butybe mažėlis super dailininkas tokiam amžiuje vaikiukai piešia iš širdies ir gaunasi nerealūs piešiniai, vyresni pradeda galvoti ir jau nebe tas.... to polėkio ir nuoširdumo nebelieka..
Puik8s darbai, o jau mažiaus spalvų pajautimas koksd geras
Daivute, butybe, jūs nerealios. Labai kūrybiška, labai gražu, originalu. Daivuk, o čia skylutės toje suknelėje ane? butybe, aš irgi kol supratau, kad čia ant malkų padėta ir fotkinta... galvojau sumaketavai su kompu foną
Pavydžiu jums jūsų įkvėpimo
Pavydžiu jums jūsų įkvėpimo
ačiū ELIJA skylutės užsiūtos apatinės suknutės audiniu
QUOTE(butybe @ 2013 01 20, 14:29)
Daivute, nerealu
Dirzas labai smegus, ypac tos uodegels
Dziaugiuosi Demokratija kad pavyko! Labai grazi aguonele!
O cia as sviezia paveiksliuka pasirodau. Cia mano kiemelis
Dirzas labai smegus, ypac tos uodegels
Dziaugiuosi Demokratija kad pavyko! Labai grazi aguonele!
O cia as sviezia paveiksliuka pasirodau. Cia mano kiemelis
Labai patiko kiemas, toks naturalus, savas, originalus.
aciu Mirabella
butybe man žiauriai patiko tavo šalis
vat tikrai prie širdies man tokie piešiniai ir kodel turėčiau dėl ko nors įsižeidinėti juk darbas tik stilistika panašus į mano, tačiau visas sukurtas tavo ir labai gražiai sukurtas šaunuolė, šaunuolė, šaunuolė!!!!!!!
vat tikrai prie širdies man tokie piešiniai ir kodel turėčiau dėl ko nors įsižeidinėti juk darbas tik stilistika panašus į mano, tačiau visas sukurtas tavo ir labai gražiai sukurtas šaunuolė, šaunuolė, šaunuolė!!!!!!!
QUOTE(butybe @ 2013 01 25, 07:45)
Pasirodau su nauju darbuku "Poilsis po medziu" Paisaliojau ir gavosi kazkuo i Daivos stiliu panasu, tai labai prasau neisizeisti.
Labai dailus . Gal galit pasakyt koki cia kontura naudojot?
dabar pagrinde naudoju dozuojamus javanos konturus . Cia buvo sidabrinis, bet i ji prilasinau tamsiu dazu, gavosi toks tamsus metalas.