Man dažnai idėjų pristinga piešiniui, tai aš mėgstu etsy pavyzdžiui vartyti piesinius parduodamus, akvarele ar grafika ir tada pasiskolinu pora ideju sujungiu i viena ar gabala koki paimu ir prikuriu savo. Gal ir nelabai grazu taip vagiliauti, bet tokia jau aš negerietė.
QUOTE(daivaV @ 2013 05 15, 11:59)
tai jos kurtai suknelei piesei aguonas?
Taip , jos kurtai suknelei
Moinigy, viskas kas yra internete, vienaip ar kitaip yra pakartojama. Dabar tiek visko yra nupiešta, nori nenori bet detalę pakartoji, net nematęs piešinio. Tavo yra piešinio visumą, tai spalvos, kompozicija ir tt ir tai jau yra individualu. Pažiūrėk kiek Klimto darbų yra detalių panaudota.
Pažaidimas ant šilko. Pavadinkim jį Ekspresija
Toks ugningas:}Fainas! Baigineju ir as nauja salikeli:}Ryt pasirodysiu:)
Ačiū Iveta.
QUOTE(tavi @ 2013 05 19, 17:58)
Pažaidimas ant šilko. Pavadinkim jį Ekspresija
Fainas pasitaskymas
Na ka,rodausi ir as kaip cia man gavosi..)
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Iveta* @ 2013 05 20, 16:17)
Na ka,rodausi ir as kaip cia man gavosi..)
Gražu gėlės gana tikroviškos gavosi, matosi, jog turi natūros pajūtį
Tik man truputį spalvų per daug... turiu omenyje, kad pačias tulpes. Aš būčiau nedėjusi arba tos violetinės arba tos mėlynos Bet čia tik mano nuomonė.
QUOTE(ELlJA @ 2013 05 20, 15:38)
Gražu gėlės gana tikroviškos gavosi, matosi, jog turi natūros pajūtį
Tik man truputį spalvų per daug... turiu omenyje, kad pačias tulpes. Aš būčiau nedėjusi arba tos violetinės arba tos mėlynos Bet čia tik mano nuomonė.
Aciu:) Na pries piesiant vis galvojau, daryti vienspalves ar spalvotas, bet uz lango tuo metu taaaaip lyjo, taip norejosi saules:) Tai daviau laisve spalvoms:))gailiuosi tik del vieno dalykodel apvedimo/''remelio", nu netinka cia man jis, bet supratau ta per velai
Labai neblogas darbas, o r4melis ir man kliuva. Pati turi gerą matymą ir pojutį
QUOTE(tavi @ 2013 05 20, 17:13)
Labai neblogas darbas, o r4melis ir man kliuva. Pati turi gerą matymą ir pojutį
Aaaaciu:}