Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapyba

Mi6ri technika,
user posted image
user posted image
Atsakyti
Daivut console.gif

Butybe biggrin.gif

Tavi, man tai is vis patinka melyna spalva thumbup.gif

Defliune, ir kitos, gal turit parduot, ir po kiek 90x90cm ponge 5 ir sifono? Toki maisa turejau, paziu, neber nei vienos swoon.gif
Atsakyti
YYY, pasteb4jau, pas tavė jos nemažai smile.gif
O žuvinė tema pas tavę tikrai gerai gaunas
Atsakyti
Mini darbelis, bus nosinaite:) Mokiausi piesti aguonas:) (mano pirmosios piestos aguonos ax.gif )
user posted image
Atsakyti
sauniai thumbup.gif
fonas man patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2013 04 13, 09:00)
sauniai thumbup.gif
fonas man patinka wub.gif

Aciu:}

Siandien gavau siuntinuka is Lietuvos, paprasiau mociutes kad silko nupirktu,tai prisiuvo ji man salikeliu,saliu ivairiausiu ismatavimu:} Tai pradesiu dirbti pilnu tempu:} bigsmile.gif
P.S. o smagiausia tai kad toks pirkimas Lietuvoje gavosi beveik tris kart pigiau nei kad Olandijoje, tai sypsena iki ausu dabar ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Iveta* saunus darbas, spalvingas grazus fonas - super thumbup.gif
Atsakyti
Gražiai foną su druką apžaidei. O aguonos pasirodo ne taip lengva pieš ane smile.gif Mano pirmas piešinys ant šilko buvo aguonos, iš naivumo galvojau nesunku. Na žinioma ir lievos gavos, nemažai laiko prireikė kol gavosi dabartinės
Atsakyti
Apskritai geles piesti man sunku:))Dar teks daaaug padirbeti:)
Atsakyti
manau viska nepaprasta piesti... biggrin.gif visur reikia ziniu, igudziu ir sirdies ax.gif

Iveta* ziauriai grazus man tavo avataras thumbup.gif biggrin.gif kaip ir ELIJOS lotuliukas.gif tokie nuotaikingi, superiniai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 13 balandžio 2013 - 16:34
Cia taip rytais atrodau:)))
DaivaV, o tavo avataras turbut tavo darbelis?:)Gal yra kur is arciau pamatyti?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveta*: 13 balandžio 2013 - 16:45
QUOTE(Iveta* @ 2013 04 13, 17:43)
Cia taip rytais atrodau:)))

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif varksiukas.... biggrin.gif
Atsakyti