Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapyba

QUOTE(butybe @ 2013 05 02, 13:06)
Aciu Asta. Dazai silku gerai teka ir pasiskirsto, todel nereikia tept prie pat konturo. Jei dar pries dedant daza siek tiek audini sudrekinsi, tai pasiskirstys graziai ir teptuku konturo nekliudysi. Kad nesusidarytu dazu perteklius pries dazant juos siek tiek praskiesk vandeniu. Ir taip pat drekink silka pries tepant daza. Tik balu neturi buti, geriausiai dazas pasiskirsto kai vos vos sudrekes audinys buna. Didelius plotus galima dazyti su kempinele spec. dailes reikmenyse parduodamos. Na, nezinau ar tiksliai nupasakojau, bandyk ir atrasi savo tapymo buda.
O del salikelio, kad jis graziai ziuretusi reikia islyginti ir graziai pasiristi smile.gif sifonas ar krepdesinas gula graziau nei ponge, bet jie ir brangesni.

niekad nedrėkindavau, gal todėl taip ir buvo arba apterlioti krašteliai, arba likdavo kiek tamsesnė teptuko braukimo žymė. Ačiū už patarimus, eksperimentuosiu toliau smile.gif
Atsakyti
Vadinasi pataikiau su patarimu smile.gif sudrekink svariu teptuku ir nedideliu vandens kiekiu iskonturuota detale, pamatysi ar gerai nubrezta konturo linija, ar niekur nepraleidzia. Jei per daug sudrekinai gali servietele sugert, kad butu vos vos dregna, o tada jau dedi daza. Tik ne viska spalvini kaip piestuku, o tepi dazo toliau nuo konturo linijos, iki krastu pats pritekes. Fona spalvinant taip pat visa drekint reikia. Paskui kai igusi ta daryt galesi smulkiu detaliu ir nedrekint, bet pajausi kiek daza praskiest reikia
Atsakyti
Maniškis šilko tvarkytojas
user posted image
Atsakyti
[quote=tavi,2013 05 03, 10:29]

gražuolis juodžius smile.gif rado vietą kur prieš saulutę pasišildyt biggrin.gif
aš tai šuniuką auginu, tai ji visad kai aš lyginu savo šilkus tupi šalia ir laukia kol baigsiu, o tada jau į tą likusią šiltą vietą greitai rangosi miegučio smile.gif
Atsakyti
[quote=Asta1011,2013 05 03, 10:16]
[quote=tavi,2013 05 03, 10:29]

gražuolis juodžius smile.gif rado vietą kur prieš saulutę pasišildyt biggrin.gif
aš tai šuniuką auginu, tai ji visad kai aš lyginu savo šilkus tupi šalia ir laukia kol baigsiu, o tada jau į tą likusią šiltą vietą greitai rangosi miegučio smile.gif
[/quote]
Aha, tik ta vieta tai mano darbo stalas, o šilką jis nagais bando. O šunį turėjau, didelį
Atsakyti
Cha cha cha, maciau sita feisbuke, tai greit prasukau, nes mano sunus issiziojusiu katinu bijo smile.gif) O cai mano naujas darbukas, kuri labai netradiciskai, ivairias budais tapiau. Ir dabar ziuriu ir nesuprantu, pavyko ar ne g.gif
user posted image
Atsakyti
Man norėtusi tų mėlynų plėmų gal mažesnių arba atvirkščiai kad didesnį plotą užimtų. Na bet tai tik mano nuomonė
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2013 05 03, 14:51)
Ir dabar ziuriu ir nesuprantu, pavyko ar ne g.gif

Man asmeniskai, tai sitas tavo darbas KAZKAS TOKIO !!! Nu ziauriai graziai gavosi.
Atsakyti
Aciu Elija ir Tavi. Sutinku Tavi del tu melynu plotu. Bet as nuo ju pradejau, paskui galvojau i ka juos ikomponuot. Zodziu pradines minties nebuvo jokios, tai taip ir gavosi smile.gif. dabar jau uzfiksuotas dziuna, pafotkinsiu galutini rezultata. Nuimtas nuo remo man paciai patik, nes visokie smulkus pamagrinimai apvyniojus aplink kakla gerai ziurisi, o tie melini plotai nebekliuna.
Atsakyti
o cia jau baigtas smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti

nuostabus darbelis, puikiai tinka visos spalvos ir raštai, labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta1011: 07 gegužės 2013 - 07:12
Aciu Asta smile.gif
Atsakyti