Kaip gali žmogus parodyti tai, ko neturi
Čia atėjusi supratau, kad esu visiškai be skonio, mėgstu bevertį metalą, teku tik todėl, kad ima ir mieliau vaikštau nuoga nei su kailiniais
panele, siūlyčiau susirinkt žaislus ir eit į smėlio dėžę, nes iki padorios argumentuotos nuomonės dar labai toli. ką jau kalbėt apie supratingumą, toleranciją ir taktiškumą.
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 03, 13:06)
Ziedelis sakyciau lb paprastas ir neskoningas :-) bet tokiai kaip tu turbut net per prabangus :-D nespresk pagal savo prota apie kitu :-D na ir idomu man ant ko gi tu uzsidirbi ant rubeliu is maximos ar rimi ir jau kieta patapai :-D
panele, siūlyčiau susirinkt žaislus ir eit į smėlio dėžę, nes iki padorios argumentuotos nuomonės dar labai toli. ką jau kalbėt apie supratingumą, toleranciją ir taktiškumą.
Kazkaip nelabai cia man panasu i deimanta :-D visu pirma kas cia apie androida rase? Ar tu zinai koks pas mane androidas? Man net nereikia tos lt klaviaturos, nes jos telefone nenaudoju :-D pukst na nesinervink tu taip gal su laiku vyras nupirks ir geresni ziedeli arba pati uzsidirbsi juk tu savarankiska moteris, tai ir suzadetuvems gal pati zieda nusipirkai? D kazkaip is kitu to taktiskumo ir lb pritruko, kaip sauksi taip atsilieps :-) as jau vakar nusprendziau daugiu nesigincyti ir parasiau baigiam ta zodziu kara, tiesiog kiekviena lieka prie savo nuomones, nelieskit manes ir as neliesiu jusu :-)
Tesiant apie suzadetuviu ziedus, sis nestandartinis puikiai atrodo
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 03, 13:34)
Kazkaip nelabai cia man panasu i deimanta :-D visu pirma kas cia apie androida rase? Ar tu zinai koks pas mane androidas? Man net nereikia tos lt klaviaturos, nes jos telefone nenaudoju :-D pukst na nesinervink tu taip gal su laiku vyras nupirks ir geresni ziedeli arba pati uzsidirbsi juk tu savarankiska moteris, tai ir suzadetuvems pati zieda nusipirkai?
Ir vis tik grįžkime prie jūsų žiedo... tai koks gi jis, tas prabangus ir nepaprastas?
Matai, man ta zieda bent jau apskritai nupirko, beje mylimas vyras, as ji parodziau visoms, nes tema apie tai, jei nerodai savo ir daugiau nebeturi ka pasakyt, apart savo bevercio pezejimo, tai patariu patylet.
QUOTE(katydid @ 2012 02 03, 13:40)
Ir vis tik grįžkime prie jūsų žiedo... tai koks gi jis, tas prabangus ir nepaprastas?
Mano ziedas tradicinis balto aukso su vienu deimanciuku, nera jis ten kazkoks lb prabangus, pagrindine problema mano dydis lb mazas todel mazesnis pasirinkimas juvelyrinese, prabangus mano manymu kazkur nuo 10000 lt :-)
Tai reiskia ir tavo ziedelis niekuo neipatingas ir paprastas
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 03, 14:21)
Mano ziedas tradicinis balto aukso su vienu deimanciuku, nera jis ten kazkoks lb prabangus, pagrindine problema mano dydis lb mazas todel mazesnis pasirinkimas juvelyrinese, prabangus mano manymu kazkur nuo 10000 lt :-)
Taigi, Jūsų žiedas ne prabangus, o gana kuklus. bet sau vis tiek leidžiate įžeidinėti ir visokias replikas laidyti kitų merginų atžvilgiu, kurios gavo taip pat ne pačius prabangiausius žiedelius? Pagal logiką Jūs pati save įžeidinėjat
Tarp kitko... prabangus ir brangus nėra tas pats. Už 20 000 Lt galima nusipirkti visišką kitčą, bet paieškojus už 2000 Lt ar net pigiau galima įsigyti gal ir kuklesnį, bet daug stilingesnį ir prabangiau atrodantį žiedelį.
P.S. tikrai prabangių kolekcijų sužadėtuvių žiedai būna tik mažų dydžių.
