Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 02, 13:20)

ruteleee26, kadangi vyras nesukrapšto net ant fufaikės, tai nuoga vaikštau, o tai jam dar labiau patinka hihihi.gif

Saviskiui geriau sito nesakysiu, nes ir man drabuziu nebepirks hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 02 02, 13:36)
Saviskiui geriau sito nesakysiu, nes ir man drabuziu nebepirks  hihihi.gif

Manajam manua ta mintis irgi patiktųhihihi.gif
reikės tylėti lotuliukas.gif

Man tai visiška tuštybių mugė , išreiškė moteriškė savo nuomonę ir požiurį ir tik tolaiu renkasi skaičius ant žinučių skaitiklio, daugio jokios naudos. Nė neabejoju, kad ji kokia iš Olialia gaujos lotuliukas.gif suknelė butinai tik dizainerio ir bateliai neprastesni nei Louboutin'o bus. Etiketas kitaip nenurodo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 02, 11:54)
as jau bent atvirai parasiau ka galvoju, o jus sedit ir namie pavyda liejat, kad kam kailinius dovanoja ar brangakmenius :-) taigi viso to jums nereikia tai bent pasidziaukit uz kitas kurioms reikia ir jos turi, bet kur gi kailiniai ir vyras namuose nesuderinami dalykai:-D

Aš tai labiausiai džiaugiuosi už save ir už tas, kurios pačios sugeba viską nusipirkti ir, kurioms nėra būtinybės dairytis, kol koks nors vyras kokį daiktelį nupirks ax.gif

Ir dar vieno dalyko nesuprantu- čia kailiniai kokia labai prabangos prekė ar kaip, kad taip išaukštinami? mastau.gif Mano gal tarkim striukė už jūsų kailinius brangesnė, ir kas? Atsipalaiduokit, čia gi tik daiktai smile.gif Juo labiau, kad pilni Gariūnai tų kailinių, tai apie jų tikrumą, gražumą ir brangumą vėlgi būtų atskira diskusija, kaip ir apie tikrus ir netikrus, didelius ir mažus deimantus biggrin.gif

QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 02, 12:06)
Passion mes su tavim karviu kartu neganem :-D rink zodzius neissilavinusi kaimo melzeja :-D gal nueik i etiketo kursus, ismoksi deramai su zmonemis bendrauti, man tokiu kaip tu pagarbos nereikia, nes pati saves negerbi biggrin.gif

Matosi, kad jūs etiketo kursus tai jau tikrai lankiusi biggrin.gif Labai patarinėjat kitiems, tai ir aš patarsiu- pamėginkit užsirašyti į lietuvių kalbos kursus, gal išmokys be klaidų ir lietuviškai rašyti mirksiukas.gif

QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 02, 12:12)
beje cia jum kailiniai ir vyras namuose nesuderinami

Man tai tikrai nesuderinama, IQ ne tas, kad suprasčiau šitokią sąsają tarp vyro ir kailinių mastau.gif

QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 02, 12:14)
Ir kuo pasireiskia jo tobulumas atskleiskit paslapti?

RedHair, neskleisk, nesupras irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2012 02 02, 13:43)
* Aš tai labiausiai džiaugiuosi už save ir už tas, kurios pačios sugeba viską nusipirkti ir, kurioms nėra būtinybės dairytis, kol koks nors vyras kokį daiktelį nupirks ax.gif

** Ir dar vieno dalyko nesuprantu- čia kailiniai kokia labai prabangos prekė ar kaip, kad taip išaukštinami? mastau.gif Mano gal tarkim striukė už jūsų kailinius brangesnė, ir kas? Atsipalaiduokit, čia gi tik daiktai smile.gif Juo labiau, kad pilni Gariūnai tų kailinių, tai apie jų tikrumą, gražumą ir brangumą vėlgi būtų atskira diskusija, kaip ir apie tikrus ir netikrus, didelius ir mažus deimantus biggrin.gif 
Matosi, kad jūs etiketo kursus tai jau tikrai lankiusi biggrin.gif Labai patarinėjat kitiems, tai ir aš patarsiu- pamėginkit užsirašyti į lietuvių kalbos kursus, gal išmokys be klaidų ir lietuviškai rašyti mirksiukas.gif
Man tai tikrai nesuderinama, IQ ne tas, kad suprasčiau šitokią sąsają tarp vyro ir kailinių mastau.gif
*** RedHair, neskleisk, nesupras irnesakyk.gif

* drinks_cheers.gif Auščiausia savigarbos laispnis, kai esi nepriklausoma ir nesivolioji namuose laukdama kol kas įbruks deimantą ar kailį, kad IQ neperšaltų lotuliukas.gif
** kai nebėra gyvenime tikslo kas belieka lotuliukas.gif
*** drinks_cheers.gif
Atsakyti
Anubis, Angeliocikas, nesakykite vyrams.. schmoll.gif

Finna, galima pridursiu? Man apskritai yra smagu ne tik sugebėti pačiai kažką nusipirkti, pačiai už kažką susimokėti, o pačiai prisidėti prie šeimos gerovės. Užmuškit, niekaip neįsivaizduoju tikros šeimos, kurioje tik vyras išlaiko šeimą, o moteris kailinių, pudros ir batelių prisiperka..

