Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

As nesioju ant desines rankos, bet skaiciau kazkur kad Amerikoje nesioje ant kaires. nesionk ant kurios tu nori ir ant kurios tau graziau.Nemanau kad tai didelis skirtumas.
Atsakyti
taip, amerikoj suzadetiviu ziedas dedamas and kaires, o paskui tas pirstelis papildomas su vestuviniu ziedu, todel ten visada ir derinami vestuviu bei suzadetiviu ziedai tarpusavyje!

lietuvoj visi vestuvinius nesioja ant desines daugumoj, na bent jau taip nuo seno teses. as uz tai abu ir nesiosiu ant desines, to pacio pirsto!
Atsakyti
as nesiojau ant desnes, dabar nesioju ant kaires, kadangi jo vieta uzeme vestuvinis smile.gif
Atsakyti
mat kaip. o mes iš savo sužadėtuvių žiedų padarysim vestuvinius. nes vestuvinių žiedų norim sidabrinių, auksas nepatinka. jeigu iš sužadėtinių statusas pasikeičia į sutuoktinius, tai kam sužadėtuvių žiedas? nebent šiaip norisi.
Atsakyti

QUOTE(katyteee @ 2005 11 09, 10:28)
taip, amerikoj suzadetiviu ziedas dedamas and kaires, o paskui tas pirstelis papildomas su vestuviniu ziedu, todel ten visada ir derinami vestuviu bei suzadetiviu ziedai tarpusavyje!
lietuvoj visi vestuvinius nesioja ant desines daugumoj, na bent jau taip nuo seno teses. as uz tai abu ir nesiosiu ant desines, to pacio pirsto!

Vat butent taip as ir nesioju savuosius ir suzadetuviu ir vestuvinis ant kaires rankos thumbup.gif Abu suderinti tar[usavyje ir labai gerai ziurisi, o ant desnes net netelpa, nes kaires pirstai net kudesni nors ir taip mano ismiera maziausia doh.gif
Atsakyti
man gražu, kai ranką puošia tik vienas žiedas...
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2005 12 18, 12:57)
man gražu, kai ranką puošia tik vienas žiedas...

Na man asmeniskai grazu irgi tik vienas ziedas ant rankos, tik cia eina wedding set apie kuri as kalbu, du ziedeliai ant vieno pirsto man tai labai grazu,net ir labai nesimato kad ten du,na aisku cia amerikoj taip lietuvoj gal tas nepriimtina nezinau tiesiog...Idedu kaip pvz.
Atsakyti
na, jei jie taip tarpusavyje derėtų, tada galėčiau ir du susimauti mirksiukas.gif pas mus dar ši mada neatėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Libele @ 2005 11 11, 00:14)
mat kaip. o mes iš savo sužadėtuvių žiedų padarysim vestuvinius. nes vestuvinių žiedų norim sidabrinių, auksas nepatinka. jeigu iš sužadėtinių statusas pasikeičia į sutuoktinius, tai kam sužadėtuvių žiedas? nebent šiaip norisi.

Labai patariu is sidabro nedaryti schmoll.gif , jei nepatinka geltonas auksas, galima is baltojo arba is platinos daryti, nes sidarbras minkstas metalas, sisibraizys greitai, o juk noretusi, kad tokie ziedai ilgam tarnautu
Atsakyti
QUOTE(Monika @ 2005 12 20, 09:50)
Labai patariu is sidabro nedaryti schmoll.gif , jei nepatinka geltonas auksas, galima is baltojo arba is platinos daryti, nes sidarbras minkstas metalas, sisibraizys greitai, o juk noretusi, kad tokie ziedai ilgam tarnautu

va būtent rolleyes.gif sidabras nepatvarus, minkštas metalas, o tarnaut (reikia tikėt biggrin.gif ) turės ilgai
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2005 11 09, 19:28)

bigsmile.gif Ne tik Amerikoje ant kaires nesioja suzadetuviu ziedas o paskui pridedamas ir vestuvinis ziedas , tai pat daroma ir Italijoje. ir ant mano kaires rankos dabar suzadetuviu ziedelis , o balandi papildis ta ranka ir vestuvinis ziedas. Ir sakoma nesiojamas ant kaires todel kad ,nes arciau sirdies ir sitas pirstas istiesu reiskia -meile. Labai seniai skaiciau pirstu reiksme ir ten buvo visi npirstai aprasyti, tai va ir rase ten kad sitas pirstelis reiskia -meile.
Atsakyti
QUOTE(Algertina @ 2006 01 31, 11:50)
bigsmile.gif Ne tik Amerikoje ant kaires nesioja suzadetuviu ziedas o paskui pridedamas ir vestuvinis ziedas , tai pat daroma ir Italijoje. ir ant mano kaires rankos dabar suzadetuviu ziedelis , o balandi papildis ta ranka ir vestuvinis ziedas. Ir sakoma nesiojamas ant kaires todel kad ,nes arciau sirdies ir sitas pirstas istiesu reiskia -meile. Labai seniai skaiciau pirstu reiksme ir ten buvo visi npirstai aprasyti, tai va ir rase ten kad sitas pirstelis reiskia -meile.

Va va ir as apie tai kazkur skaicius ir sako kad vestuvinis turi buti arciau sirdies o poto tik suzadetuviu, tokia seka ant to pirsto turi buti ziedu ax.gif
Atsakyti