Mi6ri technika,
Daivut
Butybe
Tavi, man tai is vis patinka melyna spalva
Defliune, ir kitos, gal turit parduot, ir po kiek 90x90cm ponge 5 ir sifono? Toki maisa turejau, paziu, neber nei vienos
Butybe
Tavi, man tai is vis patinka melyna spalva
Defliune, ir kitos, gal turit parduot, ir po kiek 90x90cm ponge 5 ir sifono? Toki maisa turejau, paziu, neber nei vienos
YYY, pasteb4jau, pas tavė jos nemažai
O žuvinė tema pas tavę tikrai gerai gaunas
O žuvinė tema pas tavę tikrai gerai gaunas
Mini darbelis, bus nosinaite:) Mokiausi piesti aguonas:) (mano pirmosios piestos aguonos )
sauniai
fonas man patinka
fonas man patinka
QUOTE(Yyy @ 2013 04 13, 09:00)
Aciu:}
Siandien gavau siuntinuka is Lietuvos, paprasiau mociutes kad silko nupirktu,tai prisiuvo ji man salikeliu,saliu ivairiausiu ismatavimu:} Tai pradesiu dirbti pilnu tempu:}
P.S. o smagiausia tai kad toks pirkimas Lietuvoje gavosi beveik tris kart pigiau nei kad Olandijoje, tai sypsena iki ausu dabar
Iveta* saunus darbas, spalvingas grazus fonas - super
Gražiai foną su druką apžaidei. O aguonos pasirodo ne taip lengva pieš ane Mano pirmas piešinys ant šilko buvo aguonos, iš naivumo galvojau nesunku. Na žinioma ir lievos gavos, nemažai laiko prireikė kol gavosi dabartinės
Apskritai geles piesti man sunku:))Dar teks daaaug padirbeti:)
manau viska nepaprasta piesti... visur reikia ziniu, igudziu ir sirdies
Iveta* ziauriai grazus man tavo avataras kaip ir ELIJOS tokie nuotaikingi, superiniai!
Iveta* ziauriai grazus man tavo avataras kaip ir ELIJOS tokie nuotaikingi, superiniai!
Cia taip rytais atrodau:)))
DaivaV, o tavo avataras turbut tavo darbelis?:)Gal yra kur is arciau pamatyti?
DaivaV, o tavo avataras turbut tavo darbelis?:)Gal yra kur is arciau pamatyti?