Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užsiauginti GERĄ katę? II tema

QUOTE(Pusaite @ 2015 02 05, 13:40)
ar jus plaunat??????????? blink.gif
nu tai gal man pasiseka,kad atvaro jos pas mane tiesiai is tuliko doh.gif
dar neapsipraususios:)

Gali but ir kates biski apsileidusios, ar gal dar mazos tai nemoka deramai nusipraust g.gif Musu Raisa buvo labai kudlota tai laizydavos ir laizydavos. Sarkozy net puses tiek nesiprausia, bet pati irgi nesmirda.
Vasara kai silta smarvele gerai per nosi kerta. Daug valymo, ir vis tiek atsiduoda myzalu. (Turbut nemokam chemijos priderint. Gal ka nors patartumet?).
O dezute tai visad plaunu. Tik man bepigu kai jin be jokio kraiko ax.gif
Atsakyti
Atsakysiu iš savo parapijos biggrin.gif Manoji išrankybė - jei tik dvi dienas neišvalau kraiko, tuoj akivaizdžiai, prie mano akių pasisios ant plytelių, maždaug, tu, pinda, eik mano tūliko tvarkyt. Šiaip valau dienoj kartą arba kas antrą dieną, jei pamirštu. Perku bentonitinį sušokantį Noriko kraiką. Nu nėr jokio kvapo ant katės g.gif Gyvenam irgi per du aukštus, bet tik vieną tūliką dama turi smile.gif Aiiii, o plaunu tuliką tik kas 3-4 savaites, kada visą kraiką keičiu nauju, kas savaitę tikrai neplaunu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Indrulka*: 05 vasario 2015 - 14:46
QUOTE(arvydas. @ 2015 02 05, 13:51)
Gali but ir kates biski apsileidusios, ar gal dar mazos tai nemoka deramai nusipraust  g.gif  Musu Raisa buvo labai kudlota tai laizydavos ir laizydavos. Sarkozy net puses tiek nesiprausia, bet pati irgi nesmirda.
Vasara kai silta smarvele gerai per nosi kerta. Daug valymo, ir vis tiek atsiduoda myzalu. (Turbut nemokam chemijos priderint. Gal ka nors patartumet?).
O dezute tai visad plaunu. Tik man bepigu kai jin be jokio kraiko  ax.gif

nu 6men,tai gal dar ismoksarba sakau,papuola,kad tiesiai is tuliko atvaro
Papildyta:
QUOTE(*Indrulka* @ 2015 02 05, 14:45)
Atsakysiu iš savo parapijos biggrin.gif Manoji išrankybė - jei tik dvi dienas neišvalau kraiko, tuoj akivaizdžiai, prie mano akių pasisios ant plytelių, maždaug, tu, pinda, eik mano tūliko tvarkyt. Šiaip valau dienoj kartą arba kas antrą dieną, jei pamirštu. Perku bentonitinį sušokantį Noriko kraiką. Nu nėr jokio kvapo ant katės g.gif Gyvenam irgi per du aukštus, bet tik vieną tūliką dama turi smile.gif Aiiii, o plaunu tuliką tik kas 3-4 savaites, kada visą kraiką keičiu nauju, kas savaitę tikrai neplaunu schmoll.gif

o dabar noreciau pasitikslinti_dvi dienas neisvalau kraiko?tai cia kaip?nu pas mane kai dvi,tai as isvalau juos tikrai kokius 4 kart per diena,nes po 2 ten jau namelyje nieks nebetilptu:)
ar jus kazka kita turejot omeny...visiskai kraika pakeiciat?
nu du tulikus galvoju,jei dvi kates,nors manau ,jie niekur kitur nearo,viskas vietoj ir tvarkingai,tai uztenka joms to vieno,tik su smarve noriu susitvarkyt:)
aciu uz atsakyma is jusu parapijos:)
Atsakyti
jei Jūs "valymą" turit omeny didžiojo reikalo išėmimą, tai taip - valau tada kada padaro.... bet šiaip visą kraiką keičiu kas 1,5-2 sav., man nesmirda.
O gal Jūsų, Pusait, labai jautri uoslė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2015 02 05, 16:25)
jei Jūs "valymą" turit omeny didžiojo reikalo išėmimą, tai taip - valau tada kada padaro.... bet šiaip visą kraiką keičiu kas 1,5-2 sav., man nesmirda.
O gal Jūsų, Pusait, labai jautri uoslė?  g.gif

nu ne,nejautri uosle:)nes jau ir MB nepatenkintas suka ratus apie ta tulika.
Taip valymas,tai ka ten prikrove ir didelis reikalas ir mazas,tai supratau dabar :
pirma,kad atejo laikas,kad po 1,5-2sav vissiskas wc isvalymas,kraiko pakeitimas,vanduo ir pan.
antra,kartais mazas reikaliukas isyra,tai gal tie like sutrupeje gabaliukai irgi reikala gadina.
Atsakyti
Aš cementinio kraiko negalėjau naudot, nes jis man pats baisiai smirda, nors katė tai nesiskundė, bet tas kur įdėjau nuorodą tai man kvepia medžio pjuvenom, be to man l. patogu kad jį galiu nuleist į unitazą ir nereikia kažkur katės "padarytų reikaliukų" sandėliuot...

Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2015 02 05, 16:40)
Aš cementinio kraiko negalėjau naudot, nes jis man pats baisiai smirda, nors katė tai nesiskundė, bet tas kur įdėjau nuorodą tai man kvepia medžio pjuvenom, be to man l. patogu kad jį galiu nuleist į unitazą ir nereikia kažkur katės "padarytų reikaliukų" sandėliuot...

aha,as jau issiploviau wc ,uzpilsiu dar ta ka turiu r ryt straksesiu iki senuku,pabandysiu ta,su jusu nuoroda.aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2015 02 04, 18:25)
tualetą valau tik 1 kartą, ir katė mano neturi jokio tualeto kvapo, kraikas toks:
http://www.senukai.l...st_tab=articles
Jo, šis kraikas (Cat's Best Gold) - vienas iš geriausių, nešiojasi mažiau net už silikoną, tik kaina kandžiojasi (be nuolaidų - 50 litų).
Cat's Best Oko Plus kvapą laiko neblogiau, sušoka net tvirčiau ir kainoja 30 litų, bet nešiojasi takeliais po visą butą.
Atsakyti
QUOTE(esarmy @ 2015 02 05, 17:28)
Jo, šis kraikas (Cat's Best Gold) - vienas iš geriausių, nešiojasi mažiau net už silikoną, tik kaina kandžiojasi (be nuolaidų - 50 litų).
Cat's Best Oko Plus kvapą laiko neblogiau, sušoka net tvirčiau ir kainoja 30 litų, bet nešiojasi takeliais po visą butą.

perku kai būna 30% nuolaida - tai gaunas apie 35 Lt, eurais dar nepirkau (gal ir brangokas, bet man jis bei katei patinka biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaRaud: 05 vasario 2015 - 17:40
Jo, šis kraikas (Cat's Best Gold) - vienas iš geriausių, nešiojasi mažiau net už silikoną.

drinks_cheers.gif Pilnai pritariu.
Bentonitinis man irgi nelabai gerai kvapą sulaikydavo, aš užuosdavau šlapimo kvapą, net išvalius wc.
Cats Best Oko Plus dabar naudoju nuolat. Visai nesijaučia kvapas. Bet nešiojasi. Man geriau šluoti, nei vaikščioti nosį užsiėmus.
Cat's Best Gold irgi kvapų atžvilgiu superinis, bet jis blogiau sušoka ir daugiau išsimeta, ne toks ekonomiškas, bet mažiau nešiojasi.
Pabandykit abu, kuris labiau tiks, tą ir pasirinksit.
Beje, mano katės wc didelis, gyvenam per 3 aukštus, vieno didelio wc pilnai užtenka. Kas dieną išmetu sušokusį šlapimą ir išmatas į unitazą, bet pilnai kraiką keičiu ne dažniau kaip kartą per mėnesį. Tada ir wc pilnai išplaunu.
Beje, maniškė katė buvo pradėjusi smirdėti, kai netiko maistas ( nuolatinio negavausi pirkti buvau nupirkusi kitos rūšies super premium gerą maistą), grįžus prie įprastinio, katė vėl tapo bekvape.
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 02 05, 18:07)
drinks_cheers.gif  Pilnai pritariu.
Bentonitinis man irgi nelabai gerai kvapą sulaikydavo, aš užuosdavau šlapimo kvapą, net išvalius wc.
Cats Best Oko Plus dabar naudoju nuolat. Visai nesijaučia kvapas. Bet nešiojasi. Man geriau šluoti, nei vaikščioti nosį užsiėmus.
Cat's Best Gold irgi kvapų atžvilgiu superinis, bet jis blogiau sušoka ir daugiau išsimeta, ne toks ekonomiškas, bet mažiau nešiojasi.
Pabandykit abu, kuris labiau tiks, tą ir pasirinksit.
Beje, mano katės wc didelis, gyvenam per 3 aukštus, vieno didelio wc pilnai užtenka. Kas dieną išmetu sušokusį šlapimą ir išmatas į unitazą, bet pilnai kraiką keičiu ne dažniau kaip kartą per mėnesį. Tada ir wc pilnai išplaunu.
Beje, maniškė katė buvo pradėjusi smirdėti, kai netiko maistas ( nuolatinio negavausi pirkti buvau nupirkusi kitos rūšies super premium gerą maistą), grįžus prie įprastinio, katė vėl tapo bekvape.

ok,aciu,issamu,ties tais dviem ir apsistojau pabandyt,aisku,kai du kacai,tai dar daugiau nesiosis,tai imsiu pradzioje golda,kad jau tikrai kvapo nebutu:)
Atsakyti

Sitas geriausias kraikas musu seimai thumbup.gif nesmirda, prie leteneliu nelimpa, katei patinka o ir i wc galima mesti. Turejom silikonini, atidavem labdarai schmoll.gif smirda smirda smirda doh.gif
Atsakyti