Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

QUOTE(dolile @ 2005 02 15, 11:38)
ir man galu gale vakar, per valentino diena, pasipirso  wub.gif  oi kaip buvo grazu thumbup.gif  ziedeli uzmove ant kaires rankos pirstuko, tik kad ziedelis gana lengvas, tai baisu, kad nepamesciau. tai galvoju, gal reik detis ant desines rankos, nes desines rankos pristukai storesni truputuka tongue.gif

Ir as gavau wub.gif Ir maniskis irgi puole maut ant kaires rankos, bet nesioju ant desines, nes ten pirstukas kiek storesnis, stabiliai laikosi ziedukas mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif o mes pasitarem ant kurios rankos uzmauti ir nusprendem, kad ant desines
Atsakyti
na as taip kaip ir didzioji cia esanciu dauguma: dabar nesioju ant desines, bet jis tures uzleisti vieta vestuviniam ir keliaus ant kaires biggrin.gif
Atsakyti
man tai ant desines rankos..toks dailus ziedelis is balto ir geltono aukso, paprastas ir kuklutis..
Atsakyti
As taip pat ziedeli nesioju ant desines rankos. Balto aukso su akute. Labai grazus thumbup.gif O po vestuviu ji perkelsiu ant kaires rankos viduriniojo pirsto. Gi kaires rankos pirstukai plonesni.. rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, man iškilo vienas klausimas - ar vestuvių dieną mūvėsite sužadėtuvių žiedą?
Atsakyti
QUOTE(Gavuke @ 2005 04 04, 21:24)
Merginos, man iškilo vienas klausimas - ar vestuvių dieną mūvėsite sužadėtuvių žiedą?

Ne,nes mano sužadėtuvių žiedas yra sidabrinis,tai nelabai derinsis pie aukso,be to as juk jį pakeisiu į vestuvinį žieda biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gavuke @ 2005 04 04, 21:24)

Butinai thumbup.gif Nesioju daug ziedu, bet per vestuves busiu tik su suzadetuviu zieduku ir, aisku, su vestuviniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lija22 @ 2005 04 04, 21:57)
Butinai thumbup.gif Nesioju daug ziedu, bet per vestuves busiu tik su suzadetuviu zieduku ir, aisku, su vestuviniu mirksiukas.gif

Aisku mūvėkite ant kairės rankos, nors ir nesiderina thumbup.gif vis tik suzadėtuvių ziedas 4u.gif
Atsakyti
o man suzadetuviu ziedelis nesilaikys ant kaires rankos sad.gif perdidelis
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2005 04 04, 23:15)
Aisku mūvėkite ant kairės rankos, nors ir nesiderina thumbup.gif vis tik suzadėtuvių ziedas 4u.gif

Tai taip, nuo vestuviu dienos suzadetuviu ziedeli nesiosiu ant kaire rankos thumbup.gif Tik ant viduriniojo pirsto ax.gif
Atsakyti
panelykes, o jei per vestuves busiu su suzadetuviu ziedu???gal nekaip atrodys...nes jis yra ant desines rankos viduriniojo pirsto,o ant kaires rankos pirstu uzdejus smukineja. Bet ziedukas labai grazus, geltona ir baltas auksas,o viduriuke akmenukas... ax.gif mazinti nenoreciau... schmoll.gif
Atsakyti