Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užsiauginti GERĄ katę? II tema

QUOTE(Jofky @ 2015 01 16, 19:50)
Nusipirkom naują kėdę, aptraukta audiniu, tai katė isijautė į atlošą nagus galasti. Nu niekaip nepavyksta atpratinti  doh.gif
Ir taip naglai  doh.gif  kai drasko žiuri į mumis, jeigu nematom tai dar garsus leidžia kad atsisuktumem, o ji pasiruošusi bėgti  doh.gif
Gal patarimų kokių duosit?  4u.gif

Mazu pameginkit kokiu citrusiniu kvapu papurkst g.gif
Anai katei kai tik draskydavos (o draskydavo VISKA) vis pageves po 1 naga kirpdavau. Kad tik procedura nemaloni butu. Nepadejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2015 01 16, 19:50)
Nusipirkom naują kėdę,

Gelbėjome brangią ergonominę kėdę. Purkštuvas ir nepalankios sąlygos galąstymosi ir nemalonias asociacijas. Ir reikia labai operatyviai imtis veiksmų.
Mes kai katė užšokdavo ant kėdės, pultu įjungdavome youtube vaizdelį su erzinančiu "meeeeow" ir seną gerą purkštuvą. Svarbu, kad ji jūsų beveik nematytų ir asocijuotųsi nemalonumas su kėde, kitaip ji tiesiog nuo jos nueidinės, tik prie jūsų.
Pastatykite šalia patrauklesnį objektą draskymui (draskyklę).
Atsakyti
QUOTE(esarmy @ 2015 01 17, 13:25)
Gelbėjome brangią ergonominę kėdę. Purkštuvas ir nepalankios sąlygos galąstymosi ir nemalonias asociacijas. Ir reikia labai operatyviai imtis veiksmų.
Mes kai katė užšokdavo ant kėdės, pultu įjungdavome youtube vaizdelį su erzinančiu "meeeeow" ir seną gerą purkštuvą. Svarbu, kad ji jūsų beveik nematytų ir asocijuotųsi nemalonumas su kėde, kitaip ji tiesiog nuo jos nueidinės, tik prie jūsų.
Pastatykite šalia patrauklesnį objektą draskymui (draskyklę).

Šalia yra jos sena draskyklė, ją pilnai ji naudojasi, bet ir nuo kėdės neatsisako doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2015 01 17, 13:33)
Šalia yra jos sena draskyklė, ją pilnai ji naudojasi, bet ir nuo kėdės neatsisako  doh.gif

bent kažkokiam laikui pabandykit kėdei užvalkalą uždėti tokios medžiagos kuri nepatogi draskymui. Ir kėdė garantuotai liks sveika ir katė apsipras su nauju daiktu namie kuris jau bus neįdomus.
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2015 01 17, 12:33)
Šalia yra jos sena draskyklė, ją pilnai ji naudojasi, bet ir nuo kėdės neatsisako  doh.gif

Paskum brukstelk ka daret ir kaip sekesis/nesekesis. Su Sarkozy tokiu problemu beveik kaip ir neturim (jin tik monentaliai prisiderina ir apmyza visus naujus daiktus, bet tik 1 karta (!); tai uzdengiam su maximiniu maisiuku ir viskas cikiskai baigiasis) thumbup.gif Ale jauciu ne jums vieniems tas draskymas vezi varo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 17, 23:56)
Paskum brukstelk ka daret ir kaip sekesis/nesekesis. Su Sarkozy tokiu problemu beveik kaip ir neturim (jin tik monentaliai prisiderina ir apmyza visus naujus daiktus, bet tik 1 karta (!); tai uzdengiam su maximiniu maisiuku ir viskas cikiskai baigiasis) thumbup.gif  Ale jauciu ne jums vieniems tas draskymas vezi varo  unsure.gif