`Man tai tikrai nesuderinama, IQ ne tas, kad suprasčiau šitokią sąsają tarp vyro ir kailinių mastau.gif`
Nu kaip nesuprantate hihihi.gif gi namuose vienas iš dviejų: vyras arba kailiniai. Man asmeniškai geriau vyras namuose, Rūtai geriau kailiniai, o vyras ne namuose.. hihihi.gif

O aš žinau RedHair vyro tobulumo paslaptį.. liezuvis.gif ir visos čia esančios žino, išskyrus vieną vištą, kurios IQ tam tikrai per mažas.. bet kur Jūs matėte olialiaškę su vidutiniu IQ irnesakyk.gif

Ruteleee, o tu savo vyrą myli? Jeigu myli ar parodai jam savo meilę? Kadangi meilė išreiškiama dovanomis, kurių piniginė vertė didelė ar nustebini jį nupirkdama patį naujausią BMW? ploja.gif

Papildyta:
QUOTE(Angeliocikas @ 2012 02 02, 12:47)
drinks_cheers.gif  Auščiausia savigarbos laispnis, kai esi nepriklausoma ir nesivolioji namuose laukdama kol kas įbruks deimantą ar kailį, kad IQ neperšaltų lotuliukas.gif

ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 02, 14:06)
Anubis, Angeliocikas, nesakykite vyrams..  schmoll.gif 

Ruteleee, o tu savo vyrą myli? Jeigu myli ar parodai jam savo meilę? Kadangi meilė išreiškiama dovanomis, kurių piniginė vertė didelė ar nustebini jį nupirkdama patį naujausią BMW? ploja.gif
Papildyta:

ploja.gif

Pagal etiketą ne pigesnį nei x5 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Angeliocikas @ 2012 02 02, 14:07)
Pagal etiketą ne pigesnį nei x5 lotuliukas.gif

Net ne X5, o BMW X6M, jei zino kas cia per dalykas, bet cia dar per pigu, gal geriau Bentley ar Ferrari lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 02 vasario 2012 - 13:11
QUOTE(Juoduke` @ 2012 02 02, 14:08)
Net ne X5, o BMW X6M, jei zino kas cia per dalykas, bet cia dar per pigu, gal geriau Bentley ar Ferrari lotuliukas.gif

Va va čia tiksliausiai būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Prisižviegiau mergos.. oro_buckis.gif aš taip pat pagalvojau, kad BMW čia per prastai.. hihihi.gif
Tai panele Rūtele, ar myli savo vyrą ir ar parodai, įrodai pagal visas tradicijas ir etiketo taisykles? ploja.gif

O va draugei padovanojo sidabrinį žiedą be akutės, nes ji tokio norėjo ir ką.. liezuvis.gif o mergaitės, ant kairės rankos Jums užmovė? Po vestuviu visdar nešiojate? Čia klausimas į temą ir visoms su normaliu IQ.. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2012 02 02, 12:43)
Aš tai labiausiai džiaugiuosi už save ir už tas, kurios pačios sugeba viską nusipirkti ir, kurioms nėra būtinybės dairytis, kol koks nors vyras kokį daiktelį nupirks ax.gif

Ir dar vieno dalyko nesuprantu- čia kailiniai kokia labai prabangos prekė ar kaip, kad taip išaukštinami? mastau.gif Mano gal tarkim striukė už jūsų kailinius brangesnė, ir kas? Atsipalaiduokit, čia gi tik daiktai smile.gif Juo labiau, kad pilni Gariūnai tų kailinių, tai apie jų tikrumą, gražumą ir brangumą vėlgi būtų atskira diskusija, kaip ir apie tikrus ir netikrus, didelius ir mažus deimantus biggrin.gif 
RedHair, neskleisk, nesupras irnesakyk.gif

As jau kazkada rasiau kad kailiniai nera db prabangos zenklas, bet poto visos pradejo tuos kailinius kaip ir deimantus kiekvienoje zinuteje minet :-) del lietuviu kalbos jusu nusivylimui rasau be klaidu, nebent kokia raide per skubejima praleidziu, na jau neturite prie ko prikibti daugiau : D na ir kokia jusu striuke gal dolce&gabbana? biggrin.gif galiausiai nuo ziedu prie striukiu ir IQ priejom, tai gal db pasipasakokim koki apatini trikotaza nesiojam ir issiaiskinkim kieno auksciausias IQ :-D kiek supratau jus pati savo striukes prabangias perkat :-D todel ir gerbiat nepriklausomas busimas ar esamas zmonas :-D beje del IQ buitiski jusu ir mano pezalai apie vyrus, deimantus ir kas ka turi islaikyti neparodo zmogaus IQ, gal geriau pasidomekit kaip tas iq nustatomas tai manau juokas jau nebeims :-D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteleee26: 02 vasario 2012 - 13:34
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 02, 14:24)
Prisižviegiau mergos.. oro_buckis.gif aš taip pat pagalvojau, kad BMW čia per prastai.. hihihi.gif
Tai panele Rūtele, ar myli savo vyrą ir ar parodai, įrodai pagal visas tradicijas ir etiketo taisykles? ploja.gif 

O va draugei padovanojo sidabrinį žiedą be akutės, nes ji tokio norėjo ir ką.. liezuvis.gif o mergaitės, ant kairės rankos Jums užmovė? Po vestuviu visdar nešiojate? Čia klausimas į temą ir visoms su normaliu IQ.. hihihi.gif

Man uzmove ant kaires, bet po vestuviu sakiau nesiosiu ant desines kartu su vestuviniu 4u.gif Jau pasimatavau kaip atrodys, labai grazu man kaip kartu jie buna wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anubis: 02 vasario 2012 - 13:30
QUOTE(Anubis @ 2012 02 02, 14:29)
Man uzmove ant kaires, bet po vestuviu sakiau nesiosiu ant desines kartu su vestuviniu  4u.gif Jau pasimatavau kaip atrodys, labai grazu man kaip kartu jie buna  wub.gif

O mano ziedas sidabrinis ir netinka ... bet jau man vien auksinis graziai atrodo ax.gif
Atsakyti