QUOTE(butybe @ 2013 04 02, 13:54)
Zinai kai mane sukritikuoja, tai informacija kuria zmogus norejo pasakyti man daeina po kokio pusmecio, kol pro ambicijas prasiskverbia
Todel siaip jau stengiuosi nekritikuot, nes kiekvieno teise paisyt kaip nori! Bet kas liecia fona, tai labai daug esu su juo vargus, patikek. Atrodo nupiesi grazu paveiksliuka, uzdedi fona ir visas grozis dingsta ...
Na man siek tiek kitaip:)) Kritika susijusia su piesimu priimu ir isisavinu gan greitai:) Norisi kuo greiciau isisavinti visas subtilybes:)O del fono, sutinku, dar teks padirbeti, bet prie sio darbo fono nebelysiu:)
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2013 04 02, 14:45)
Iveta, tavo piesimo igudziai puikus, as taip nenupiesciau
Paveikslas buvo nuostabus, kol nebuvo pilnai nuspalvintas. Man kliuva, kad fonas ryskesniss uz objektus, o dar tas susidares tamsus apvadas apie arkli, ypac karcius, dar labiau ji nublankina. As keisciau arklio spalva, nors ir priestarautu idejai
Ir isryskinciau ne tik karcius, bet ir paseseliuociau merginos plaukus.
O gal dar yra galimybiu i fona zalumos ivesti...
Tada neatrodytu lyg prie sienos..
Tik is patirties zinau, jog fotoaparatas visko neuzfiksuoja, tai galiu ir suklysti matydama kitaip nei tu pati
Aciu:} Stengiuosi, nors ir nevisada gaunasi:)) Arklio spalvos jau nebekeisiu, tik karcius paseseliuosiu ir daugiau nieko sitam darbui nebedarysiu,kad nebutu dar blogiau:)) Kas del fotoaparato,tu visiskai teisi, labai daug ko jis neuzfiksuoja, o cia dar su telefonu fotografavau
realiai tas fonas sviesesnis, o ir karciai siokiu tokiu seseliu turi:)
Papildyta:
QUOTE(daivaV @ 2013 04 03, 09:30)
Iveta* šaunuolė!!!!!
man labai patinka!
Aišku kabaliuotis, manau, prie kiekvieno darbo galima... labai taiklūs butybes, nacytes pastebėjimai, bet tai tik trečias darbukas, kai bus kažkelintas mums liks tik po pernykščiais lapais slėptis
Labai aciu
Stengsiuosi tobuleti:))
Papildyta:
QUOTE(ELlJA @ 2013 04 03, 14:53)
As atsiprasau, esu biskiuka "isejus", tai taip ir nesupratau, arkliukas jau baigtas ar ne?
Beliko tik karcius siek tiek paseseliuoti:)
Papildyta:
QUOTE(butybe @ 2013 04 03, 15:30)
Patarinedama ir as jauciuosi nejaukiai, nes nesu profe, bet leidziu sau vesti silko tapybos uzsiemimus, kas skatina ir mane pacia tobulintis, nes tenka komentuoti ir patarineti ir geriau uz mane tapancioms
Susiduriau su zmonemis kurie piesia ivairiom kitom technikom ir tai labai atsispindi ant silko. Kartais turbut sunku persiorientuot. Todel labai norejosi pakomentuot Ivetos darba, nes jis labai tapybiskas ir fonas pats savaime geras. Jis nera nuobodus. Pilka spalva nera vientisa, tarsi tepta potepiais ant drobes. Man susidaro ispudis kad Iveta ragavusi piesimo mokslo. Tiesiog norejau atskleisti viena silko tapybos niuansa, kad cia reikia lengvumo. Bet manau tikrai atras ta ir pati
Piesimo mokslo ragavau tik tiek kiek mokykloje per pamokas jo budavo:) Bet mano vienas is hobiu yra piesti portretus paprastais piestukais, bet ir cia as savamoksle, paisau ~1metus..
Paisiau paisiau,kol galiausiai pajauciau kad truksta ir spalvu mano gyvenime,taip atsitiktinai atradau silka, pameginau, patiko, bandau piesti toliau ir ranku nuleisti tikrai neketinu