As manau merginos nekreipkit paprasciausiai demesio apskritai i ja, nes nu gi dievuleliau matosi, kad is vaiku darzelio neseniai gryzusi Kad net is internetines foto sugeba ivertinti savo igudusia barakudos akim ar cia deimantas ar ne
Taigi supratom visos jau nuomone apie prabangius deimantus, jau dabar gali ciuozti i kokia nors kita tema pasilaidyt komentarais ir parodyt savo prota
Taigi supratom visos jau nuomone apie prabangius deimantus, jau dabar gali ciuozti i kokia nors kita tema pasilaidyt komentarais ir parodyt savo prota
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 03, 14:21)
Ką reiškia mažas? Mano dydis 15,5, vestuvinį darė pora mm didesnį. Ir rasti be problemų sekėsi.
P.S. ne Akropolių juvelyrinėse prabangūs žiedai ieškomi.
Pukst, deimantus gal tikrai geriau įtaiso ir `įsodina` ten, čia tik mano patirtis, kad man iš sidabro ir aukso krisdavo, juk niekada deimanto neturėjau, esu varguolė su kažkokiu neperspektyviu vyru, kuris neturi atliekamų 20 000Lt..
Kas čia dar žadėjo parodyti savo grožį, laukiame?
O mano mamos sužadėtuvių žiedas va irgi su tokiu ružavu, raudonu akmenuku buvo
Aš tai nelabai mėgstu tokias įstatytas akutes, bet kažkaip nesiverčia liežuvis sakyti, kad prastas ar neskoningas, nestilingas.. Dailus, tik ne mano skonio, ir ką?
---
Rūtele, kuo toliau, tuo baisiau.. pati pirma pradedi visas įžedinėti, menkinti ir kišti čia savo barakudines `vertybes`, išvadini ligonėmis, kad sidabrą mėgsta ir dar šitaip.. klausyk, mergaite, atskiri deimantus? Ir dar iš nuotraukų? Tai gal ateiti pas tave, tu mums ir sertifikatus išrašysi? Dar gerai pažiūrėk ar pas tave tas žiedas balto aukso, o ne sidabrinis, atsirado profesionalė.. jei jau atsibodo, tai naf.k čia toliau lendi su savo įžeidinėjimais ir pezalais? Atsibodo, pasakei nuomonę ir pirmyn atgal į darželį. Vyras paliko, kad tokia pikta? Limuzino nenupirko? Ar dar neužsidirbai ant jo..? Tai ko neparodai savo prabangaus ir skoningo? Sakyčiau pigus, nekainavo net 10 000Lt. Tai ką, vyras tik ~3000Lt gauna algos, o čia elitinę ... vaidini? Prabangius žiedus ir pagal dydį galima užsakyti, bet vyras tiek nesukrapštė? Ar už paskutinius pinigus deimantus nuperka ir ant maisto nebelieka, kad pirštukai tokie maži? Žinai, mergaite, tikrai peržengei ribas. Sakiau nebekreipsiu dėmesio, bet tikrai temos puošmena..
Kas čia dar žadėjo parodyti savo grožį, laukiame?
O mano mamos sužadėtuvių žiedas va irgi su tokiu ružavu, raudonu akmenuku buvo
Aš tai nelabai mėgstu tokias įstatytas akutes, bet kažkaip nesiverčia liežuvis sakyti, kad prastas ar neskoningas, nestilingas.. Dailus, tik ne mano skonio, ir ką?
---
Rūtele, kuo toliau, tuo baisiau.. pati pirma pradedi visas įžedinėti, menkinti ir kišti čia savo barakudines `vertybes`, išvadini ligonėmis, kad sidabrą mėgsta ir dar šitaip.. klausyk, mergaite, atskiri deimantus? Ir dar iš nuotraukų? Tai gal ateiti pas tave, tu mums ir sertifikatus išrašysi? Dar gerai pažiūrėk ar pas tave tas žiedas balto aukso, o ne sidabrinis, atsirado profesionalė.. jei jau atsibodo, tai naf.k čia toliau lendi su savo įžeidinėjimais ir pezalais? Atsibodo, pasakei nuomonę ir pirmyn atgal į darželį. Vyras paliko, kad tokia pikta? Limuzino nenupirko? Ar dar neužsidirbai ant jo..? Tai ko neparodai savo prabangaus ir skoningo? Sakyčiau pigus, nekainavo net 10 000Lt. Tai ką, vyras tik ~3000Lt gauna algos, o čia elitinę ... vaidini? Prabangius žiedus ir pagal dydį galima užsakyti, bet vyras tiek nesukrapštė? Ar už paskutinius pinigus deimantus nuperka ir ant maisto nebelieka, kad pirštukai tokie maži? Žinai, mergaite, tikrai peržengei ribas. Sakiau nebekreipsiu dėmesio, bet tikrai temos puošmena..