Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 02, 12:06)
Passion mes su tavim karviu kartu neganem :-D rink zodzius neissilavinusi kaimo melzeja :-D gal nueik i etiketo kursus, ismoksi deramai su zmonemis bendrauti, man tokiu kaip tu pagarbos nereikia, nes pati saves negerbi biggrin.gif

bandant kalbėti apie etiketą, pirmiausiai patartina būtų sužinoti, kas tai yra, nes dabar kalbat ir visiškai nesuprantat apie ką.

O dabar į temą. Gavau svajonių sužadėtuvių žiedelį. Tokį, apie kokį kalbėjom dar draugystės pradžioj smile.gif Ir be briliantų. Ir net ne auksinis. Bet jis tobulas smile.gif
Aišku, ne kiekvienai varnai tai suprast smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 02, 13:02)
o man atrodo, kad Jūs čia pavydą liejate, nes išvis neturite MYLIMO vyro, ta prasme, o gal ir tiesiogine, kad išvis jokio vyro nėra.. o pas Jus labai suderinama? Pas Jus namuose kailiniai, o vyro nėra.. kaip supratote, ne Jūs čia viena turite tą deimantą, kitos turi ir daugiau, ir didesnių, bet jos nėra tokios tuščios ir kvailos, nekarksi pezalų ir nesipuikuoja, nes turi pasipuikuoti kuo, o Jūs tik deimantu.. ai,

Ji nieko nesuprato, nes ji praleido sita posta pro akis paprasciausiai, kaip ir dauguma kitu turbut doh.gif Nes galvoja kad ji vienintele Lietuvoj deimanta ir kailinius turi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 02 02, 12:05)
ptashka jei neklystu jus daretes savo vestuvinius pas ta pati juvelyra kaip ir mes  ax.gif  Ar jis jums dave sertifikatus? nes musu ir vestuviniai ir suzadetuviu pas ji daryti, bet sertifikato nedave, tai idomu pasidare  rolleyes.gif

Patys ziedai probuoti, bet sertifikatu mes taip ir neissiemem, patingejom 4u.gif Siaip jis be problemu sutvarko tai, kai paklausem.
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 02, 12:06)
Passion mes su tavim karviu kartu neganem :-D rink zodzius neissilavinusi kaimo melzeja :-D gal nueik i etiketo kursus, ismoksi deramai su zmonemis bendrauti, man tokiu kaip tu pagarbos nereikia, nes pati saves negerbi biggrin.gif

Kai jus savo visos parodysit tada ir as parodysiu smile.gif dedam visos nuotraukytes biggrin.gif beje cia jum kailiniai ir vyras namuose nesuderinami, jei kailinius padovanojo vadinasi jau kitam guolyje:D tai nors imk ir su fufaike vaiksciok, kad is namu niekur neitu biggrin.gif o gal jus taip ir darot?
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2012 02 02, 13:12)
Patys ziedai probuoti, bet sertifikatu mes taip ir neissiemem, patingejom  4u.gif Siaip jis be problemu sutvarko tai, kai paklausem.

Supratau vadinasi jei paprasai tada sutvarko sita reikala 4u.gif
Atsakyti
..taip, Passion. Nueik į etiketo kursus, ten juk pasakys, kad `sužadėtuvių žiedas turi kainuoti 3 atlyginimus`. Rūtele, kur tu pati etiketo kursus lankei, delfio svetainėje? Su tokiais žmonėmis ir neįmanoma kitaip bendrauti.. gal susikurk savo barakudų temą `Vyro meilę parodo deimanto dydis` ir galėsi bendrauti su tokiomis pačiomis id.ot..is, vargo nematysi. O kur tu savo išsilavinimą gavai? Man atrodo tėveliai nupirko ar dėstytojams gražias nuogas kojas rodei, nes su tokiu proteliu tik karves ir ganyti.. tik atsargiai reikia, kad netikro deimanto šūd. nepamesti.
Atsakyti
QUOTE(RedHair @ 2012 02 02, 12:10)
bandant kalbėti apie etiketą, pirmiausiai patartina būtų sužinoti, kas tai yra, nes dabar kalbat ir visiškai nesuprantat apie ką.

O dabar į temą. Gavau svajonių sužadėtuvių žiedelį. Tokį, apie kokį kalbėjom dar draugystės pradžioj smile.gif Ir be briliantų. Ir net ne auksinis. Bet jis tobulas smile.gif
Aišku, ne kiekvienai varnai tai suprast smile.gif

Ir kuo pasireiskia jo tobulumas atskleiskit paslapti?
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 02, 12:07)
ptashka, nenoriu skleisti kažko 4u.gif  tiesiog labai daug žmonių yra susidūrę ir tiek.. o manęs asmeniškai giliau nedomina, nes ir šiaip visada maniau, kad kainos ten per didelės, taip sakant tik už `vardą`, o dabar ir vardas mano akyse smukęs dėl visokių tokių atvejų  4u.gif  o dar negadinam Rūtelei nuotaikos, gal jos žiedas iš ten, tai širdies smūgį gaus, kad gal netikras.. hihihi.gif

Koks ten vardas tas vardas, tas ir yra, kad pas juos tik kainos irnesakyk.gif Is matytu Lietuvoje gaminiu su brilikais man verti demesio apskritai tik Auksines Gijos pasirode.

Panele, ruta, as savo esu idejusi ankstesneje temoje, taigi prasom fotografuoti ir deti biggrin.gif
Atsakyti
numirsiu is juoko, cia kazkokia komiksu tema lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip diena praskaidrino thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anubis: 02 vasario 2012 - 12:17
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 02, 12:14)
Ir kuo pasireiskia jo tobulumas atskleiskit paslapti?

Jis toks, apie kokį visada svajojau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RedHair: 02 vasario 2012 - 12:19
RedHair,
parodysi? rolleyes.gif svarbu Jūs laiminga, svarbu Jums gražu ir svarbu Jus myli. wub.gif

Anubis, juk sunku tiek visko perskaityti ir dar suvirškinti, tai kur čia supras.. irnesakyk.gif

ruteleee26, kadangi vyras nesukrapšto net ant fufaikės, tai nuoga vaikštau, o tai jam dar labiau patinka hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 02, 12:20)
*Anubis, juk sunku tiek visko perskaityti ir dar suvirškinti, tai kur čia supras.. irnesakyk.gif

**ruteleee26, kadangi vyras nesukrapšto net ant fufaikės, tai nuoga vaikštau, o tai jam dar labiau patinka hihihi.gif

* net neturiu nufotografavus biggrin.gif be to, visiškai netrokštu, kad materialistinės mergaitės naują diskusiją pradėtų biggrin.gif Žiedelis visiškai paprastutis, sidabrinis, su akute (ne deimantu) smile.gif

** čia dar geriau biggrin.gif
Atsakyti