Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 01, 23:11)
gavo toki koki isrinko vyras

O jus pati issirinkote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 01, 17:49)
Cia jums uzuojauta vyras net ant mikroskopinio deimanto nesutaupo, tai ir belieka i ji ziureti kaip i deimanta :-D o mano ir vyras ir deimantas yra nuostabus, todel esu visapusiskai laiminga :-)

Tai skleiskit laime, nes dabar skleidziat tik negatyva. Labiau panasu i baisiai nusivylusios moteriskes pezejima, kuri saviverte bando pakelti va taip nusisnekedama.

Kadangi i diskusijas su intelekto nesuzalotais asmenimis veltis beprasmiska, tiesiog ikeliu kelis man patikusius ziedus is dabartines ASSOS kolekcijos (mano favorite, suzadetuviu ziedas taip pat is sios kolekcijos) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ptashka: 02 vasario 2012 - 09:06
Rutele o jums neatrodo, kad dauguma merginu cia pasisakiusios turi deimantus ant pirstu ir net ne viena greiciausiai, ir galbut net didesnius uz jusu. Bet deja nesitasko tokioms banalybem, kad va as turiu deimanta, o jus visos zioples turit ar ne?
Nagi greitai parodykit visos savo deimantus, ir pasimatuojam dydziais, kurios didesnis ir kuria gi vyras labiau myli lotuliukas.gif lotuliukas.gif Paprasciausiai laimingos, mylimos ir pakankamai demesio gave moterys NEMATUOJA VYRO MEILES DEIMANTAIS!!!!!!!

