QUOTE(arvydas. @ 2015 02 05, 13:51)
Gali but ir kates biski apsileidusios, ar gal dar mazos tai nemoka deramai nusipraust
Musu Raisa buvo labai kudlota tai laizydavos ir laizydavos. Sarkozy net puses tiek nesiprausia, bet pati irgi nesmirda.
Vasara kai silta smarvele gerai per nosi kerta. Daug valymo, ir vis tiek atsiduoda myzalu. (Turbut nemokam chemijos priderint. Gal ka nors patartumet?).
O dezute tai visad plaunu. Tik man bepigu kai jin be jokio kraiko
nu 6men,tai gal dar ismoksarba sakau,papuola,kad tiesiai is tuliko atvaro
Papildyta:
QUOTE(*Indrulka* @ 2015 02 05, 14:45)
Atsakysiu iš savo parapijos
Manoji išrankybė - jei tik dvi dienas neišvalau kraiko, tuoj akivaizdžiai, prie mano akių pasisios ant plytelių, maždaug, tu, pinda, eik mano tūliko tvarkyt. Šiaip valau dienoj kartą arba kas antrą dieną, jei pamirštu. Perku bentonitinį sušokantį Noriko kraiką. Nu nėr jokio kvapo ant katės
Gyvenam irgi per du aukštus, bet tik vieną tūliką dama turi
Aiiii, o plaunu tuliką tik kas 3-4 savaites, kada visą kraiką keičiu nauju, kas savaitę tikrai neplaunu
o dabar noreciau pasitikslinti_dvi dienas neisvalau kraiko?tai cia kaip?nu pas mane kai dvi,tai as isvalau juos tikrai kokius 4 kart per diena,nes po 2 ten jau namelyje nieks nebetilptu:)
ar jus kazka kita turejot omeny...visiskai kraika pakeiciat?
nu du tulikus galvoju,jei dvi kates,nors manau ,jie niekur kitur nearo,viskas vietoj ir tvarkingai,tai uztenka joms to vieno,tik su smarve noriu susitvarkyt:)
aciu uz atsakyma is jusu parapijos:)