Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapyba

QUOTE(Iveta* @ 2013 02 21, 13:08)
Sveikos! bigsmile.gif 

Ikrentu su savo naujuoju darbu, nors dar tik pradzia, bet atrodo bus kazkas geriau nei pirmasis darbelis.. 4u.gif  bigsmile.gif

Bendras sumanymas man labai patinka. Moteris nereali, kai baigsite jau isivaizduoju kaip puikiai atrodys. Drugeliai pagal forma truputi primityvoki, nors spalvinis sprendimas irgi geras. As jusu vietoje, kita karta pvz pakopijuociau drugeliu forma 4u.gif
Atsakyti
Sveikos! bigsmile.gif Baigiau!:) rolleyes.gif Beliko uzfiksuoti ir isplauti,tikiuosi viskas sekmingai pavyks:)) O piesinuko galutinis rezultatas stai toks ax.gif

user posted image
Papildyta:
[quote=tavi,2013 02 23, 16:19]
Iveta, gražu 4u.gif

Mano darbo pradžia

Aciu:} Tokios lengvutes jaukios jusu gelytes,laaaabai primena vasara 4u.gif Galutinio rezultato lauksim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveta* @ 2013 02 25, 15:11)
Sveikos! bigsmile.gif  Baigiau!:)  rolleyes.gif  Beliko uzfiksuoti ir isplauti,tikiuosi viskas sekmingai pavyks:)) O piesinuko galutinis rezultatas stai toks ax.gif

Gražu, ryšku, jaunatviška, tik man irgi kaip ir kažkam anksčiau pasisakiusiųjų truputi nepatinka drugeliai ax.gif jei jų sparneliai būtų taisyklingesnės formos ir pats sparnelis kiek labiau stilizuotas, su daugiau detalių, būtų iš vis liux. Bet nepaisant to, vistiek man gražu. Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 02 23, 19:20)
Bendras sumanymas man labai patinka. Moteris nereali, kai baigsite jau isivaizduoju kaip puikiai atrodys. Drugeliai pagal forma truputi primityvoki, nors spalvinis sprendimas irgi geras. As jusu vietoje, kita karta pvz pakopijuociau drugeliu forma  4u.gif

Nebereikalo mano stipresnioji puse portretu piesimas..smile.gif Bet nieko,su laiku ir drugelius ismoksiu piesti,tikiuosi ax.gif smile.gif)) Bet labai aciu uz komentarus,komplimentus,kritika:) man ji tikrai reikalinga blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ELlJA @ 2013 02 25, 14:19)
Gražu, ryšku, jaunatviška, tik man irgi kaip ir kažkam anksčiau pasisakiusiųjų truputi nepatinka drugeliai  ax.gif  jei jų sparneliai būtų taisyklingesnės formos ir pats sparnelis kiek labiau stilizuotas, su daugiau detalių, būtų iš vis liux. Bet nepaisant to, vistiek man gražu. Šaunuolė  4u.gif

Aciu!:} Na kitas kartas tikiu, bus dar geresnis:}
Atsakyti
Iveta* man tikrai grazu wub.gif neeilinis, tapybiskas thumbup.gif
kiekvienam darbe galima surasti ka galima butu pataisyti, idealiu darbu manau nebuna... o ypac, kai ziuri i savo darba ir matai visus maziausius paklydimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2013 02 25, 15:58)
Iveta* man tikrai grazu wub.gif neeilinis, tapybiskas thumbup.gif
kiekvienam darbe galima surasti ka galima butu pataisyti, idealiu darbu manau nebuna... o ypac, kai ziuri i savo darba ir matai visus maziausius paklydimus biggrin.gif

