QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 02, 11:54)
as jau bent atvirai parasiau ka galvoju, o jus sedit ir namie pavyda liejat, kad kam kailinius dovanoja ar brangakmenius :-) taigi viso to jums nereikia tai bent pasidziaukit uz kitas kurioms reikia ir jos turi, bet kur gi kailiniai ir vyras namuose nesuderinami dalykai:-D
Aš tai labiausiai džiaugiuosi už save ir už tas, kurios pačios sugeba viską nusipirkti ir, kurioms nėra būtinybės dairytis, kol koks nors vyras kokį daiktelį nupirks
Ir dar vieno dalyko nesuprantu- čia kailiniai kokia labai prabangos prekė ar kaip, kad taip išaukštinami?
Mano gal tarkim striukė už jūsų kailinius brangesnė, ir kas? Atsipalaiduokit, čia gi tik daiktai
Juo labiau, kad pilni Gariūnai tų kailinių, tai apie jų tikrumą, gražumą ir brangumą vėlgi būtų atskira diskusija, kaip ir apie tikrus ir netikrus, didelius ir mažus deimantus
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 02, 12:06)
Passion mes su tavim karviu kartu neganem :-D rink zodzius neissilavinusi kaimo melzeja :-D gal nueik i etiketo kursus, ismoksi deramai su zmonemis bendrauti, man tokiu kaip tu pagarbos nereikia, nes pati saves negerbi
Matosi, kad jūs etiketo kursus tai jau tikrai lankiusi
Labai patarinėjat kitiems, tai ir aš patarsiu- pamėginkit užsirašyti į lietuvių kalbos kursus, gal išmokys be klaidų ir lietuviškai rašyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 02, 12:12)
beje cia jum kailiniai ir vyras namuose nesuderinami
Man tai tikrai nesuderinama, IQ ne tas, kad suprasčiau šitokią sąsają tarp vyro ir kailinių
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 02, 12:14)
Ir kuo pasireiskia jo tobulumas atskleiskit paslapti?
RedHair, neskleisk, nesupras