Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapyba

Labai grazios geles ir norisi tiketi, kad si rusaites metodika atidirbta ir patvari. Bet man atrodo itartinai. kazi ar zelatina ant ju nesensta ir nekeicia spalvos o ir dazai neaisku kaip ten laikosi. Na, nepabandes negali sakyti. galetumet parasyti sios technikos autorei laiskuti gal ji ir paaiskintu kodel dazai nesilaiko.
Atsakyti
Laikas parodys dėl gėlių patvarumo, dabar tik bandymai, ieškojimai - su laiku viskas pasimatys kas ne taip ir ką dar galima būtų patobulinti. Iš Rusijos esu dar parsisiuntusi spec priemonę medžiagai paruošti, medžiagą paruošus šia priemone - nelieka jokios plėvelės kaip su želatina ir formą gėlė laiko bet kokiu oru, tik dar neišbandžiau, jei kam įdomu tai čia ši priemonė:
Spec. priemonė

Želatinos kaina aišku puiki priimtina, bet jei pasitvirtins ta spec priemonė tai naudosiu tik ją, kad ir brangiau teks investuoti į kokybiškesnį gaminį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Demokratija: 15 sausio 2013 - 19:01
Demokratija, žiauriai gražios gėlės. Net sunku suvokti, kad čia rankomis daroma. Sėkmės kūryboje, žaviuosi tokiais kruopščiais žmonėmis wub.gif
Atsakyti
Didžiausias skausmas dabar susirasti tinkamus dažus, bandysiu AVANTGARDE, bet nusipirksiu pradžiai kokias kelias spalvas pabandymui, o ką su JAVANA darysiu tai nžn, nes nemažai spalvų prisipirkau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Demokratija: 15 sausio 2013 - 19:06
Demokratija, thumbup.gif darbeliai, pirmi ?! lenkiu galva hi.gif

o su dazais ...

http://www.youtube.c...h?v=4TpVhPjcQs8
nereikalauja nei specpriemoniu, nei daug laiko.

truputeli "pavingiavimo" kuryboje nepakenks biggrin.gif irrr..
pasikviesk drauges ir (bent jau) gerai praleisit laika

sekmes!
Atsakyti
Na va du trečdaliai darbo padaryti
user posted image
user posted image
Atsakyti
tavi, kaip kruopštu, labai gražu smile.gif sėkmingo pabaigimo smile.gif

aš jau šian gavau AVANTGARDE šilko dažiukus, tai bandysiu tapyti gėlių detales, jei nepavyks tai nusišausiu blink.gif
Atsakyti
Ačiū, tu pažaisk su dažais ir būtinai parašyk kas gavos
Atsakyti
tavi thumbup.gif cia gal tavo pilvo sokiams? bet... dieve mano... KIEK DARBO doh.gif

as suknute du viename pabaigiau ax.gif biggrin.gif mezgiau, siuvau, karpiau, galva krapstinejau lotuliukas.gif uzejo kazkas.. nuo silko atitrukau biggrin.gif o siandien su dideliu malonumu silka uzsitempiau wub.gif
Atsakyti
Tavi saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Išbandžiau naujus Avantgarde dažus, nėra ką lyginti su Javana, jokiu kleckų ir spalvos kokios gyvos, gražios wub.gif
Atsakyti
Jo pilvo šokiams, gal iki sekmadienio baisiu
Atsakyti