Gerai, parašysiu 4u.gif Tik dar nenusprendžiau kaip tai daryti. Su maišiuku gal nebloga mintis, bet manoji juos labai mėgsta biggrin.gif visus maišiukus laižo, tiek šiukšlių paruoštus išnešimui, tiek iš parduotuvės parneštus biggrin.gif
Mane dar domina vienas dalykas. Ar jūsų katės bėgioja sienomis? g.gif Tiesiog grynai parkūrina mano katė, kiek turėjau nei viena tokia akrobatė nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2015 01 18, 10:56)
Gerai, parašysiu  4u.gif  Tik dar nenusprendžiau kaip tai daryti. Su maišiuku gal nebloga mintis, bet manoji juos labai mėgsta  biggrin.gif  visus maišiukus laižo, tiek šiukšlių paruoštus išnešimui, tiek iš parduotuvės parneštus  biggrin.gif
Mane dar domina vienas dalykas. Ar jūsų katės bėgioja sienomis?  g.gif  Tiesiog grynai parkūrina mano katė, kiek turėjau nei viena tokia akrobatė nebuvo  biggrin.gif

Mano mažiukės mėgsta šokti atsispirti į sieną ir bėgti tolyn, kai užeina pasilakstymai.
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2015 01 18, 09:56)

Mane dar domina vienas dalykas. Ar jūsų katės bėgioja sienomis?  g.gif  Tiesiog grynai parkūrina mano katė, kiek turėjau nei viena tokia akrobatė nebuvo  biggrin.gif

Amzinatilsis Raisa koridoriaus tapetus taip suvarvolino. Bet ten ir tapetai buvo gundantys; su paminkstinimu, o megstamiausioj vietoj dar ir tiesiai ant faneros priklijuoti biggrin.gif Iki pat lubu uzlipdavo! Bet tik kol maza. Paskum (po kokiu metu ar pusantru) laipiot liovesi, bet kadangi jau siaip ar taip buvo nudraskyta, tai palikom smota nagu galandymui. lotuliukas.gif
Sarkozy tik uzdaru duru nepakencia schmoll.gif Tai pas mus kaip durniu namuose - rankenu arba nera, arba apverstos ir dar nupjautos (nes i virsu irgi moka pakelt) smile.gif
Neatsidaro tai neatsidaro, bet vis tiek kasdien po pora kartu bando. (Tipo gal jau kas nors pasikeite?) g.gif Nieko nebutu blogo tik triuksmo daug ir bekybodama su uzpakalinem lapsem pacias dulis biski apibraizo.
Bet ramiai praeit pro jokias duris tikrai negali schmoll.gif Kaime lauke uz virvutes vedzioju, tai ir malkine, ir sandeliuka... nu viska kur tik uzdaryta ir kur yra nors kas nors panasaus i rankena turi ismegint thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

na,va,parsiveziau savo dziaugsmus 4u.gif dar nezinau ju charakteriu,bet vienas pastoviai uodega kremta g.gif dabar jiems 5men.
kas tai galetu buti? veislyne sake,kad atsirado toks iprotis,kai atjunko nuo mamos.....tai kada praeis? apsigraus uodega greiciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2015 01 18, 10:56)

Begioja,dar ir kaip smile.gif kencia koridoriaus tapetai smile.gif
Atsakyti
o kokia priezastis galetu but, kai katinas ateina prie savo maisto bliudo (visada yra maisto) ir ji tarsi apkasineja ore? g.gif

tarsi noretu uzkast ta bliuda su maistu.
ir dar salia stovi veidrodis, tai per ji irgi pabrauko su letena is virsaus i apacia.
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2015 01 26, 11:35)
o kokia priezastis galetu but, kai katinas ateina prie savo maisto bliudo (visada yra maisto) ir ji tarsi apkasineja ore?  g.gif

tarsi noretu uzkast ta bliuda su maistu.
ir dar salia stovi veidrodis, tai per ji irgi pabrauko su letena is virsaus i apacia.

Pameginkit bliudeli i kita vieta perkelt. Mazu jis te kazka uzuodzia? g.gif
Bet greiciausiai tai taip demonstruoja, kad yra sotus nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti