Naujo darbo juodra6tis, Arlekinas
Puikus tavo darbas
Neseniai patyriau sioki toki nusivylima silku. Pries 3m tapytas ponge5 salikelis pradejo eizeti, plysineti lengvai pirstais patempus . Kitas tu paciu metu salikelis tai nieko. Tas pats atsitiko ir su ant lango kabejusiu paveikslu (kabejo nesauletoje puseje). Tapymas buvo niekuo neipatingas, lygintuvu fiksuojamais dazais, dazai visiskai neisbluke. gaila, jei tokie trumpaamziai .
Reiks patikrinti savo darbus.
Anksčiau darytas, mišri technika
Anksčiau darytas, mišri technika
QUOTE(naca @ 2013 05 01, 18:12)
Neseniai patyriau sioki toki nusivylima silku. Pries 3m tapytas ponge5 salikelis pradejo eizeti, plysineti lengvai pirstais patempus . Kitas tu paciu metu salikelis tai nieko. Tas pats atsitiko ir su ant lango kabejusiu paveikslu (kabejo nesauletoje puseje). Tapymas buvo niekuo neipatingas, lygintuvu fiksuojamais dazais, dazai visiskai neisbluke. gaila, jei tokie trumpaamziai .
keista... mano dukrytes turi ir nesioja is ponge5 silko salikelius kelis metus ir nieko jiems neatsitiko
mano patirtis tokia, kad Ideen firmos silkai labia prasti silko saliai purvini, demeti ir su riebaliniais plemais, bet tas yrimas manau priklauso nuo silko kokybes, nes turejau is tos pacios partijos salikeliu, kurie po uzfiksavimo tieisog rankose suyro visko pasitaiko
Tai va, kad ir maniesiems ne visiems taip atsitiko. Bet , reiskia, kad negali buti tikras ...
Tas salikelis stoveo jau kuri laika neskalbtas, buvo suneliui glaudziai apie kakla risamas, tai gal nuo prakaito. O del to paveikslo, tai uzuolaidoms kai kuriu medziagu taip atsitinka, bet visad manydavau, kad nuo saules.
Man rodos, kad manieji 2 salikeliai buvo tuo paciu metu pirkti, bet kitam nieko. O gal ir apsirinku.
Tas salikelis stoveo jau kuri laika neskalbtas, buvo suneliui glaudziai apie kakla risamas, tai gal nuo prakaito. O del to paveikslo, tai uzuolaidoms kai kuriu medziagu taip atsitinka, bet visad manydavau, kad nuo saules.
Man rodos, kad manieji 2 salikeliai buvo tuo paciu metu pirkti, bet kitam nieko. O gal ir apsirinku.
as cia pasedejau... pagalvojau.... is tiesu netinkamai laikomas audinys duleja, gal tie silko salikeliai i prekyba papuole jau praguleje kur dregnesniam sandelyje
silkas nera sintetika, kuri atspari viskam - nei duleja, nei glamzosi, nei kvepuoja, neskaitant naujuju technologiju skirtu sportui, zvejybai ir kt. sintetika gali bet kaip skalbti, skyginti, o silkas turi buti mylimas.
cia taip pamastymai...
silkas nera sintetika, kuri atspari viskam - nei duleja, nei glamzosi, nei kvepuoja, neskaitant naujuju technologiju skirtu sportui, zvejybai ir kt. sintetika gali bet kaip skalbti, skyginti, o silkas turi buti mylimas.
cia taip pamastymai...
Ir as pastebejau kad vieni laikosi labai neblogai. Turiu dar pirma savo tapyta skartyte, daug nesiota ir siaip visur tampyta ir dar visai puse bedos, o kai kurie salikeliai velesnio darbo nebe taip gerai atrodo. Bet neatrenku nuo ko cia priklauso
va, man irgi paskutiniu metu labai šis klausimas kirbėjo, kaip gi nešiojasi mūsų ištapyti šilkai. Nes pamačiusi porą žmonių su jau panešiotais nelabai likau sužavėta.
Vieną šalikėlį dovanojau savo krikšto dukrytei tai štai prieš ir po
antros foto kokybė nelabai kokia, bet vistiek jau matosi praradęs savo spalvas ir toks tarsi sunykęs... aišku, neatmetu galimybės, kad prižiūrėtas nebuvo idealiai.
Papildyta:
nuostabus darbelis, labai pati norėčiau taip mokėti, bet kolkas šifonas man dar didelė paslaptis
sakykit, išsaugot kontūro kraštelius neišteptus su dažais kai "spalvinat"? nes man niekaip nepavyksta vis apsiteplioja ir ar nelieka teptuko dryžių kur dažų kliūna daugiau?
Vieną šalikėlį dovanojau savo krikšto dukrytei tai štai prieš ir po
antros foto kokybė nelabai kokia, bet vistiek jau matosi praradęs savo spalvas ir toks tarsi sunykęs... aišku, neatmetu galimybės, kad prižiūrėtas nebuvo idealiai.
Papildyta:
QUOTE(butybe @ 2013 05 01, 17:17)
Grazus arlekinas, dar paziurejau, kad labai graziai pametyti sachmatukaiO as saviski jau uzfiksavau ir iskeliavo, dar pafotkinau atsisveikinimui
nuostabus darbelis, labai pati norėčiau taip mokėti, bet kolkas šifonas man dar didelė paslaptis
sakykit, išsaugot kontūro kraštelius neišteptus su dažais kai "spalvinat"? nes man niekaip nepavyksta vis apsiteplioja ir ar nelieka teptuko dryžių kur dažų kliūna daugiau?
Aciu Asta. Dazai silku gerai teka ir pasiskirsto, todel nereikia tept prie pat konturo. Jei dar pries dedant daza siek tiek audini sudrekinsi, tai pasiskirstys graziai ir teptuku konturo nekliudysi. Kad nesusidarytu dazu perteklius pries dazant juos siek tiek praskiesk vandeniu. Ir taip pat drekink silka pries tepant daza. Tik balu neturi buti, geriausiai dazas pasiskirsto kai vos vos sudrekes audinys buna. Didelius plotus galima dazyti su kempinele spec. dailes reikmenyse parduodamos. Na, nezinau ar tiksliai nupasakojau, bandyk ir atrasi savo tapymo buda.
O del salikelio, kad jis graziai ziuretusi reikia islyginti ir graziai pasiristi sifonas ar krepdesinas gula graziau nei ponge, bet jie ir brangesni.
O del salikelio, kad jis graziai ziuretusi reikia islyginti ir graziai pasiristi sifonas ar krepdesinas gula graziau nei ponge, bet jie ir brangesni.