Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapyba

Na, muitinykes biggrin.gif
Man neveikia anei galva per migrena biggrin.gif nei fantazija.
Kaip ir kokias isivaizduotumete pilkame fone nu koki 30vnt saulyciu? g.gif cia ne vaikiska tematika. Fonas vienspalvis pilkas. O saules kokias daryt? kaip spindulius daryt? g.gif
Atsakyti

pažiūrėk čia
https://www.google.l...
Atsakyti
Tavi, nu va radau viena nieko gal
user posted image
nu tai va patarkit, kaip be konturo gal spindulius ispiest? g.gif fona gal po to dengt g.gif
Atsakyti
Iš lėto, bet juda
user posted image
user posted image
Atsakyti
kaip gyvos!
Atsakyti
Ačiū, Linut 4u.gif
Atsakyti
Merginos, patarkit kokio šilko kaklaraištį rinktis šilko tapybai? Kaip su rezervais? Kokie geriausiai? Kiek man žinoma tai Javana. Gal dar kokių gerų yra. Kaip su užtvirtinimu, išlyginti ir tiek?

Pirksiu iš čia : http://www.jurasta.l...ilko-gaminiai/3

Atsakyti
Zibuoklem prazydo silelio silelio slaitai...Kaip jaukiai sitas darbas ziurisi..:} Saunuole Tavi 4u.gif
Atsakyti
Iveta, ačiū, tikiuos su fonu nesugadinau darbo. Na bet eksperimentas yra eksperimentas. Viskam reik būt pasiruošusiai

Kategoriška, seniai tapiau man sunku ką sakyt, bet man labiausiai patiko habotai 8.Tu palauk kol butybė iš kaziuko grįš, ji čia jau profas kaklaraiščių. Tiesa krepas kaklaraiščiams man nepatiko, bet tai tik mano nuomonė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 03 kovo 2013 - 10:29
lotuliukas.gif grizo jau ta butybe, siandien ilsisi su kavos puodeliu prie kompo smile.gif As tapau ant habotai8/ponge9. Buvau tokiu uzsipirkusi ir susigyvenau su jais. Taciau ateiti bandysiu ir kitokius. Dar labai noreciau rast zmogu, kas siuna kaklaraiscius. Idomu butu pabandyti nutapyti ant storesnio silko, tada pasiuti. Siaip kaklaraiscio tapyba gan smarkiai skiriasi nuo skareles tapymo. dazai geriasi ne tik i virsutini sluoksni, bet sunkiasi ir i viduj esancia medziaga. Todel reikia dirbti atsargiai, kad nepersigertu per daug. Dirbant reikia stengtis kad ir vidine kaklaraiscio puse atrodytu kiek imanoma tvarkingiau, o tai padaryti nera labai lengva. Bet cia nepabandzius nesuzinosi. Todel siulyciau pradziai tiesiog nusipirkti pigesni smile.gif
Paprastai pradedu tapyti nuo blogosios puses. Per visa ilgi nubreziu linijas konturu kazkur 0,5 cm nuo krasto. Palaukiu kol gerai isdzius, tada jau tapau gerojoj pusej. Dazas is gerosios puses teka iki konturo. Tai padeda issaugoti tvarkinga antra puse.
Jei kils klausimu rasyk, pakonsultuosiu. sitoj nuotraukoj matosi siek tiek vidines puses.
user posted image
Atsakyti
Na va pabaigiau ir nepatenkinta. Vis gi akvarelinis pagrindas šilką sukietino, bet tokius patirpimus duoda tik akvarelinis pagrindas .
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Butybe, šitas kaklaraištis nuostabus !
Tavi, žiūriu ir jaučiuos kaip priešais pakalnučių šlaitą, nuostabu !
O aš grįžti bandau po savo žiemos mezginių, tai savaitgali išsitempiau šilka, tik nesigaus taip greitai nes mokslai spaudžia.
Atsakyti