Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapyba

butybe mažėlis super dailininkas wub.gif thumbup.gif tokiam amžiuje vaikiukai piešia iš širdies ir gaunasi nerealūs piešiniai, vyresni pradeda galvoti ir jau nebe tas.... to polėkio ir nuoširdumo nebelieka.. ax.gif

Atsakyti
Puik8s darbai, o jau mažiaus spalvų pajautimas koksd geras
Atsakyti
Daivute, butybe, jūs nerealios. Labai kūrybiška, labai gražu, originalu. wub.gif Daivuk, o čia skylutės toje suknelėje ane? butybe, aš irgi kol supratau, kad čia ant malkų padėta ir fotkinta... galvojau sumaketavai su kompu foną blush2.gif biggrin.gif
Pavydžiu jums jūsų įkvėpimo bigsmile.gif
Atsakyti
ačiū ELIJA 4u.gif biggrin.gif skylutės užsiūtos apatinės suknutės audiniu biggrin.gif
Atsakyti
Pasirodau su nauju darbuku "Poilsis po medziu" Paisaliojau ir gavosi kazkuo i Daivos stiliu panasu, tai labai prasau neisizeisti. Neturejau tokio sumanymo, tiesiog baigus darba atejo tokia mintis kad kazka primena (ir ne man vienai smile.gif )

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2013 01 20, 14:29)
Daivute, nerealu thumbup.gif
Dirzas labai smegus, ypac tos uodegels smile.gif
Dziaugiuosi Demokratija kad pavyko! Labai grazi aguonele!
O cia as sviezia paveiksliuka pasirodau. Cia mano kiemelis smile.gif

Labai patiko kiemas, toks naturalus, savas, originalus. wub.gif
Atsakyti
aciu Mirabella smile.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
butybe man žiauriai patiko tavo šalis wub.gif wub.gif wub.gif
vat tikrai prie širdies man tokie piešiniai thumbup.gif ir kodel turėčiau dėl ko nors įsižeidinėti g.gif juk darbas tik stilistika panašus į mano, tačiau visas sukurtas tavo ir labai gražiai sukurtas wub.gif šaunuolė, šaunuolė, šaunuolė!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 26 sausio 2013 - 10:55
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2013 01 25, 07:45)
Pasirodau su nauju darbuku "Poilsis po medziu" Paisaliojau ir gavosi kazkuo i Daivos stiliu panasu, tai labai prasau neisizeisti.

Labai dailus 4u.gif . Gal galit pasakyt koki cia kontura naudojot?
Atsakyti
dabar pagrinde naudoju dozuojamus javanos konturus . Cia buvo sidabrinis, bet i ji prilasinau tamsiu dazu, gavosi toks tamsus metalas.
Atsakyti