Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapyba

Ačiū daiva, atrodo pradedu susidraugaut su vilkdagiais
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2013 04 28, 13:30)
Ačiū daiva, atrodo pradedu susidraugaut su vilkdagiais

na sakyciau nepradedi, o susidraugavai!
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2013 04 28, 22:07)
na sakyciau nepradedi, o susidraugavai!

4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, o kiek nuostabių darbelių čia prisižiūrėjau, šaunuolės jūs visos!
Noriu ir savo keletą pasirodyti, esu visiška savamokslė, todėl labai įdomu būtų išgirsti jūsų nuomonę, kritiką smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asta1011 @ 2013 04 29, 11:17)
Sveikos mergaitės, o kiek nuostabių darbelių čia prisižiūrėjau, šaunuolės jūs visos!
Noriu ir savo keletą pasirodyti, esu visiška savamokslė, todėl labai įdomu būtų išgirsti jūsų nuomonę, kritiką smile.gif

Sveika 4u.gif tai kad man rodos cia visos savamoksles ax.gif
O tam,stos darbeliai tai man labai patiko, tokie svarus, neperkrauti, meniski wub.gif paskutinysis man ypac krito i aki. Saunuole 4u.gif
Atsakyti
tai mes visos savamokslės smile.gif
O tavo darbai gražūs, kiek laiko tapai?
Atsakyti
Jau beveik metai, praitą vasarą atradau šį užsiėmimą smile.gif
ačiū už gražius žodelius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta1011: 29 balandžio 2013 - 10:27
QUOTE(Asta1011 @ 2013 04 29, 10:25)
Jau beveik metai, praitą vasarą atradau šį užsiėmimą smile.gif

Tu šaunuolė, gerą matymą turi
Atsakyti
dar mokykloj kol buvau, paišydavau su akvarele, guašu. Paskui gal kokius 15 metų buvo pertrauka: studijos, įtemptas darbas. O dabar va vėl turiu galimybę paimti teptuką ir be proto tuom džiaugiuosi smile.gif
pastaruoju metu vis bandau mokytis ant šifono tapyti, patinka man jo kritimas, bet kolkas rezultatais neesu patenkinta: lieka teptuko dryžiai, arba vietomis užpaišau korektoriaus kraštelius... doh.gif
čia kiek pastebėjau dauguma merginų ant ponge5 piešiat?
Atsakyti
Na kodėl ir ant krepdešino ir ant krepo . Tiesiog krepas ir satinas yra brangūs. Dauguma piešia šalius ir skaras, tai geriau perka ant ponge - pigiau, bet paveikslus geriau ant storo šilko arba krepo piešt. Tiesa ant jų dažas kiek kitaip bėga. Krepdešinas paveikslams naudojamas tik kaip papildomas sluoksnis. Pvz beveik visas paveikslas ant krepo, o ant papildomo rėmo krepdešinas, ant kurio nupiešta detalių. Gražiai atrodo darbai įgauna gilumą.
Matai piešimas ant šilko panašus į akvarelė, tai tavo įgūdžiai tiko
Atsakyti
reikės pabandyti storesnį šilką paveikslams, nes kolkas naudojau ponge5. Jau jaučiu kaip man patiks tas gilumas smile.gif
Atsakyti
Asta1011 man ir patiko tavo darbeliai thumbup.gif tik prie antro darbelio galetu nebuti ryskiu tapetu.... paveiksliukas iskart atrodytu kitaip ax.gif
Atsakyti