Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

...iceland ligos konstatavimas ir tos ligos požymiai mane galutinai išmušė iš vėžių.. unsure.gif aš šiame forume matau tik vieną protu nepasižyminčią ir nepilnavertiškumu pasižyminčią asmenybę, kuri tą proto trūkumą ir savo vertę bando kompensuoti pinigų kiekybe. Tiesą pasakius, tokias olialiaškes man norisi naikinti..

QUOTE(perla <3 @ 2012 02 02, 16:33)
В семье спор, кто пойдет за сыном в детсад.... муж : Я ТЕ ШУБУ ПОДАРИЛ? Жена: ПОДАРИЛ ! Муж: ЗИМНИЕ САПОГИ ПОДАРИЛ? Жена: ПОДАРИЛ ! Ну вот и иди за сыном! Жена: а почему не ты? Муж: в чем? В носках и с пенкой для бритья?

Gal galima išversti, rusų kalba man svetima? 4u.gif
Papildyta:
Passion, nekreipk dėmesio.. 4u.gif ji čia visas atėjusi įžeidinėja ir menkina, jeigu žiedas sidabrinis, jeigu kailinių neturi, jeigu dovanų nenuperka brangių, jeigu vyras neišlaiko vienas šeimos, jeigu uždirba tik vidutiniškai.. šiaip visada jautriai reaguoju į kitų žodžius, bet ne šį kartą, kai apsireiškia tokia būtybė.
Atsakyti
QUOTE(perla <3 @ 2012 02 02, 17:33)

В семье спор, кто пойдет за сыном в детсад.... муж : Я ТЕ ШУБУ ПОДАРИЛ? Жена: ПОДАРИЛ ! Муж: ЗИМНИЕ САПОГИ ПОДАРИЛ? Жена: ПОДАРИЛ ! Ну вот и иди за сыном! Жена: а почему не ты? Муж: в чем? В носках и с пенкой для бритья?

4u.gif

Gincas seimoje, kas eis sunaus i vaiku darzeli pasiimti... vyras: As tau kailinius padovanojau? Zmona: Padovanojai! Vyras: Zieminius batus padovanojau? Zmona: Padovanojai! Vyras: Nu tai ir eik sunaus pasiimti! Zmona: O kodel ne tu? Vyras: Kaip? Su kojinem ir skutimosi putom?
Atsakyti
hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*Passion* @ 2012 02 02, 17:17)
Gincas seimoje, kas eis sunaus i vaiku darzeli pasiimti... vyras: As tau kailinius padovanojau? Zmona: Padovanojai! Vyras: Zieminius batus padovanojau? Zmona: Padovanojai! Vyras: Nu tai ir eik sunaus pasiimti! Zmona: O kodel ne tu? Vyras: Kaip? Su kojinem ir skutimosi putom?

thumbup.gif

Apskirtai, tas deimantų garbinimas gerokai išpūstas. Su sertifikatu prie žiedo nevaikščiosi, taigi sužadėtuvių žiede tinka bet koks akmuo. Tik labai įgudusi akis gali atskirti deimantą nuo kito skaidraus akmens, ir tai ne 100 proc. Amsterdame deimantų muziejuje yra toks žaidimas - po stiklu padėti septyni žiedai ir reikia atpažinti, kuriame žiede deimantas. Teisingas žiedas neturi sulaukęs daugiau paspaudimų už kitus rolleyes.gif

Po Didžiosios depresijos, kai žmonės suprato, kad už brangius blizgučius nepavalgysi ir nepasišildysi, ir dėl to nebenorėjo kopijuoti blizgaus aukštuomenės gyvenimo deimantų pramonė buvo beveik žlugusi. Kadangi verslą reikėjo kažkaip užsukti, deimantai imti garbinti filmuose, dainose ir aišku tai suveikė - kam smegenyse buvo tuščių ertmių, jas užpildė noras deimantų biggrin.gif
Iš tikrųjų, jie brangūs tik todėl, kad reti, bet pasaulyje yra daugiau ir dar retesnių dalykų. Paskaičius nekurių asmenų pasisakymus akivaizdu, kad pats rečiausias - tikra Meilė. Tik va, bėda - jos nusipirkti negali rolleyes.gif
Atsakyti
Taip is pirmo zvilgsnio neigudusi akis gali ir neatskirti deimanto nuo cirkonio, bet po kurio laiko skirtumas labai pasimato, cirkonis spindi lb trumpai, akutes dazniausiai nuskyla huh.gif va deimanta gali ir vaikams poto perleisti ir ziurint kaip pasaulis materealeja ir moderneja kazin ar musu vaikai nores nesioti mamos sena sidabra, kuris pajuoduoja po menesio :-)
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 02, 19:26)
Taip is pirmo zvilgsnio neigudusi akis gali ir neatskirti deimanto nuo cirkonio, bet po kurio laiko skirtumas labai pasimato, cirkonis spindi lb trumpai, akutes dazniausiai nuskyla  huh.gif va deimanta gali ir vaikams poto perleisti ir ziurint kaip pasaulis materealeja ir moderneja kazin ar musu vaikai nores nesioti mamos sena sidabra, kuris pajuoduoja po menesio :-)

