Aciu, tiesiog silkas reikalauja susikaupimo ir laiko, o man buna kad norisi kazka padaryti, o to laiko ner, tai daznai uzskubinu procesa ir gaunasi kazkas pusiau lupto pusiau skusto
Del arklio tai man labai patiko pradzia, tik bijau kad neuzmargintum! Mano pasiulymas butu islaikyt esama spalvine gama ir joki zaliu melynu, druskos ir nebutina. Jei padarytum juodai balta medi ir tolumoj nublankstanti pilksva peizaza ir rausvus ziedelius, butu super! Nes sitas piesinys ir taip pakankamai israiskingas. Jei prispalvinsi, pagrindinis vaizdas nublanks. Gal ir nieko atrodys, bet to efekto nebebus. (bet rinktis aisku tau, sekmes
Lina, ačiū. Na būna periodu kai viskas krenta iš rankų ir dabai nesigauna. Praeis. Viskas pas tavę bus gerai
Na stai,marginau marginau ir primarginau, nusprendziau visgi nieko nebepiesti tik fona uzdeti na o vertinti palieku jums:) Man ziurisi lyg ir neblogai, dziaugiuosi kad pavyko padaryti tai, kad "nepaskesta"piesinys fone:} Tik nelabai pavyko nufotografuoti,nelabai gerai karciu detales matosi Bet galutiniu rezultatu dziaugiuosi,netikejau,kad toki dideli darba nupiesiu isvis Taciau sekantis darbelis bus tikrai mazesnis
Iveta, tikrai neblogai gavos
O man tai atrodo kad arklys nenuspalvintas, bet tai as visad buvau megeja visas imanomas spalvas i viena darba sulipdyt ir dabar ta pati darau, bet irgi gadinimas man atrodo, bo tai prireike palieti menuli ale akvarelini ir biski per daug nutamsinau nezinau ar pavyks pasviesint.
Iveta, nesupyk del mano komentaru, tiesiog tavo darbai uzkabino, tikrai nebloga pradzia, todel norisi kad tobuletum. Fona padarei labai intensyvu ir sunku. Dingo erdves ispudis. Arklys gavosi nebe laukuose, bet arklidej prie sienos prisispaudes. fonas turi buti lengvas ir isplaukes, tuomet nenustelbs priekinio vaizdo. Ateiciai siulau pasipaisyti nedideli eskiza kur matytusi kompozicija ir spalvine gama, tuomet nereiks eksperimentuot ant darbo. Dabar siulau siek tiek arkliuka isryskinti. Po karciais nutepk seselius, kad isrysketu balti karciai ir arklys igaus forma.
QUOTE(butybe @ 2013 04 02, 09:54)
Iveta, nesupyk del mano komentaru, tiesiog tavo darbai uzkabino, tikrai nebloga pradzia, todel norisi kad tobuletum. Fona padarei labai intensyvu ir sunku. Dingo erdves ispudis. Arklys gavosi nebe laukuose, bet arklidej prie sienos prisispaudes. fonas turi buti lengvas ir isplaukes, tuomet nenustelbs priekinio vaizdo. Ateiciai siulau pasipaisyti nedideli eskiza kur matytusi kompozicija ir spalvine gama, tuomet nereiks eksperimentuot ant darbo. Dabar siulau siek tiek arkliuka isryskinti. Po karciais nutepk seselius, kad isrysketu balti karciai ir arklys igaus forma.
vot ano shto sita ir as norejau pasakyt, kad karciai besvoriai dabar, reiketu paseselint
Iveta, paklausyk butybės, ji tikrai turi gerą matymą, pojutį erdvės
Ech tiesa pasakius pradzioje isvis nesitikejau kad sis darbas man pavyks, bet galutinis vaizdas man patinka:) Meginsiu dar truputi paseseliuoti karcius.. Sutinku su jusu komentarais, galbut si ta ir galejau daryti kitaip,na bet tuo metu man atrodekad taip bus geriausia:) Kita kart jau zinosiu ka daryti kitaip.. Visgi dar tik treciasis mano darbas ant silko o toks didelis,tai isvis pirmas, bet dziaugiuosi kadnebijojau pabandyti,matau kur dar reikia pasimokyti:)Ir jjums labai aciu, kad pasakote ka galvojate, aciu uz kritika, man ji padeda susigaudyti ir apgalvoti ka kita kart butu galima padaryti kitaip:)
Aciu Tavi. Kritika tai nera malonu, man ir paciai nepatinka paprastai kai kas mano darbus kritikuoja, nu bet ka jau padarysi kiekvienam yra kur tobuleti.
Laukine gelele, prisijungiau. Aciu kad esam kam nors reikalingi
QUOTE(butybe @ 2013 04 02, 13:43)
Aciu Tavi. Kritika tai nera malonu, man ir paciai nepatinka paprastai kai kas mano darbus kritikuoja, nu bet ka jau padarysi kiekvienam yra kur tobuleti.
Sutinku kad nera malonu, bet is kitos puses kritika tikrai yra gerai:)