Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

Kaista, kad kazkam akutes krenta. Kiek turejus ziedu su akim, niekad niekas neiskrito ir niekas nekliuvo.

Paprastai deimantus kaip reikiant pritvirtina, abejoju ar taip jau lengva pamest
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 03 vasario 2012 - 12:05
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 03, 12:02)
Nu va, ne viena Rūta žiedą su deimantu turi.. hihihi.gif
..bet skirtumas, kad Pukšt proto turi. Dailus žiedelis, nors aš nemėgstu tokių akučių iškilių, nepatogu būna ir baisu, kai tos mažos ima byrėti.. vistiek gražu..  wub.gif

Nebyrės deimantai... Nebent žiedą mažinsi/didinsi, kuo deformuosi jo formą. Tada gali iškristi. Arba jei būtų plonytis kaip vielutė, kad galėtų deformuotis. Teisingai ir tinkamai sudėti deimantai neiškrenta. Turim taip sakant šeimyninę relikviją biggrin.gif
Atsakyti
Aš ne apie tą didelę vieną akutę, tokios man dar ir cirkonio neiškrito niekada, tfu tfu tfu.. schmoll.gif
..aš apie tokį dalyką:
user posted image

tas smulkias mažas, įklijuotas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buurbuulis: 03 vasario 2012 - 12:11
Visus deimantus ziede itvirtina taip, kad jie neiskristu smile.gif Arba is 4 kampu arba krastus "ilieja" kazkaip i metala, arba is apacios kazkaip sugeba istatyt smile.gif nezinau visos terminologijos biggrin.gif
Juvelyras man taigogi aiskino, kad is briliantai is ziedo iskristi gali tik deformavus zieda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bailarina: 03 vasario 2012 - 12:16
O kazin kodel vien tik deimantus suzadetuviu zieduose visi vertina. Mano mamos suzadetuviu ziedas su rubinu, man albai grazu thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Man deimantai irgi nieko ypatinga smile.gif graziausias akmuo safyras man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 03, 12:09)
Aš ne apie tą didelę vieną akutę, tokios man dar ir cirkonio neiškrito niekada, tfu tfu tfu..  schmoll.gif
..aš apie tokį dalyką:
user posted image

tas smulkias mažas, įklijuotas  4u.gif

Aš irgi kalbėjau apie jas smile.gif Nei mažos, nei didelės gerai sudėtos neiškrenta, juolabiau neįmanoma jų sudaužyti, suskaldyti ir t.t. Pas mane pačia vestuviniame žiede deimantukai net briaunoje - su paslėpta mintim, juvelyras iš karto perspėjo, kad jokių didinimų ar mažinimų daryti nebus galima. Na bet pas mus giminėje moterų rankos visų išliko tokios pat net senatvėje, taigi rizikavau kažkaip rolleyes.gif Čia jau nukrypstant nuo temos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicious_L @ 2012 02 03, 12:34)
O kazin kodel vien tik deimantus suzadetuviu zieduose visi vertina. Mano mamos suzadetuviu ziedas su rubinu, man albai grazu  thumbup.gif

user posted image

Aš manau deimantus ne tik sužadėtuvių žieduose, bet ir kitur, vertina dėl jo fizinių savybių - tai pati tvirčiausia ir ilgaamžiškiausia medžiaga smile.gif Bet sutinku, kad ir su kitais akmenimis dirbiniai yra labai gražūs, svarbu su skoniu sukomponuoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2012 02 03, 00:58)
Gal ir nepuošiam, bet tu tai konkrečiai gadini.
Aš tai pati sau sugebu nusipirkt norimą daiktą, o ne laukt kol vyras padovanos. Bet tu to tikrai nesuprasi.
Oj nereikia gerai čia girtis. Protingi žmonės ir į androidą moka lietuviškas raides įsivesti, tuolabiau į planšetą, nemanyk kad mėtais čia aukštom frazėm hihihi.gif
Absoliučiai juokinga persona, akivaizdu, kad su protu ne viskas gerai  unsure.gif

Kadangi tema apie Sužadėtuvių Žiedus, o kažkas paprašytas savo žiedo nekelia (hmm kažin kodėl?) hihihi.gif įkelsiu savo, nuotrauka ne itin kokybiška, bet vaizdas matosi smile.gif baltas auksas, 0,25ct. ir man nei šilta nei šalta, deimantas ten, stiklas ziar dar kažkas...

user posted image
Papildyta:
Paspaudus ant nuotraukos - padidės smile.gif

Ziedelis sakyciau lb paprastas ir neskoningas :-) bet tokiai kaip tu turbut net per prabangus :-D nespresk pagal savo prota apie kitu :-D na ir idomu man ant ko gi tu uzsidirbi ant rubeliu is maximos ar rimi ir jau kieta patapai :-D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteleee26: 03 vasario 2012 - 13:11
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 03, 13:06)
Ziedelis sakyciau lb paprastas ir neskoningas :-)

O kaip gi atrodo "skoningas" žiedas? Tai pasirodykit savo, jei tokį turit.
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 03, 13:02)
Nu va, ne viena Rūta žiedą su deimantu turi.. hihihi.gif
..bet skirtumas, kad Pukšt proto turi. Dailus žiedelis, nors aš nemėgstu tokių akučių iškilių, nepatogu būna ir baisu, kai tos mažos ima byrėti.. vistiek gražu..  wub.gif

Man iskilusi akute taip pat nepatogi, tad nenesioju jo kasdien- truputi kimba blush2.gif o mazos akutes labai tvirtai ten laikosi smile.gif

QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 03, 14:06)
Ziedelis sakyciau lb paprastas ir neskoningas :-)

Tai idek savo, kad pamatytume skoninga ir nepaprasta zieda hihihi.gif ir butu gerai nuotrauka ne is interneto biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 03, 14:06)
Ziedelis sakyciau lb paprastas ir neskoningas :-) bet tokiai kaip tu turbut net per prabangus :-D nespresk pagal savo prota apie kitu :-D na ir idomu man ant ko gi tu uzsidirbi ant rubeliu is maximos ar rimi ir jau kieta patapai :-D

Rink zodzius muzike, as atejus cia bent nesigiriu milzinisku deimantu, kuruo net nerodai, ir vyro nupirktom dovanom. Ne tau sprest kiek as uzdirbu ir kur ka perku.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 02 03, 12:34)
O kazin kodel vien tik deimantus suzadetuviu zieduose visi vertina. Mano mamos suzadetuviu ziedas su rubinu, man albai grazu  thumbup.gif

Svajojau apie žieduką su perlu, man labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Ir is vis, savo nuomone apie ziedus pasakei, visos suprato ir tau isreiske savo nuomone, ko tu dar cia nori?
Atsakyti