Aš tai irgi galvoju per vestuves būti su sužadėtuvių žiedeliu. Jis geltono aukso ir derinsis prie vestuvinio žiedelio, kur irgi bus geltono aukso, tik mūvėsiu ant kairės rankos.
O po vestuvių tai nešiosiu abu, nes jie abu yra brangūs širdelei
O dėl nešiojimo, tai mano mama nešiojo ant to paties, dešinės rankos piršto, o aš turbut ten pasiliksiu tik vestuvinį, osužadėtuvių nešiosiu ant kairės rankos bevardžio pirštuko
suzadetuviu zieda tai butinai muvesui ir per vestuves, jis geltono aukso su nedideliu baltu deimanciuku bet at nezinau, ka daryti su ziedeliu, uri gavau dovanu, tiksliau, paveldejau ish savo brangiausiojo mamos jis dar jos propropromociutei priklause, geltono aukso, bet su nemazu raudonu rubinu siaip tai ji visada nesioju dabar, ir per vestuves noreciau muveti, bet nelabai derinsis tas raudonas rubinas
Aš savo sužadėtuvių žiedelį vestuvių dieną perkėliau nuo dešinės rankos bevardžio ant kairės. O po vestuvių nusiėmiau ir dabar laikau saugioj vietoj. Su vyru pasitarėm, kad kada nors vis tiek turėsime sūnų - galės savo išrinktajai padovanoti. Tai bus šeimos relikvija, perduodama iš kartos į kartą.
Pas mane sužadėtuvių ant dešinės, bet po metų manau tks perkelt ant kairės (nors bandžiau - kažkaip neįprasta ir nepatogu), nes dešinės rankos pirštuką užims vestuvinis
Vestuviu diena uzsimoviau ji ant kaires rankos, buvo su melynais ir baltais akmenukais tai ne tik kad kaip papuosalas buvo, bet "....ir kazkas melyno" ,
dabar uzsidedu graziom progom, nes siaip pasidejau, marciai busimai tegul iteikia sunus
dabar uzsidedu graziom progom, nes siaip pasidejau, marciai busimai tegul iteikia sunus
o as iskarto suzadetuvini zieda ant kaires rankos uzsimoviau, nes galvojau desine reikia vestuviniam palikti, tai kad per vestuves pas mane ant kaires ir liks, nu gi nieko baisaus kad taip nesiojau ar butina ji ant desines rankos nesioti ??
sveikos
savo suzadetuviu zieda nesioju ant desines rankos bevardzio pirsto, o kai istekesiu suzadetuviu zieda nesiosiu ant kaires rankos
nors galima ir kartu su vestuviniu zieda jei graziai atrodo
savo suzadetuviu zieda nesioju ant desines rankos bevardzio pirsto, o kai istekesiu suzadetuviu zieda nesiosiu ant kaires rankos
nors galima ir kartu su vestuviniu zieda jei graziai atrodo
as tai ir suzadetuviu ir vestuvini nesiosiu ant vienos rankos ir ant to pacio pirsto.
Aš tai nuo pat pat pradžios (t.y. nuo pasipiršimo) nešioju ant kairės rankos bevardžio piršto. Man tai atrodo, kad taip ir turėtų būti. O kadangi sužadėtuvių žiedas buvo ant kairės rankos, tai per vestuves nekilo jokių problemų
QUOTE(renacke @ 2005 11 08, 11:10)
Aš tai nuo pat pat pradžios (t.y. nuo pasipiršimo) nešioju ant kairės rankos bevardžio piršto. Man tai atrodo, kad taip ir turėtų būti. O kadangi sužadėtuvių žiedas buvo ant kairės rankos, tai per vestuves nekilo jokių problemų
Kazkur skaiciau, kad taip turetu buti Bet as vis tiek nesioju ant desines ranku Tik po vestuviu nesiosiu ant kaires.
Zurnaliuke "Vestuves" parasyta, kad suzadetuviu ziedas nesiojamas ant kaires rankos bevardzio pirsto. Pas mane jis ten ir "tupi" Per vestuves tikrai busiu su juo Po vestuviu ant abieju ranku turesiu po balto ir geltono aukso ziedeli
Sveikos,
Norejau paklausti, gal kas zinot ant kurios rankos dedamas suzadetuviu ziedas? Ant kaires ar desines? Vieni sako, kiad ant kaires, o kiti - ant desines, tad visai susipainiojau Atrasykit jei galit ir zinot
Norejau paklausti, gal kas zinot ant kurios rankos dedamas suzadetuviu ziedas? Ant kaires ar desines? Vieni sako, kiad ant kaires, o kiti - ant desines, tad visai susipainiojau Atrasykit jei galit ir zinot