Labai labai aciu bigsmile.gif Man cia isvis, kazkokia naujiena, ir taip idomu tapyti ant silko, vis kazkas nutinka, taip graziai tos spalvos zaidzia..Tapyti isvis nera teke(na mokykloje nebent senai senai) smile.gif) Iki siol tik su piestuku draugavau, bet dabar meginsiu susidraugauti ir su silko tapyba:)) wub.gif O savos klaidos zinoma geriausiai matosi, bet na is klaideliu mokomes:)) Perdaug nepergyvenu, schmoll.gif man cia pradziu pradzia bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveta* @ 2013 02 25, 17:10)
Labai labai aciu bigsmile.gif  Man cia isvis, kazkokia naujiena, ir taip idomu tapyti ant silko, vis kazkas nutinka, taip graziai tos spalvos zaidzia..Tapyti isvis nera teke(na mokykloje nebent senai senai) smile.gif) Iki siol tik su piestuku draugavau, bet dabar meginsiu susidraugauti ir su silko tapyba:))  wub.gif O savos klaidos zinoma geriausiai matosi, bet na is klaideliu mokomes:)) Perdaug nepergyvenu, schmoll.gif man cia pradziu pradzia bigsmile.gif  rolleyes.gif

na taip, is klaideliu mokomes ir kritika tikrai padeda biggrin.gif tik ne visi ja moka priimti... ax.gif
o pro tavo darbeli tikrai praeiti negalima, jis intriguoja, ji idomu ir smalsu ziurineti!
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2013 02 25, 17:06)
na taip, is klaideliu mokomes ir kritika tikrai padeda biggrin.gif tik ne visi ja moka priimti... ax.gif
o pro tavo darbeli tikrai praeiti negalima, jis intriguoja, ji idomu ir smalsu ziurineti!

Kritika yra labai gerai,ji tikrai padeda, nukreipia, padeda aiskiau pamatyti:) Ech kaip smagu, kad patinka blush2.gif Net brolis girdejau telefonu su mama siandien snekejo, sako"Na bet Iveta tikrai moka piesti". Cia man buvo paaaaats paciausias komplimentas lotuliukas.gif bigsmile.gif Na ka,dabar uzsisakiau silko,poros dienu begyje,turetu atvezti, tempsiu ir vel piesiu:)) Dar toks klausimelis:)) kur jus perkate silka?Gal uzsisakote kazkur internete?O gal galit papasakoti kokios silko kainos Lietuvoje?Pati gyvenu Olandijoje, cia silka ir perku, hmm na bet brangokai cia man gaunasi:)Is Lietuvos siek tiek daugiau silko uzsisakius gal siek tiek pigiau man gautusi g.gif Cia tik taip pamastymai..smile.gif)
Atsakyti
100% silkas ir LT ir Europoj.... visur nepigus, o jei tai krepdesinas ar satinas... tai lieka sleptis po lapais verysad.gif tokios internetines parduotuves kur jis butu pigus dar neradau.. nors meluoju radau - Kinijos internetinej parduotuvej "zalias" silkas buvo pigus! - TIK reikejo jo pirkti visa vagona lotuliukas.gif lotuliukas.gif
buna akcijos, ispardavimai internetinese parduotuvese, cia, supermamoj, kai kurios mergytes daugiau atsisiuncia ir parduoda, vienu zodziu... 4u.gif
Atsakyti
Nugis reikėjo suorganizuot šilkininkes būtume gal įveikusios g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2013 02 26, 08:59)
Nugis reikėjo suorganizuot šilkininkes būtume gal įveikusios g.gif  mirksiukas.gif

juokauji lotuliukas.gif tiek tukstanciu metru silko su visais mokesciais, transportavimo islaidomis ir etc... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2013 02 26, 08:07)
juokauji  lotuliukas.gif tiek tukstanciu metru silko su visais mokesciais, transportavimo islaidomis ir etc... doh.gif  doh.gif  doh.gif

Aišku juokauju biggrin.gif Įsivaizduoju ką reikštu visą tą turtą išmuitinti doh.gif tai siaubo sapnas
Atsakyti