Nesioju zieda nuo rugpjucio menesio, visai nejuoduoja. Apskritai man nera ziedas ant pirsto pajuodaves.
Atsakyti
Tavo žiniai, turiu cirkonio akutę nuo paauglystės laikų, bet toks man mielas žiedas, kad nešioju dar dabar, o ir dovana šiaip artimo žmogaus, nenuskilo. Žinoma, deimantai lieka diemantais, jie tvirtesni, brangesni ir t.t., bet nereiškia, kad paprasta cirkonio akutė neatlaikys, o jei ir nuskils, nunešiu ir įsidėsiu naują akutę, ot problemą rado irnesakyk.gif vaikams labiau už deimantą reikėtų palikti vertybes ir meilę, kurių pas tave nerasta. O deimantą nuo cirkonio atskiria tik profesionalų akis, o tikrai ne kiekvienas mėnesį ar metus pačiupinėjęs. O ar reikia vaikams palikinėti visas bižuterijas? Gal paliksim jiems namus, mašinas, vestuvinius auksinius žiedus ir žinoma meilę, įskiepytas vertybes. O pas tave ir vaikai turbūt užaugs tokie, kad jei mama nepaliko deimanto, reiškia ji jų nemyli..

Merginos, atsiminiau vieną pusiau anekdotą.. susipažinusi su Rūtele nesusilaikiau nepasakius. `Nėra vyrų, kuriems rūpi tik seksas, yra tik moterys, kurios be sekso daugiau nieko negali pasiūlyti.`. Tiesiog labai kažką primena.. hihihi.gif
Atsakyti
Tai cia jus turbut be sekso nieko negalit pasiulyt :-D nesupratau ar temos pavadinimas mano vertybes? Tie kurie garsiai saukia apie dvasines vertybes dazniausiai ju neturi ir cia kad jus pasuoket apie meile neparodo koks esat zmogus realybeje :-) o taip pat niekas nedave jums teises spresti apie mano vertybiu skale, beto kas cia sake kad atsibodo si absurdiska tema? Bet ir be manes matau ji intensyviai pletojama :-D
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 02, 19:42)
Tai cia jus turbut be sekso nieko negalit pasiulyt :-D nesupratau ar temos pavadinimas mano vertybes? Tie kurie garsiai saukia apie dvasines vertybes dazniausiai ju neturi ir cia kad jus pasuoket apie meile neparodo koks esat zmogus realybeje :-) o taip pat niekas nedave jums teises spresti apie mano vertybiu skale, beto kas cia sake kad atsibodo si absurdiska tema? Bet ir be manes matau ji intensyviai pletojama :-D

Šiaip jau tema "Sužadėtuvių žiedai", o ne kokius metalus ruteleee26 pripažįsta, kokius nešioti piguva ir koks anot jos turi būti sužadėtuvių žiedas. Pasisakėt, kad gavot, nuotraukos dėti nesutinkat, tai ko dar norit? Pasikelti savivertę, kad kažkas jūsų pagailėjo ir paėmė ir dar briliką nupirko? Ar įskaityti moderatorės žinutės nesugebėjot, kad ne apie čia šitoje temoje diskusijos turi būti, kad vis dar nesąmonių klausiat?
Atsakyti
Jus tik mane matot kad ne pagal tema rasau, gal paskaitykit pries tai parasiau kad gincytis daugiau nebenoriu, taciau kazkodel prasidejo diskusija apie mano vertybes, tai kas cia nukrypo nuo temos? Suprantu isizeidet del mano nuomones, bet kiek dar ta apmauda liesit? Gal uzteks, tikrai baikim :-)
Atsakyti
Man labiausiai įstrigo, kad moderatorė parašė, kad jau nukrypta nuo temos ir t.t. Tada visos nutilo, suprato mergaitės, o va Rūtelė vėl pasireiškė su tokia pačia žinute, kad pakalbėkime apie deimantą - vyro meilę.. aš kažkaip suprantu, kad moderatorės žinutė Rūtelei per sunki suprasti. Savo vertybių skalę puikiai parodai savo karksėjimais, brangioji. Vertybėms nereikia sertifikatų, kuriuos palieki namuose. Pusiau anekdoto esmė, aiškinu - mes jau pastebėjome, kad su tavimi nėra apie ką šnekėti ir neturi ką pasakyti, išskyrus deimanto dydį, tai labai abejoju ar vyras turi apie ką su tavimi šnekėtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 02, 20:05)
Jus tik mane matot kad ne pagal tema rasau, gal paskaitykit pries tai parasiau kad gincytis daugiau nebenoriu, taciau kazkodel prasidejo diskusija apie mano vertybes, tai kas cia nukrypo nuo temos? Suprantu isizeidet del mano nuomones, bet kiek dar ta apmauda liesit? Gal uzteks, tikrai baikim :-)

Nežinau, aš apskritai jus pasirinkau ignoruoti, nes jūsų nuomonė man yra neišprususios gyvenimo nemačiusios mergaitės, kuri kalba kad tik kalbėt, o kalbos yra nepagrįstos ir dargi nesąmoningos. Manau kitoms jūs neužkliuvot, o tiesiog įžeidėt, nes bandot save pakelti ten, kur nėra kuo didžiuotis ir keltis. Žmonės yra skirtingi ir turintys savo skonius, kada nors jūsų jaunatviškas maksimalizmas gal praeis ir jūs tą suprasite, dabar gi diskutuoti su jumis kol kas nėra apie ką. Linkiu užaugti ir tapti įdomia.
Atsakyti