Man Rūtelė taip pat panašesnė į nusivylusią moteriškę, kuri čia savo nuoskaudas bando užglaistyti deimantu. O tarp kitko ar žinote, kad jis tikrai tikras? Neišdūrė kaip Robertėlis Jūratės? O Jūs čia karksit kaip višta..
išvis absurdiška matuoti vyro meilę deimantais, pinigais, dovanomis, galvoti, kad vyras privalo išlaikyti šeimą.. toks jausmas, kad tikrai iš vyro dėmesio negaunate, jei čia labai jo reikalaujate. Puse čia esančių deimantais nesigiria, nors turi, kita pusė myli vyrus ir galvoja apie šeimos gerovę, o ne tik, kad man būtinai reikia žiedo, kailinių.. man Jūs panaši į labai kompleksuotą, neturinčią ką protingo pasakyti barakudą. Dar ir graži Jūs?
pasikėlimo ir susireikšminimo viršūnė.. o dėl vyro meilė Jums, tai žinome mes tokias `meiles` ir tokias poras.. toli dairytis nereikia, bet tokioms tuštutėms užtenka ir deimanto, kad patikėtų meile. Ne tik kitas guolis, bet kaip puikiai pasakėte: `o kiti grįžta iš kito guolio, ir nieko neparneša`, tai Jums svarbu, kad parneštų, o iš kur grįžo, tai jau..
pati nenorėdama pasirodote visu savo `gražumu`.. kad padovanojo deimantą, galvoji tavo po 5 metų neišeis pas kitą palikęs? Visada yra gražesnių. O čia.. su tokia susituokia, bet nei pasikalbėsi su tokia, nei pasišnekėsi apie kažką, nei ji paguos, pasirūpins, padės, užjaus, palaikys.. tik sėdės kaip graži vaza salone, tik pažiūrėti į tokią ir naktį atitvarkyti.. tokiai nejaučiama nei meilė, nei pagarba, nei kažkokie jausmai.. veda dėl bendros ramybės, visuotinio požiūrio ir tegul sėdi kaip eglutė pašonėje, bet ji neturi savo žodžio ir pagarbos, vyras išlaiko, vyras sprendžia viską, o čia tik kažkokia..
Kodėl nežinojo ką gaus? Maniškis senai, kai jau pagalvodavo apie vestuves, kalbėdavo su manimi. Sakė reikės pirkti brangų, auksinį, tikrą.. ir ką? Aš jam sakau tu nedurniuok, man nereikia tokių nesamonių.. todėl tikrai žinojau jau senai ir gerai, nes sušaudyčiau gavus balto aukso ar su deimantu..
apie pačių dovanų patikimą, turiu grandinėlę, dovanotą kažkada per gimtadienį, man ji nepatinka, bet aš jos ir nenešioju, gražiai pasakiau, kad ji man nepatinka, netinka, bet tą grandinėlę išrinkti padėjo man jo mama, turbūt todėl ji tokia ir yra.. galime nepataikyti į žmogaus skonį ir nieko čia keisto ar blogo, bet kadangi mūsų santykiai kitokie, tai aš ir neįžeisdama galiu gražiai ir švelniai apie tai pasakyti, o žinoma.. jei Jums vyras nupirktų žieduką už 20 000Lt, tai kur čia pasakysi, kad negražus..
Ir šiaip manau jau baikite, atsibodote, tuščia, kvaila, absurdiška.. gal tiesiog neberodykite daugiau to savo menkumo, o leiskite panelėms pasisakyti apie savo žiedukus. Dėmesio ieškokite pas vyrą, o ne čia..