Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapyba

QUOTE(Iveta* @ 2013 05 13, 16:50)
O man labai patinka!

Pritariu. Ir man labai patinka wub.gif
Atsakyti
Ar sakau, kad blogas? Tiesiai pasakiau ne man. Na manę truputį krato nuo kaukuolių ax.gif Per daug natūroj prisižiūrėjau
Atsakyti
Man kaip tik kai natūroj susidūriau pasidarė nuostabus dalykas kaukolė, prieš tai nepatikdavo.
Aciu širdingai, įkvėpėt piešti toliau, aišku vėl su savo tempais truksiu apie pusmetį, bet juk ir esu ne fabrikėlis smile.gif
Atsakyti
Na va, atlikau nedidelį tyrimą, pasirodo čia aš per sena tokiam pie6iniui smile.gif
Atsakyti
Moniqy superinis thumbup.gif man labai patiko!!!

QUOTE(tavi @ 2013 05 14, 09:26)
Na va, atlikau nedidelį tyrimą, pasirodo čia aš per sena tokiam pie6iniui smile.gif

ne nuo metu tai priklauso biggrin.gif kaip ir spalvos... kas patinka, tas ir tinka 4u.gif
Atsakyti
"kaukoles" ir man patiko (ypac spalvinis sprendimas - merginai labai tinka), nors pati... l.abejoju ar riseciau .

na del patinka - tinka , nesutinku. Ir ne visos patinkancios spalvos tinka,ir ne visi siluetai... 4u.gif

manau didzioji dauguma 16-meciu ir tokios skaros nesiristu - Tavi, nesi sena wink.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2013 05 14, 09:26)

Nu visai jau pabludai... smile.gif nera tokiu per sena, per gera, per bloga, manau kiekvienas daiktas turi savo seimininka, lygiai taip pat kaip ir kiekvienas piesinys yra kazkam adresuotas. As gal irgi nenesiociau kaukoliu, bet pats darbas man labai patinka ir tas ar ta, kuri nesios sita grozi tikrai gerai atrodys. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bircis @ 2013 05 14, 10:25)
na del patinka - tinka , nesutinku. Ir ne visos patinkancios spalvos tinka,ir ne visi siluetai... 4u.gif

is tiesu ... priklauso nuo zmogucio ax.gif jei gerai jautiesi, jei tai tau prie sirdeles, ne visada klausysi, kad tai ne tau biggrin.gif be to, kas vienam priimtina, kitam gali buti visai priesingai 4u.gif

Atsakyti
O čia gal ne visai į temą, bet jergutėliau kaip gražu man šios autorės šalikai: http://www.etsy.com/...?ref=v1_other_1 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moniqy @ 2013 05 14, 22:02)
O čia gal ne visai į temą, bet jergutėliau kaip gražu man šios autorės šalikai: http://www.etsy.com/...?ref=v1_other_1 bigsmile.gif

Nereali sparnu ideja:) O Man dabar toks laikotarpis,kai laaaabai noriu tapyti, bet neapsisprendziu/nezinau ka.. unsure.gif Ka daryti tokiu atveju?smile.gif)
Atsakyti
Kokie faini darbai, bet pas Nomeda Griciūtę panašūs. Jos kolekcija kuri buvo pristatyta Kaune fantastiška
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2013 05 15, 07:50)
Kokie faini darbai, bet pas Nomeda Griciūtę panašūs. Jos kolekcija kuri buvo pristatyta Kaune fantastiška

tai jos kurtai suknelei piesei aguonas?
Atsakyti