o va čia va, keletas šalikėlių:
Man patinka tavo spalvos, nebijai jų.
QUOTE(tavi @ 2013 04 29, 12:13)
Man patinka tavo spalvos, nebijai jų.
hm, gal kiek ir santūriau su jomis reikėtų...
Čia tau paprieštarautų butybė Jos darbai labai spalvingi. Mano daugiau pastelinė gama ir tai įvedu jau ryškių, kitų dar kitokia. Kiekviena turi savo stilių, spalvinę gamą. Taip ir turi būt.
QUOTE(daivaV @ 2013 04 29, 12:06)
Asta1011 man ir patiko tavo darbeliai tik prie antro darbelio galetu nebuti ryskiu tapetu.... paveiksliukas iskart atrodytu kitaip
na va, čia jau toks buvo savininko sprendimas, ten tokia siena iškiliais ornamentais ištapyta, gerai dar, kad paveikslo fonas lygesnis, o tai visai jo nesimatytų... ir ačiū labai už teigiamus atsiliepimus, kiekvienas jų man labai daug reiškia ir tik stumia eiti pirmyn
QUOTE(Asta1011 @ 2013 04 29, 12:24)
hm, gal kiek ir santūriau su jomis reikėtų...
o mane "veza" spalvos sodrios, ryskios
Asta1011,
aguonos superines, salikai nuostabus...vienzood..."maladec"!
gali jau nebesikuklint
gali jau nebesikuklint
QUOTE(Bircis @ 2013 04 30, 12:59)
Asta1011,
gali jau nebesikuklint
gali jau nebesikuklint
ačiū Bircis už smagų komentarą, po biškį to pasitikėjimo vis daugiau atsiranda
Asta, grazus darbeliai, saunuole.
Tavi, butybe nieko pries spalvas Cia priklausomai koks darbas. Man grazu ir pastelines. Grazu ryskios spalvos aksesuaruose, salikeliai ryskus patinka. Pvz drabuzius megstu tamsiu spalvu, retai ka ryskaus deviu, tai ryskus salikelis labai pagyvina.
as uzbaigiau viena darbeli, labai skubejau, dziaugiuosi kad spejau
Tavi, butybe nieko pries spalvas Cia priklausomai koks darbas. Man grazu ir pastelines. Grazu ryskios spalvos aksesuaruose, salikeliai ryskus patinka. Pvz drabuzius megstu tamsiu spalvu, retai ka ryskaus deviu, tai ryskus salikelis labai pagyvina.
Lina, ar sakiau, kad tu prieš? Tiesiog pas tavę ryšios spalvos - tai tavo natūra. Negaliu pamiršt tavo karvės pievoj. Ji ryški, spalvinga ir nuostabi
QUOTE(tavi @ 2013 05 01, 09:54)
Lina, ar sakiau, kad tu prieš? Tiesiog pas tavę ryšios spalvos - tai tavo natūra. Negaliu pamiršt tavo karvės pievoj. Ji ryški, spalvinga ir nuostabi
Jovita, viska as supratau, tiesiog zinute neperteikia intonacijos Uz karve aciu
QUOTE(butybe @ 2013 05 01, 00:59)
Labai... labai grazu nzn ar tinkamai issireiksiu, bet atrodo toks kaip dekupazintas butu, labai idomus. Saunuole