QUOTE (vituly @ 2004 10 28, 10:09) |
Man zieduka uzmove ant desines, o po 6 menesiu ant tos pacios desines uzmove vetuviu zoeda, taigi suzadetuviu tada jau ant kaires |
Ir aš po vestuvių sužadėtuvių žiedą persimausiu ant kairės
Didelis AČIŪ visoms
O man mano brangusis suzadetuviu zieda uzmove meiles mieste Veronoje ir ant kaires rankos pirstelio
Man irgi grazu ziedeli uzmove ant desines rankos, o dabar ten jau vestuvinis ziedelis
O suzadetuviu ziedas dabar ant kaires rankos.
O suzadetuviu ziedas dabar ant kaires rankos.
O aš kažkur skaičiau ar šiaip girdėjau, kad nėra jokio skirtumo ant kurios rankos tas žiedelis:) Svarbiausia, kad ant tos rankos kitų žiedų nebūtų......
man tai uzmove ziedeli ant kaires rankos pirstuko . man atrodo, kad kiekvienas ziedukas turi tureti savo vieta, bet kaip kam mieliau
QUOTE (Valentinka @ 2004 10 28, 09:40) |
Man kaip tik si sekmadieni draugas pasipirso! Jau seniai kalbam apie vestuves, planuojam kita vasara. Bet as vis laukiau kada jis pasipirs. As labai laiminga, viskas taip graziai buvo suorganizuota!! O ziedeli man uzmove ant desines rankos pirstelio , ten kur tures buti ir vestuvinis ziedas, o kaip turi buti is tikruju net nezinau! |
papasakok papasakok!!!!
O man kaip ir daugumai suzadetuviu zieda uzmove ant desines rankos pirstuko. Po 1,5 metu ant sito pirstuko uzmove vestuvini zieda. Siuo metu nesioju tik vestuvini zieda, nes kitaip neiseina , abu ziedai kartu ant to pacio pirstuko nesiziuri, bet greitai vestuvini "perkraustysiu" ant kaires rankos, o suzadetuviu atgal i savo vietele sugris
QUOTE (hereja @ 2004 10 28, 19:38) |
O man kaip ir daugumai suzadetuviu zieda uzmove ant desines rankos pirstuko. Po 1,5 metu ant sito pirstuko uzmove vestuvini zieda. Siuo metu nesioju tik vestuvini zieda, nes kitaip neiseina , abu ziedai kartu ant to pacio pirstuko nesiziuri, bet greitai vestuvini "perkraustysiu" ant kaires rankos, o suzadetuviu atgal i savo vietele sugris |
vat del to ir gerai suzadetuviu zieduka ant desines rankos pirstuko nesiot. tuomet galima abu nesioti visada, vienas ant kaires, kitas ant desines
o kodel vestuvini perkraustysi ant kaires?
Man tai uzmove ant desines, bet po 7 menesiu ir 5 dienu..... as suzadetuviu ziedeli persimausiu ant kaires o "sliubini" ant desines.
O del to ant kurios rankos nesioti vestuvini zieda, tai girdejau kad tipo ant kaires rankos tai reiskia kad arciau sirdies Bet man tai kazkaip patogiau gal ant desines
O del to ant kurios rankos nesioti vestuvini zieda, tai girdejau kad tipo ant kaires rankos tai reiskia kad arciau sirdies Bet man tai kazkaip patogiau gal ant desines
QUOTE (Isila @ 2004 10 28, 21:02) |
vat del to ir gerai suzadetuviu zieduka ant desines rankos pirstuko nesiot. tuomet galima abu nesioti visada, vienas ant kaires, kitas ant desines o kodel vestuvini perkraustysi ant kaires? |
Nu tai logiska - jei ant vienos rankos suzadetuviu ziedas, tai ant kitos vestuvinis. Esme ta, kad mano suzadetuviu ziedas didesnis nei vestuvinis, o desines rankos pirstai storesni, stai is viskas. O prietaru as jokiu nesilaikau, kaip noriu, tai nesioju. Ir dar - man suzadetuviu ziedas brangesnis nei vestuvinis, nes gavau pirmiau , taigi, jam ir pirmenybe teikiu