiai pašėšeliavai. Kitas bus dar geresnis darbas, pati pamatysi. D kartą pažiūrėjau, nėr tas rėmelis labai blogai, įrėmino darbą kaip rėmas. Aš asmeniškai ir paveikslus mėgstu be rėmo, tada matos grynas darbas, rėmas aišku gali išryškinti geriau. Na bet čia tik  mano nuomonė.

Labai aciu tikrai, dziaugiuosi kad patinka seseliai, vis seseliavau ir galvojau,kaip cia gausis ar nepersistengiu:D bet man paciai taip pat visai patiko:) Del remo,man tas pats, visada reminu be remu, tik i stikla, tai kazkaip toks jausmas kad neuzdarytas paveikslas, lieka vietos vaizduotei, tai kogero su silku taspats, labiau man patiktu jeigu nebutu remo, na bet kagi:) Kita kart tikiu bus geriau, nors ir dabar vaizdelis neliudina!:)
Atsakyti
Iveta... nu... tikra "vasara" thumbup.gif

remelis man cia nekliuna..na... gal spalva neutralesne ...gal?
bet mielai tokia riseciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bircis @ 2013 05 20, 19:27)
Iveta... nu... tikra "vasara" thumbup.gif

remelis man cia nekliuna..na... gal spalva neutralesne ...gal?
bet mielai tokia riseciau thumbup.gif

Aaaciu!:)Noriu greiciau vasaros!:) Nes tada bus ilgos atostogos Lietuvoje!:} Va ir pasigyriau bigsmile.gif rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
Iveta* šaunuolė! man neperdaug spalvų ir rėmėlis netrukdo ax.gif biggrin.gif bitukai superiniai, gyvas šalikiukas biggrin.gif ...gal pati kompozicija kliūna, tulpyčių išdėstymas ant šalio... 4u.gif - kiekvienas su savo matymu tavo darbo biggrin.gif svarbu, kad nepasiduotum įtakom ir surastum save visuose savo darbukuose!
Atsakyti
Kazkaip uzmigo temele smile.gif dar viena pagalvele iskepiau

user posted image
Atsakyti
Gražu, Lina

user posted image
user posted image
Atsakyti
Jovita, irgi grazu wink.gif

Dar viena uzbaigiau

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 31 gegužės 2013 - 19:01
Gerai paslėpei tas dėmes, gavos labai įdomus darbas
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2013 06 01, 08:12)
Gerai paslėpei tas dėmes, gavos labai įdomus darbas

Aciu Jovita. Man tie raisiojimai grazu, bet nieko nepripiesus atrodo kazkaip netvarkingai, tai pabandziau sukulturinti smile.gif
Atsakyti
Butybe, nu cia tai pavarei...pagalve is vis tobulaaaa wub.gif
Tavi, ir pas tave bus kazkas grazaus bigsmile.gif

Ir truputi poster_offtopic.gif ax.gif
Geguzes 29d. mums gime sunelis Adomas 3,6 kg, 54 cm. Esam be proto laimingi blush2.gif
Atsakyti
Sita naujiena pati pati svarbiausia ir dziugiausia!!! Sveikinu wub.gif
Atsakyti