Aciu, mergytes, uz siuntinuka!
Viskas liuks, o batukai is Free People pardes groziu grozis
Man tobuli
Tokie
Ai dar, turejau beda atsiradusia pries pora savaiciu - pelesi skalbimo masinoj - BAISU Tai irgi radua priemone USA'oj...Jei idomu kam - klauskit, uzrodysiu. Cia gal nevisoms idomu tos mano valymo priemones tai nebesiskelbsiu apie kampu sveitima
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 19, 17:56)
Aciu uz Ideeli
QUOTE(VVaiva @ 2012 11 19, 18:00)
Man tobuli
Tokie
Man tobuli
Tokie
Labai grazus!
QUOTE(Astukasas @ 2012 11 19, 17:10)
Merginos, reikia man tokio žaislo, gal kur kodukų žaislam yra, kad būtų pigiau nei čia ?
http://www.amazon.co...s=vtech inotab2
http://www.amazon.co...s=vtech inotab2
http://www.vtechkids...App-Tablet-Pink - We are offering Free Shipping on all orders over $60 and you can also get $20 off orders that are $100 or more - just use promo code ......
Man tobuli
Tokie
Man tobuli
Tokie
grozis
Man tobuli
Man tobuli
aciu Jums
Free people tai man viskas groziu groziai
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 19, 18:10)
Ai dar, turejau beda atsiradusia pries pora savaiciu - pelesi skalbimo masinoj - BAISU Tai irgi radua priemone USA'oj...Jei idomu kam - klauskit, uzrodysiu. Cia gal nevisoms idomu tos mano valymo priemones tai nebesiskelbsiu apie kampu sveitima
man viskas idomu tik baisu, bet neturiu kada tvarkytis sakau , gal ta siurbli robota reikia bent nusipirkt gal kas turit?
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 19, 18:10)
Man irgi 1 k buvo O iš kur taip ir nesupratau Bet ko tik nedariau ,siaubiakas Pasakok kitam kartui ,kad žinočiau (tfu/tfu/tfu tikiuos nereiks )
VVaiva,gražios ,bet man būtų nepatogios Ant sagtelių užnešė tave
QUOTE(rapoja @ 2012 11 19, 18:15)
Man irgi 1 k buvo O iš kur taip ir nesupratau Bet ko tik nedariau ,siaubiakas Pasakok kitam kartui ,kad žinočiau (tfu/tfu/tfu tikiuos nereiks )
o kur jis ten buna? kaip pamatet? *****, eisiu tuoj su prozektorium ieskot
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 19, 19:17)
pirmakart girdziu, kad isvis tokioj vietoj buna ko tik per SM nesuzinai
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 19, 18:17)
Eik eik Užuostum ,jei būtų ,o ne pamatytum Išplauni rūbus,o jie visi pelėsiais smirdi+ visa vonia pelėsio kvapo - fuiiii Aš nežinau iš kur Arba ,kad tarp gumų vandens likučių nevaliau ,arba ,kad drėgni drabužiai pabuvo mašinoje kurį laiką Žodžiu net nežinau
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 19, 18:15)
aciu Jums
man viskas idomu tik baisu, bet neturiu kada tvarkytis sakau , gal ta siurbli robota reikia bent nusipirkt gal kas turit?
Neturiu, bet svajoju apie ji irgi... Nors su mazais vaikais nelabai db dar pavyktu ji 'paleisti' + man 2kart vistiek ateina moteriske dabar patvarko, tai kol kas va ir sedziu be roboto
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 19, 18:17)
Is pelesio tvaiko aisku pasidaro, nereik daug ieskoti
__
Rapoja, MM... Nu va parsitysiau tabletes tokias - pavyko jauciu ir matau iskart po pilno tuscios masinos praskalbimo karstam vandenyje
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 19, 18:15)
Geriau ten nei nelist, nes butinai kazko prisireiks