Aciu Elija, nu dar tikiuosi ka nors is jo padaryti, nors i kaklaraisti jis jau nebesusivynios. Visa vakara bandziau sukisti, bet nepavyko, isardziau galutinai. Jei gausis padarysi kita tokiam stiliuj
butybe tikrai labai labai užjaučiu
o ar bandei visiškai šlapią kaklaraištį, išdėliojus ant lyginimo lentos, per audinį, karštesniu lygintuvu lyginti? Natūralus šilkas labai gerai pasiduoda formuojamas kai yra tikrai šlapias. Tik reikia neskubant gerai suformuoti ant lyginimo lentos ir neskubant, po truputėlį lyginti
o ar bandei visiškai šlapią kaklaraištį, išdėliojus ant lyginimo lentos, per audinį, karštesniu lygintuvu lyginti? Natūralus šilkas labai gerai pasiduoda formuojamas kai yra tikrai šlapias. Tik reikia neskubant gerai suformuoti ant lyginimo lentos ir neskubant, po truputėlį lyginti
QUOTE(daivaV @ 2013 02 09, 18:43)
butybe tikrai labai labai užjaučiu
Aciu Daivute, ale su situo jau atsisveikinau. Isardziau, sugalvojau is jo padaryti dar kazka, dar kazkas nepavyko, ir atgule i apatini nesekmiu stalciu. Nu bet as nepasiduosiu, tos pacios idejos genama bandysiu perpiest, nes man ir siaip ne viskas jame patiko. Gavau pamoka.
O dabar papasakokit man mielosios apie konturus. Kokiais dabar tapote. Ar naudojat dar kas lygintuvu lyginamus o ne garinamus? Man buvo atradimas auksinis Javana Rotgold. Vienintelis kuris dengesi ir geresi taip kaip man reikia. Ir dabar niekas nebeprekiauja, domejausi pas Vida, Art inn, Menu muzoj, galiausiai prie Cvirkos dailes parduotuvelej radau, bet tik tutelese ir ne visai tas atspalvis. Patarkit gal koks kitas yra geras?
Dirbu su Marabu kontūrais ir rusiškais Gamma
Sveikos!
Kiek cia jusu groziu prisiziurejau.. As dar visiskai zalia.. Stai siandien baigiau pirmaji savo darbeli Šalikėlis..180cm*45cm:} Tikiuosi pavyks gerai nuotrauka ideti
Ar priimsite i savo buri?
Kiek cia jusu groziu prisiziurejau.. As dar visiskai zalia.. Stai siandien baigiau pirmaji savo darbeli Šalikėlis..180cm*45cm:} Tikiuosi pavyks gerai nuotrauka ideti
QUOTE(Iveta* @ 2013 02 16, 17:59)
Nu kur nepriimsi, kai toki grozi atnesei cia parodyti
labai grazu, spalvinga, silta nu jeigu cia tikrai pirmas tavo darbelis, tai leisk paspausti desine - saunuole
QUOTE(ELlJA @ 2013 02 16, 17:19)
Nu kur nepriimsi, kai toki grozi atnesei cia parodyti
labai grazu, spalvinga, silta nu jeigu cia tikrai pirmas tavo darbelis, tai leisk paspausti desine - saunuole
be proto pasiilgau spalvu,vasaros-tas puikiai matyti mano sitame salikelyje:)) Pirmas pirmas sis darbelis, buvo siokiu tokiu nesekmiu,kai kur nusiplove konturas, hmm,gal blogai uzfiksavau, bet atrodo lyg nemazai lyginau, geltonas fonas kai kur nelygiai pasidenge(idomu kodel? galbut zinote,kaip lygiai padengti fona? )na tikiuosi antras darbelis bus dar labiau pasisekes
Pakvipo pavasariu
Labai gražu Iveta
Iveta* jei tai vienas pirmuju darbu - labai stipriai spaudziu tau desine , vadinasi ateityje is taves galim laukti tikrai neeiliniu, labai labai graziu darbu
spalviskai sis darbas man labai grazus ir spalvu perejimai, ir seseliai gal siek tiek su kompozicija...
vien zodziu - saunuole!
spalviskai sis darbas man labai grazus ir spalvu perejimai, ir seseliai gal siek tiek su kompozicija...
vien zodziu - saunuole!
QUOTE(tavi @ 2013 02 17, 10:55)
Labai gražu Iveta
Aciu!
Papildyta:
QUOTE(daivaV @ 2013 02 17, 12:56)
Iveta* jei tai vienas pirmuju darbu - labai stipriai spaudziu tau desine , vadinasi ateityje is taves galim laukti tikrai neeiliniu, labai labai graziu darbu
vien zodziu - saunuole!
vien zodziu - saunuole!
Aciu,cia buvo visiskas bandymas,norejau pajusti silka,kaip jis reaguoja i spalvas ir man patiko:)) Del kompozicijos,visiskai sutinku, is esmes, jos cia kaip ir nera,tiesiog padriki drugeliai.. Siandien tempsiu nauja silka,jau yra ideju ir ziuresiu,kas gausis:)
P.S. dar norejau paklausti, ar jus piesiate ant silko is karto su konturu, be jokiu eskizu be nieko, ar pries tai imanoma su kazkuo pasipiesti eskiziuka ant silko,kad negadintu silko? Galbut gan kvailas klausimas, bet na man, piesiant iskart su konturu, taip stipriai ranka drebejo,taip baisu buvo(to pasekoje ir konturas gan storai nusipaise kur nekur ),cia lengva,tik drugeliai buvo, bet o toliau ka reiks daryti, kol ranka dar nelabai pratusi prie piesimo su konturu,kolka spratusi tik prie piestuku ir lapo na bet jeigu nera jokiu kitu priemoniu ta eskiziukui pasipaisyti ant silko, tada teks pratintis pratintis pratintis
sudetingiems elementams piesiu eskizus ant popieriaus, taciau niekada nepiesiu viso piesinio ant popieriaus... nuobodu , o be to proceso eigoje pats sumanytas piesinys dazniausiai kinta
turiu nykstanti markeri, kuoriuo ant silko issidelioju pradini sumanyma, ar piesiu.
taip pat turiu Janavos piestuka, jis minkstutis, gerai piesia ant silko, naudoju ji kai piesinys sudetingas ir reikia, kad neisnyktu ilgiau, taciau siuo atveju naudoju tik tamsu kontura, nes piestukas daznai visai neissiplauna
turiu nykstanti markeri, kuoriuo ant silko issidelioju pradini sumanyma, ar piesiu.
taip pat turiu Janavos piestuka, jis minkstutis, gerai piesia ant silko, naudoju ji kai piesinys sudetingas ir reikia, kad neisnyktu ilgiau, taciau siuo atveju naudoju tik tamsu kontura, nes piestukas daznai visai neissiplauna