Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapyba

Monigy , aciu.
Misri technika, sibori ant vamzdzio ir patapyta
user posted image
user posted image
Atsakyti
Darbo pradžia
user posted image
Atsakyti
As pirma pagirsiu, labai labai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2013 03 19, 16:11)
As pirma pagirsiu, labai labai... smile.gif

Čia variantas be lapo. Ką manai Lina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 19 kovo 2013 - 16:17
Tavi ir man grazu labai!!!! thumbup.gif
Atsakyti
tavi, pradzia superine, labai graziai spalvytes islietos wub.gif tik man asmeniskai kliuva, kad koteliai gelyciu kazkur dinge. Pasislepe uz ziedo ir nebeislenda... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2013 03 19, 16:36)
tavi, pradzia superine, labai graziai spalvytes islietos  wub.gif  tik man asmeniskai kliuva, kad koteliai gelyciu kazkur dinge. Pasislepe uz ziedo ir nebeislenda... ax.gif

jie dar nespalvinti ir mano sumanyme jie neturi išlysti, na kaip girlianda , chmm net nežinau kaip geriau pasakyt. Man svarbu buvo ritmas , žiedų išsidėstymas.
Daiva, ačiū
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2013 03 19, 17:42)
jie dar nespalvinti ir mano sumanyme jie neturi išlysti, na kaip girlianda , chmm net nežinau kaip geriau pasakyt. Man svarbu buvo ritmas , žiedų išsidėstymas.

Na cia tik mano nuomone blush2.gif o siaip manau bus vykes darbas. Koki fona ketini deti?
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2013 03 19, 17:12)
Na cia tik mano nuomone  blush2.gif o siaip manau bus vykes darbas. Koki fona ketini deti?

apžaisiu tas pačias pastelines spalvas gal druskos kiek pabarstysiu. Elija , na tavo pasiūlymą irgi reik pamąstyt. Gal kitą variantą taip ir darysiu
Atsakyti
Labukas mergaites 4u.gif

Ruosiuosi pavasariniam silko uzsakymui, gal kas nori prisijungti?
Planuoju imti ponge 5 180*45 ir sifono 180*45 ir kitu...

rasykite iskart prasau i emaila
Atsakyti
Labas vakaras!:} Rodausi ir as savo didziuli darba ax.gif , lyg jau ipusejau:)) bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
O, SITAS GERAS, Iveta!
Jovita, man kazkaip tas lapas tiko, bet kaip ir sakiau esmes nekeicia.
Atsakyti