QUOTE(Vidam @ 2014 04 18, 20:42)
O tai pats apsidairėte, kokioje temoje esat? Kažkodėl irgi į temą apie katės auklėjimą neperskaičiau... o katinėlių temoje irgi apie savo Sarkozy mažai ką rašėt...gal paskaitykit dar kartą dėl ko jums buvo uždėtas ignoras ir turėjot išsisiurbti
Ir meluojat, kad apie katinus, nekalbam...kiekvieną dieną kalbam ir fotkes dedam. Va taip tai
Taip kad rašykit kur norit ir ką norit, bet savo namučius aš ginsiu...
Ir meluojat, kad apie katinus, nekalbam...kiekvieną dieną kalbam ir fotkes dedam. Va taip tai
Taip kad rašykit kur norit ir ką norit, bet savo namučius aš ginsiu...
Niu tai supartalinai tema namucius begindama?? Ir kas is tu "namuciu" liko? Kaip Drezdenas iki anskrydio ar jau po viskam?
Vidam, bet tai Tu dar toli grazu ne pati durniausia!! Tikrai yra idiociu kurios ta pati katinuka ryte, per pietus ir vakare is visu pusiu fotkina, o paskui dar "dublikatus" mezga. Nu man nelimpa! Ir nieks te manes neignoravo (nes negali; tiesiog dreba nica arvydas. pamaciusios ir puola gincytis apie belenka, bet, kad tik butu PRIES).
Ai, turbut ir tokios temos "idiotams" reikia. Lai sau buna. Niekur nedingsi.
As jas su visais JB ir viedarais galeciau suniamniot tik prasmes neiziuriu. Nuosavu mazu smegeniuku gaila. Tikrai nesijungiam prie Supermamkiu idant nuotaika susigadintume? Ania? O kazkas jungias su tikslu kam nors i dusia prisikt Niu ir sikaliokites i sveikata! Tatai yra jusu "namuciai" kuriu sturmuot neturiu nei noro, nei tikslo, nei kopeciu. Vobsce nesuvokiu kodel dab rasau. Nu gal kam pravers. Labai dideles sekmes ir jums ir sau linkiu