Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapyba

Butybe, simpatiškos pagalvėlės. Domies astrologija ?
Atsakyti
Aciu mergaites smile.gif Siek tiek mistikos gyvenime reikia smile.gif O siaip tikriausiai kiekvienam besidominciam ar nesidominciam savas zenklas prie sirdies. Cia buvo dovana vienai seimynai, masciau ka galima pavaizduot kad ir kiekvienam asmeniska butu ir tema bendra butu smile.gif
Atsakyti
Negaliu nutylėti ir nepagirti jūsų, vis pastebiu šią temelę, nuostabūs visų darbai, smagu čia užsukti 4u.gif
Atsakyti
butybe, GRAŽU!
Labai šaunios dovanos gavosi bigsmile.gif

Atsakyti
butybe labai gražūs tapyniai.... wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pagaminau dar vieną gėlės žiedą smile.gif
Astras iš šilko
Atsakyti
butybe labai gražūs darbeliai thumbup.gif
Demoratija tavo gėlės nuostabios!
Atsakyti
Demokratija, afi... kaip gražu!!!!!
first.gif
Atsakyti
Ateinu pasiguosti si karta verysad.gif . Sugadinau kaklaraisti. Nezinau ar lygindama ar kazkaip spalvindama istampiau, bandziau drekindama grazint forma, bet veltui, bet cia dar neviskas. Nusivale konturas. Turejo buti drambliukai! Ir tai dar ne viskas. Situo konturu iskonturuotas dar vienas kaklaraistis dar nenuspalvintas. Tai gaunasi kad 2 sugadinau. Kazkaip nelabai pasitaikydavo kad konturas nusiplautu, gerai kad pamaciau, ismetu verysad.gif

user posted image

Panos dar turiu klausima, ar zinot koki buda kaklaraisciams valyti? Gal i valykla kuri buvot nunesus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 08 vasario 2013 - 18:11
Ar nori sugadintą valyti? Bijau rezultatas bus visai prastas, klausiau tekstilinikių ar galima tapytus kaklaraiščius valyti, pasakė - ne, dažai nueis ir greičiausiai nelygiai.
Kokį kontūrą naudojai? Yra pasitaikiusi Javanos nekokybiški - trupėtį pradėjo ir ne pas manę vieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 08 vasario 2013 - 19:12
QUOTE(tavi @ 2013 02 08, 20:11)
Ar nori sugadintą valyti? Bijau rezultatas bus visai prastas, klausiau tekstilinikių ar galima tapytus kaklaraiščius valyti, pasakė - ne, dažai nueis ir greičiausiai nelygiai.
Kokį kontūrą naudojai? Yra pasitaikiusi Javanos nekokybiški - trupėtį pradėjo ir ne pas manę vieną.

Aciu Tavi uz komentara. Sito nebenoriu valyti. Tiesiog idomu jei zmogus ant mano tapyto kaklaraiscio koki kleksa uzdetu ar imanoma butu isvalyti? Siaip manau jei dazai gerai uzfiksuoti, tai gal turetu kazkokios priemones padeti? Tiesiog kazkur narsydama internete uzmaciau kaklaraiscius su druskos efektu ir parasytas prierasas kad valykloj pasalintas drusku likutis. Bet cia atrodo ne lietuves darbai buvo. Pamaniau jei salina druska, tai gal ir kitoki nesvaruma gali pasalinti.
Konturus naudoju Javanos. Dabar pagrinde pilstomus. Pirkau seniai, bet viena buteliuka naudoju ir jokiu bedu. O kitas man atspalvis nelabai tiko, tai beveik nenaudojau. Taupumo sumetimais nusprendziau sunaudoti, ir se tau kad nori...
Siaip mano megiamiausias yra Rotgold, nepavesdinejo kol kas man jo konsistencija tokia labiausiai prie sirdies. Jei sutirsteja praskiedziu ir jam nieko. O kiti atspalviai kazkokie netokie...
O gal zinot kur Vilniuj galeciau rasti savo megstama Javana Rotgold buteliuke? Nesinori maltis po visa miesta. Art inn neturi. O reikia greit kol ikvepimas nepraejo, noriu sita perpiesti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 08 vasario 2013 - 19:45
butybe, nieko nezinau, bet nuosirdziai pasakysiu, kad jei nebutum pasakius apie tas bedas nieko nebuciau pastebejus... man tas nufotkintas labai labai graziai atrodo... as nuosirdziai
Atsakyti