Kaista, kad kazkam akutes krenta. Kiek turejus ziedu su akim, niekad niekas neiskrito ir niekas nekliuvo.
Paprastai deimantus kaip reikiant pritvirtina, abejoju ar taip jau lengva pamest
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 03, 12:02)
Nu va, ne viena Rūta žiedą su deimantu turi..
..bet skirtumas, kad Pukšt proto turi. Dailus žiedelis, nors aš nemėgstu tokių akučių iškilių, nepatogu būna ir baisu, kai tos mažos ima byrėti.. vistiek gražu..
..bet skirtumas, kad Pukšt proto turi. Dailus žiedelis, nors aš nemėgstu tokių akučių iškilių, nepatogu būna ir baisu, kai tos mažos ima byrėti.. vistiek gražu..
Nebyrės deimantai... Nebent žiedą mažinsi/didinsi, kuo deformuosi jo formą. Tada gali iškristi. Arba jei būtų plonytis kaip vielutė, kad galėtų deformuotis. Teisingai ir tinkamai sudėti deimantai neiškrenta. Turim taip sakant šeimyninę relikviją
Aš ne apie tą didelę vieną akutę, tokios man dar ir cirkonio neiškrito niekada, tfu tfu tfu..
..aš apie tokį dalyką:
tas smulkias mažas, įklijuotas
..aš apie tokį dalyką:
O kazin kodel vien tik deimantus suzadetuviu zieduose visi vertina. Mano mamos suzadetuviu ziedas su rubinu, man albai grazu
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 03, 12:09)
Aš ne apie tą didelę vieną akutę, tokios man dar ir cirkonio neiškrito niekada, tfu tfu tfu..
..aš apie tokį dalyką:
..aš apie tokį dalyką:
Aš irgi kalbėjau apie jas Nei mažos, nei didelės gerai sudėtos neiškrenta, juolabiau neįmanoma jų sudaužyti, suskaldyti ir t.t. Pas mane pačia vestuviniame žiede deimantukai net briaunoje - su paslėpta mintim, juvelyras iš karto perspėjo, kad jokių didinimų ar mažinimų daryti nebus galima. Na bet pas mus giminėje moterų rankos visų išliko tokios pat net senatvėje, taigi rizikavau kažkaip Čia jau nukrypstant nuo temos
Papildyta:
QUOTE(Vicious_L @ 2012 02 03, 12:34)
O kazin kodel vien tik deimantus suzadetuviu zieduose visi vertina. Mano mamos suzadetuviu ziedas su rubinu, man albai grazu
Aš manau deimantus ne tik sužadėtuvių žieduose, bet ir kitur, vertina dėl jo fizinių savybių - tai pati tvirčiausia ir ilgaamžiškiausia medžiaga Bet sutinku, kad ir su kitais akmenimis dirbiniai yra labai gražūs, svarbu su skoniu sukomponuoti
QUOTE(Pukšt @ 2012 02 03, 00:58)
Gal ir nepuošiam, bet tu tai konkrečiai gadini.
Aš tai pati sau sugebu nusipirkt norimą daiktą, o ne laukt kol vyras padovanos. Bet tu to tikrai nesuprasi.
Oj nereikia gerai čia girtis. Protingi žmonės ir į androidą moka lietuviškas raides įsivesti, tuolabiau į planšetą, nemanyk kad mėtais čia aukštom frazėm
Absoliučiai juokinga persona, akivaizdu, kad su protu ne viskas gerai
Kadangi tema apie Sužadėtuvių Žiedus, o kažkas paprašytas savo žiedo nekelia (hmm kažin kodėl?) įkelsiu savo, nuotrauka ne itin kokybiška, bet vaizdas matosi baltas auksas, 0,25ct. ir man nei šilta nei šalta, deimantas ten, stiklas ziar dar kažkas...
Papildyta:
Paspaudus ant nuotraukos - padidės
Aš tai pati sau sugebu nusipirkt norimą daiktą, o ne laukt kol vyras padovanos. Bet tu to tikrai nesuprasi.
Oj nereikia gerai čia girtis. Protingi žmonės ir į androidą moka lietuviškas raides įsivesti, tuolabiau į planšetą, nemanyk kad mėtais čia aukštom frazėm
Absoliučiai juokinga persona, akivaizdu, kad su protu ne viskas gerai
Kadangi tema apie Sužadėtuvių Žiedus, o kažkas paprašytas savo žiedo nekelia (hmm kažin kodėl?) įkelsiu savo, nuotrauka ne itin kokybiška, bet vaizdas matosi baltas auksas, 0,25ct. ir man nei šilta nei šalta, deimantas ten, stiklas ziar dar kažkas...
Papildyta:
Paspaudus ant nuotraukos - padidės
Ziedelis sakyciau lb paprastas ir neskoningas :-) bet tokiai kaip tu turbut net per prabangus :-D nespresk pagal savo prota apie kitu :-D na ir idomu man ant ko gi tu uzsidirbi ant rubeliu is maximos ar rimi ir jau kieta patapai :-D
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 03, 13:06)
Ziedelis sakyciau lb paprastas ir neskoningas :-)
O kaip gi atrodo "skoningas" žiedas? Tai pasirodykit savo, jei tokį turit.
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 03, 13:02)
Nu va, ne viena Rūta žiedą su deimantu turi..
Man iskilusi akute taip pat nepatogi, tad nenesioju jo kasdien- truputi kimba o mazos akutes labai tvirtai ten laikosi
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 03, 14:06)
Ziedelis sakyciau lb paprastas ir neskoningas :-)
Tai idek savo, kad pamatytume skoninga ir nepaprasta zieda ir butu gerai nuotrauka ne is interneto
Papildyta:
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 03, 14:06)
Ziedelis sakyciau lb paprastas ir neskoningas :-) bet tokiai kaip tu turbut net per prabangus :-D nespresk pagal savo prota apie kitu :-D na ir idomu man ant ko gi tu uzsidirbi ant rubeliu is maximos ar rimi ir jau kieta patapai :-D
Rink zodzius muzike, as atejus cia bent nesigiriu milzinisku deimantu, kuruo net nerodai, ir vyro nupirktom dovanom. Ne tau sprest kiek as uzdirbu ir kur ka perku.
QUOTE(Vicious_L @ 2012 02 03, 12:34)
Svajojau apie žieduką su perlu, man labai gražu
Ir is vis, savo nuomone apie ziedus pasakei, visos suprato ir tau isreiske savo nuomone, ko tu dar cia nori?