Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

QUOTE(Pukšt @ 2012 02 03, 14:39)
Tesiant apie suzadetuviu ziedus, sis nestandartinis puikiai atrodo
user posted image

tikrai labai idomus thumbup.gif
Atsakyti
Tikriausiai pelenes istorija, augo neturtingoje seimoje, surado turtinga bica, kuris pafinansuoja ir tai greiciausiai ne uz dyka.. lotuliukas.gif Tai ir giriasi. Kazkodel ne viena neina cia ir nesigyria kokia as turtinga, kokie pas mane deimantai ir t.t..Tema skirta tam, kad pasidalinti savo gautais arba norimais gauti suzadetuviu ziedais ir tuscios kalbos cia nereikalingos.. Yra toks posakis: "Duok durniui kelia.." Dabar jis labai tiktu. biggrin.gif
Atsakyti
buurbuulis, as kazkokio panasaus ziedo neturejus (su mazom akutem), tad negaliu pasakyt kaip yra, gal jei nesiociau kasdien nenusiimdama butu kitaip smile.gif bet MB labai protingai pasielge, kai pirko zieda nupirko ir draudima jam, tad jei sugebeciau ji sugadint ar kas pavogtu - gauciau nauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2012 02 03, 14:39)
Tesiant apie suzadetuviu ziedus, sis nestandartinis puikiai atrodo
user posted image

ganetinai idomus, kazi kaip ant rankos ziuretusi. smile.gif
Atsakyti
Negaliu patiket, kad si diskusija dar vyksta biggrin.gif biggrin.gif

Del to trikampio akmenuko, as manau, kad turetu labai braizytis smile.gif
Atsakyti
Kas turetu braizytis?
Atsakyti
Ne taip issireikiau biggrin.gif Ziedo kampuciai manau turetu dreksti oda, kabintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2012 02 03, 14:54)
Ką reiškia mažas? Mano dydis 15,5, vestuvinį darė pora mm didesnį. Ir rasti be problemų sekėsi.
P.S. ne Akropolių juvelyrinėse prabangūs žiedai ieškomi.

O kur ieskomi? Visose normaliose juvelyrinese yra ir brangiu ir pigesniu ziedu, koks pigus ziedas gali buti prabangus, bet jums svarbiausia kad butu daug raudono aukso ;-) Pigumas ir prabanga yra nesuderinami dalykai, bet jus turbut puikiai mokat tai suderinti:-D na gerai jus perkat ar uzsakinejat ziedu. pasidalinkit sudominot mane? is pradziu vaidinot cia kuklutes paprastutes, o db ziurek jau apie prabanga prakalbo :-D. ziedas uz 20000 lt ne prabanga, o sidabrinnis uz 100 lt stai kur slypi tikroji prabanga :-D ir prabangus ziedai uzsakomi balbieriski pas patyrusi kaimo juvelyra, jis tai jau ismano apie prabanga :-D gerai kai skonis prastas tai aisku nesunku rasti ir maza dydi :-D na taigi akropolis pramogu sostine o jus turbut retai jame lankotes? Merginos na koks apsileidimas, suprantu krize toli vaziuot, o autobuso bilietai tokie brangus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet norejau dar paklaust o pagal jus ar vyras nuolatini viesajam transportui gali nupirkti ar cia jau ir islaikytine gali patapti? Apsvieskit vargse pelene jusu iq didesnis uz vidutini tai pasitikiu jusu nuomone lotuliukas.gif lotuliukas.gif va sypseneliu panaudojau gal db pakilsiu jusu akyse? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 02 03, 10:34)
O kazin kodel vien tik deimantus suzadetuviu zieduose visi vertina. Mano mamos suzadetuviu ziedas su rubinu, man albai grazu  thumbup.gif

user posted image

Va cia tai super grazus thumbup.gif Noreciau tokio lb lb, bet kadangi mano oda labai balta tikriausiai negraziai ziuretusi..

O del musu nuostabiosios ruteleee26 tai itariu kad cia kazkokia pusdurne rasineja, kuri nei turi koki nors zieda nei ka, tiesiog neturi normalaus gyvenimo, tai nori cia pasireiksti, pasigincyti, demesio reik.
Atsakyti
[quote=Karikima,2012 02 03, 16:33]
Va cia tai super grazus thumbup.gif Noreciau tokio lb lb, bet kadangi mano oda labai balta tikriausiai negraziai ziuretusi..

O del musu nuostabiosios ruteleee26 tai itariu kad cia kazkokia pusdurne rasineja, kuri nei turi koki nors zieda nei ka, tiesiog neturi normalaus gyvenimo, tai nori cia pasireiksti, pasigincyti, demesio reik.

[/qu lotuliukas.gif ote]
Turet zieda ne svarbiausia, o dar svarbu koki :-D o jei as neturiu ziedo gal tu gali man padovanoti, turbut turi daug sidabro thumbup.gif pusdurne dar ne taip baisu kaip tikra kvaisa cia apie karikima :-D tau ir siula ant rankos uzrisk ir jis bus lb grazus :-D
Atsakyti
Pukšt, tai kaip minėjau, gal brangesni su tikrais deimantais tikrai geriau laiko, nežinau 4u.gif man tie draudimai nesamonė, bet koks skirtumas 4u.gif aš tai neištverčiau kiekvieną dieną nenešiodama.. hihihi.gif

Rūtele, kad pačios žiedas išsidavei pigus ir paprastas, tai kur ten prabanga pas tave? O nežinai, kad žiedo skoningumas dar nepriklauso nuo kainos? Jei brangus, tai jis dar toli gražu nebūtinai stilingas ir skoningas.. o tu ką nežinai, kad žiedus ir užsakyti galima, ne tik nusipirkti? Ir ne tik už 100Lt? Ką tu ten žinosi, juk pagal tave Akropolis pilnas prabangos ir dar pramogų sostinė.. žinai kas Akropolyje leidžia visą laisvalaikį, tokios merginos, apsikarsčiusios bižuterija, prisitepusios pudros ir joms vos 17 metų, tokios ten laisvalaikį leidžia kasdien, o jeigu tau Akropolis pramogų sostinė, tai labai užjaučiu.. O jau teiginys, kad mažo dydžio žiedų nėra prabangių, tai visiškas absurdas, matyt tikrai Balbierišky pirko, jei dėl dydžio nerado.

Aš tai padariau išvadas:
1) neturi ji vyro, deimanto, išvis niekas nesiperša, tai ir spjaudosi iš pavydo, nes pačiai sidabro niekas nenuperka.
2) neturi ji ir tų savo planšetinių, pelenė..
3) apie protą jau net nekalbėsiu, visoms ir taip viskas aišku.
4) elitinė ..., greičiau jau.
5) man čia išvis mažvaikė, sėdi per dienų dienas neturėdama ką veikti ir tik pila purvą svaigdama apie neegzistuojantį vyrą, deimantus, kailinius.
Mergaite, nustok pavydėti visoms vyrų ir meilės, dar TIKRO GYVENIMO!
Viskas, aš duodu durniui kelią hihihi.gif
Atsakyti
Jezau kokie beviltiski ir netaktiski komentarai doh.gif 16-mete su demesio trukumu, laisvalaiki leidzianti akropoly (juk tai pramogu sostine!!!) lotuliukas.gif apgailetina.

Ziedelis su raudona akute labai grazus, man ryski raudona spalva prie baltaodziu merginu ypac graziai ziurisi rolleyes.gif
Atsakyti