Ačiū daiva, atrodo pradedu susidraugaut su vilkdagiais
QUOTE(tavi @ 2013 04 28, 13:30)
Ačiū daiva, atrodo pradedu susidraugaut su vilkdagiais
na sakyciau nepradedi, o susidraugavai!
QUOTE(Asta1011 @ 2013 04 29, 11:17)
Sveikos mergaitės, o kiek nuostabių darbelių čia prisižiūrėjau, šaunuolės jūs visos!
Noriu ir savo keletą pasirodyti, esu visiška savamokslė, todėl labai įdomu būtų išgirsti jūsų nuomonę, kritiką
Noriu ir savo keletą pasirodyti, esu visiška savamokslė, todėl labai įdomu būtų išgirsti jūsų nuomonę, kritiką
Sveika tai kad man rodos cia visos savamoksles
O tam,stos darbeliai tai man labai patiko, tokie svarus, neperkrauti, meniski paskutinysis man ypac krito i aki. Saunuole
tai mes visos savamokslės
O tavo darbai gražūs, kiek laiko tapai?
O tavo darbai gražūs, kiek laiko tapai?
QUOTE(Asta1011 @ 2013 04 29, 10:25)
Jau beveik metai, praitą vasarą atradau šį užsiėmimą
Tu šaunuolė, gerą matymą turi
dar mokykloj kol buvau, paišydavau su akvarele, guašu. Paskui gal kokius 15 metų buvo pertrauka: studijos, įtemptas darbas. O dabar va vėl turiu galimybę paimti teptuką ir be proto tuom džiaugiuosi
pastaruoju metu vis bandau mokytis ant šifono tapyti, patinka man jo kritimas, bet kolkas rezultatais neesu patenkinta: lieka teptuko dryžiai, arba vietomis užpaišau korektoriaus kraštelius...
čia kiek pastebėjau dauguma merginų ant ponge5 piešiat?
pastaruoju metu vis bandau mokytis ant šifono tapyti, patinka man jo kritimas, bet kolkas rezultatais neesu patenkinta: lieka teptuko dryžiai, arba vietomis užpaišau korektoriaus kraštelius...
čia kiek pastebėjau dauguma merginų ant ponge5 piešiat?
Na kodėl ir ant krepdešino ir ant krepo . Tiesiog krepas ir satinas yra brangūs. Dauguma piešia šalius ir skaras, tai geriau perka ant ponge - pigiau, bet paveikslus geriau ant storo šilko arba krepo piešt. Tiesa ant jų dažas kiek kitaip bėga. Krepdešinas paveikslams naudojamas tik kaip papildomas sluoksnis. Pvz beveik visas paveikslas ant krepo, o ant papildomo rėmo krepdešinas, ant kurio nupiešta detalių. Gražiai atrodo darbai įgauna gilumą.
Matai piešimas ant šilko panašus į akvarelė, tai tavo įgūdžiai tiko
Matai piešimas ant šilko panašus į akvarelė, tai tavo įgūdžiai tiko
Asta1011 man ir patiko tavo darbeliai tik prie antro darbelio galetu nebuti ryskiu tapetu.... paveiksliukas iskart atrodytu kitaip