Ooo kaip grazuu!!
Dekui na vanduo si karta nelabai gavosi, bet visu kitu daugmaz patenkinta. isijungiau Google turtle fish, pripiesiau prie vezlio ir geltonu zuvu
o as ateinu pasiguosti....
visiskai nesuprantu kas ivyko............ po garinimo istraukiau darba ir visose vietose kur buvo maisyta tamsiai rudos spalvos dazai nuejo demem bei nutekejimais man taip pirma karta, ar buvo taip kam nors?????? cia nutekejimai ne nuo dregmes patekimo ant darbo garinant... gal taip buna, kai dazai pasensta... bet buteliuke dazai normalus, nepakitusios isvaizdos ar panasiai....
negaliu... sedziu prie darbo ir nezinau ar man cia raudoti, ar juoktis... jokiu jegu moraliniu ir kitokiu neturiu dar karta ta pati piesti
visiskai nesuprantu kas ivyko............ po garinimo istraukiau darba ir visose vietose kur buvo maisyta tamsiai rudos spalvos dazai nuejo demem bei nutekejimais man taip pirma karta, ar buvo taip kam nors?????? cia nutekejimai ne nuo dregmes patekimo ant darbo garinant... gal taip buna, kai dazai pasensta... bet buteliuke dazai normalus, nepakitusios isvaizdos ar panasiai....
negaliu... sedziu prie darbo ir nezinau ar man cia raudoti, ar juoktis... jokiu jegu moraliniu ir kitokiu neturiu dar karta ta pati piesti
daivaV-ule, uzjauciu . Neliudek taip..Gal gaima ant virsau perdazyt..ne akrilas gi...
QUOTE(Bircis @ 2013 04 07, 21:11)
daivaV-ule, uzjauciu . Neliudek taip..Gal gaima ant virsau perdazyt..ne akrilas gi...
didelis aciu....
darbas didelis, ant tankaus satino.... nesusilaikiau... cia parasiau, lyg palengvejo parasius nebepataisysiu... ai, viskas jau nurimo, sokas praejo, visko pasitaiko ir tikriausiai visko dar bus... tik niekaip neikertu kodel taip atsitiko
cia tas darbas, dar negarintas... o jau isgarinto nuotrauku nerodysiu...
Eina sau kaip gaila kad toks grazus darbas susigadino..
Daiva, į ką vynioji prieš garindama? Jei įmedžiagą ar ją praskalbi? Man taip buvo, bet manau tiesiog medžiagoj visko susikaupe buvo.
Dar nemęsk darbo, pasidėk ir po kiek laiko pažiūrėk, gal galima ant viršaus dėti dar vieną sluoksnį dažo, jau dariau taip. O išmęsti visad spėsi, dabar jau pasilik eksperimentams, žiūrėk ir išgelbėsi darbą.
Dar nemęsk darbo, pasidėk ir po kiek laiko pažiūrėk, gal galima ant viršaus dėti dar vieną sluoksnį dažo, jau dariau taip. O išmęsti visad spėsi, dabar jau pasilik eksperimentams, žiūrėk ir išgelbėsi darbą.
Daivute, kaip gaila... pritariu tavi, gal tu tikrai atidek laikinai darbeli "pailsejimui" paskui pasiimsi sviezia galva ir svieziom akim ir ka nors tikrai sukonstruosi. Gaila toki kurini butu nurasyti prie sugadintu
aciu mergikes...
del vyniojamo audinio viskas aisku... ne vienus metus vynioju... viska perkraciau mintyse... ir lieka tik tai, kad rudos spalvos dazai uzsistoveje, kito paaiskinimo nebesugalvoju ir labai bijau kita daryti...
del vyniojamo audinio viskas aisku... ne vienus metus vynioju... viska perkraciau mintyse... ir lieka tik tai, kad rudos spalvos dazai uzsistoveje, kito paaiskinimo nebesugalvoju ir labai bijau kita daryti...
Daivute, labai uzjauciu, isivaizduoju koks jausmas... pabandyk gal ta daza ant kokio gabaliuko? As taip esu ismetus visa buteliuka pilstomo konturo, po to kai man nusiskalbe. Taip ir nezinau ar tikrai blogas buvo... Labai bjauru kai priemones paveda, ypac didesnius ir sudetingesnius darbus darant...
Yyy, noriu paplaukiot su tavo zuvelem
Yyy, noriu paplaukiot su tavo zuvelem
Daivut, kaip uzjauciu Prisimenu, kai mano antras darbelis, tiek grazintas, taip padare begarinant, bet ten priezastys buvo aiskios, ir darbelis tik bandymai...
Kadangi esi tokia perfekcioniste, tai tau turbut nebesinores i ji ziureti, jei ir butu galima kazkiek pataisyti... Bet zinok, daug kam patinka tas netobulumas, tai gal nera jau jis toks beviltiskai sugadintas Gal mums parodyk
Yyy, tavieji vandeniniai man labai grazus, tokie tikrai raibuliuojantys
Kadangi esi tokia perfekcioniste, tai tau turbut nebesinores i ji ziureti, jei ir butu galima kazkiek pataisyti... Bet zinok, daug kam patinka tas netobulumas, tai gal nera jau jis toks beviltiskai sugadintas Gal mums parodyk
Yyy, tavieji vandeniniai man labai grazus, tokie tikrai raibuliuojantys
Yyy nepagyriau tavo darbelio.. grazutis darbukas! uzsiparinau.. su savo darbu
butybe, nacyte aciu uz palaikyma... labai padejau darbeli toliau nuo akiu
butybe, nacyte aciu uz palaikyma... labai padejau darbeli toliau nuo akiu