Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapyba

QUOTE(butybe @ 2013 03 23, 19:15)
O, SITAS GERAS, Iveta!
Jovita, man kazkaip tas lapas tiko, bet kaip ir sakiau esmes nekeicia.

Aciu! 4u.gif
Atsakyti
Iveta, jis bus nuostabus! ax.gif
Gal tik lupu spalva kraupokai rozine man pasirodo, as labiau jas isivaizduociau bordavai rudas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Moniqy @ 2013 03 23, 21:24)
Iveta, jis bus nuostabus!  ax.gif
Gal tik lupu spalva kraupokai rozine man pasirodo, as labiau jas isivaizduociau bordavai rudas. g.gif

Aciu!:}Istikruju lupu spalvos netokios norejau,bloga spalva sumaisiau,vis taisiau taisiau,bet nesigavo ir paskui jau isvis bijojau kazka daryti:)))na bet nieko,kaip yra taip, vis dar mokausi:)))
Atsakyti
Bus lapai bus smile.gif
Man tai arklio galva labai patinka
Atsakyti
QUOTE(Iveta* @ 2013 03 23, 18:30)
Labas vakaras!:} Rodausi ir as savo didziuli darba ax.gif , lyg jau ipusejau:)) bigsmile.gif
user posted image

Nuostabu fantastiska! Ideja pati sugalvojot ar kazkur pasiziurejot? Jeigu pati, tai nepaprastas talentas thumbup.gif O jeigu ir paziurejot vistiek labai labai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 03 25, 16:14)
Nuostabu fantastiska! Ideja pati sugalvojot ar kazkur pasiziurejot? Jeigu pati, tai nepaprastas talentas  thumbup.gif  O jeigu ir paziurejot vistiek labai labai.  wub.gif

Labai labai aciu:} Hmm.. Kazkada kazkur maciau panasios kompozicijos logotipa,tai va prisiminiau ji ir meginau atkurti si bei ta pakeisdama:) Pamenu kad mergina tikrai raudonplauke buvo,o arklys juodas berods:) P.S. cia pirmas mano piestas arklys blush2.gif , labai bijojau kad nesigautu kaip asilas arba suo lotuliukas.gif bet atrodosiek tiek panasus i arkli gavosi bigsmile.gif
Atsakyti
Labas merginos, gal kam reikia, parduodu 2 gabalelius matuojamo naturalaus silko, del darbu apkrovos nespeju piesti sad.gif Turiu:
krepdesinas plonas - 80*200
satinas plonas - 114*180
4u.gif
Del kainu prasome per az 4u.gif
Atsakyti

Vilkadagiai

user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
Ooo kaip grazu! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveta* @ 2013 03 31, 20:05)
Ooo kaip grazu! wub.gif

Ačiū, Iveta, tik nufotkinti nesiseka normaliai
Atsakyti
Tavi, kokie lengvuciai! Grazu smile.gif
Iveta, kur arklio pratesimas? Laukiu smile.gif
pas mane tai kazkoks gadinimu metas...
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2013 04 01, 11:00)
Tavi, kokie lengvuciai! Grazu smile.gif
Iveta, kur arklio pratesimas? Laukiu smile.gif
pas mane tai kazkoks gadinimu metas...

Vakar uzbaigiau karcius, dabar suku galva ka su likusiu fonu daryti, is pradziu galvojau virsuje, dagmaz iki puses, bandyti lieti melynos skirtingus atspalvius, dar siek tiek druskos pabarstyti ir imituoti dangu,apatine dali daryti maisant zalius atspalvius,taip pat pabarstant druskos, bet dabar kogero apsigalvojau lotuliukas.gif Dabar kogero nusprendziau,kad darysiu dvi lengvas sakas(apacioje ir virsuje) vysniu ziedeliu, siektiek imaisysiu melsvos spalvos ir ziuresiu kas gausis g.gif rolleyes.gif

Gadinimu metas? g.gif Kiek maciau jusu darbu, visi toki, na tooooki nerealus bigsmile.gif
Atsakyti