Parasiau ir galvoju jeigu didziosiom raidem parasysiu, gal lengviau suprasti jai eis? g.gif Bet abejoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif Cia jau niekas nebepades, nebent deimantu tiara ant galvos doh.gif
Nu graudu skaityt garbes zodis
Atsakyti
As tai neturiu komentaru apskritai apie toki mastyma, kad DEIMANTAS svarbiausia ir kuo didesnis tuo labiau myli?. Padiskutuosim sia tema po kokiu 5 metu.. Kad nebutu veliau taip, kad musa vadinasi myli.. Ne piniguose laime, o ju kiekyje?.. Neisizeiskit, bet su tokiais savo pasisakymais, as niekaip kitaip jusu nepavadinciau kaip barakuda.
Turiu viena drauge, kuri viska vertina vien pinigais, gerom masinom, butais, dovanom, cia panasus atvejis.
Mano vyras man pasipirso visiskai netiketai. Pats tai dare expromtu, kadangi tuo metu neturejo pakankamai pinigeliu tai atsiskaite kreditine kortele, ziedas nekainavo keliu tukstanciu, taip jis pas mane balto aukso, bet ne su deimantu, o cirkoniu ir man jis mielas, dailus, grazus, mano stiliaus, nesioju patenkinta. O tai gal jis mane maziau del to myli? biggrin.gif Nemyletu, nebutu nei pirsesis nei vedes. tongue.gif
Svarbiausia, kaip zmogus sugeba tau ji pateikti ir nesvarbu, ar tai bus sidabrinis ar geltono, raudono, balto aukso ar volframo ziedas, su deimantu, cirkoniu ar dar kokiu briedu, svarbiausia, kad ji dovanoja tau brangus zmogus. Bet ne man aiskinti, kas ir kaip. Manau visos turim savo nuomones ir poreikius, taciau ne visos ta demonstruoja akivaizdziai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 02 vasario 2012 - 10:06
Man Rūtelė taip pat panašesnė į nusivylusią moteriškę, kuri čia savo nuoskaudas bando užglaistyti deimantu. O tarp kitko ar žinote, kad jis tikrai tikras? Neišdūrė kaip Robertėlis Jūratės? O Jūs čia karksit kaip višta.. lotuliukas.gif išvis absurdiška matuoti vyro meilę deimantais, pinigais, dovanomis, galvoti, kad vyras privalo išlaikyti šeimą.. toks jausmas, kad tikrai iš vyro dėmesio negaunate, jei čia labai jo reikalaujate. Puse čia esančių deimantais nesigiria, nors turi, kita pusė myli vyrus ir galvoja apie šeimos gerovę, o ne tik, kad man būtinai reikia žiedo, kailinių.. man Jūs panaši į labai kompleksuotą, neturinčią ką protingo pasakyti barakudą. Dar ir graži Jūs? lotuliukas.gif pasikėlimo ir susireikšminimo viršūnė.. o dėl vyro meilė Jums, tai žinome mes tokias `meiles` ir tokias poras.. toli dairytis nereikia, bet tokioms tuštutėms užtenka ir deimanto, kad patikėtų meile. Ne tik kitas guolis, bet kaip puikiai pasakėte: `o kiti grįžta iš kito guolio, ir nieko neparneša`, tai Jums svarbu, kad parneštų, o iš kur grįžo, tai jau.. irnesakyk.gif pati nenorėdama pasirodote visu savo `gražumu`.. kad padovanojo deimantą, galvoji tavo po 5 metų neišeis pas kitą palikęs? Visada yra gražesnių. O čia.. su tokia susituokia, bet nei pasikalbėsi su tokia, nei pasišnekėsi apie kažką, nei ji paguos, pasirūpins, padės, užjaus, palaikys.. tik sėdės kaip graži vaza salone, tik pažiūrėti į tokią ir naktį atitvarkyti.. tokiai nejaučiama nei meilė, nei pagarba, nei kažkokie jausmai.. veda dėl bendros ramybės, visuotinio požiūrio ir tegul sėdi kaip eglutė pašonėje, bet ji neturi savo žodžio ir pagarbos, vyras išlaiko, vyras sprendžia viską, o čia tik kažkokia..
Kodėl nežinojo ką gaus? Maniškis senai, kai jau pagalvodavo apie vestuves, kalbėdavo su manimi. Sakė reikės pirkti brangų, auksinį, tikrą.. ir ką? Aš jam sakau tu nedurniuok, man nereikia tokių nesamonių.. todėl tikrai žinojau jau senai ir gerai, nes sušaudyčiau gavus balto aukso ar su deimantu.. irnesakyk.gif apie pačių dovanų patikimą, turiu grandinėlę, dovanotą kažkada per gimtadienį, man ji nepatinka, bet aš jos ir nenešioju, gražiai pasakiau, kad ji man nepatinka, netinka, bet tą grandinėlę išrinkti padėjo man jo mama, turbūt todėl ji tokia ir yra.. galime nepataikyti į žmogaus skonį ir nieko čia keisto ar blogo, bet kadangi mūsų santykiai kitokie, tai aš ir neįžeisdama galiu gražiai ir švelniai apie tai pasakyti, o žinoma.. jei Jums vyras nupirktų žieduką už 20 000Lt, tai kur čia pasakysi, kad negražus.. lotuliukas.gif

Ir šiaip manau jau baikite, atsibodote, tuščia, kvaila, absurdiška.. gal tiesiog neberodykite daugiau to savo menkumo, o leiskite panelėms pasisakyti apie savo žiedukus. Dėmesio ieškokite pas vyrą, o ne čia.. 4u.gif
Atsakyti
O jis dar gali buti ir netikras swoon.gif swoon.gif Eina sau reikes eit patikrint, nes vdrug netikras tai vadinasi ir manes nemyli lotuliukas.gif lotuliukas.gif

As turiu tokia viena pazystama, vyras namo nepareina dvi dienas, jinai baisiai pikta buna. Ryte pasiima is jo daug pinigu ir eina i pardes apsipirkti, ir staiga viska atleidzia jam bigsmile.gif Sako nu va, ispirko biski kaltes savo lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, labai paprasta, ignoruokite ir tiek, jei niekas nekomentuos, gal ir nerašys daugiau. O kuo labiau komentuojama, tuo labiau ir reiškiasi. 4u.gif

O jei rimtai. Aš dabar pagalvojau ar perkant kur nors LT papuošalą su deimantu yra duodamas sertifikatas? Na, koks jo ar jų švarumas, spalva, ct, na, kad tikrai tikras/i g.gif
Lietuvoj man neteko su tuo susidurti. Dėl to ir pagalvojau.

Kažkada mama pati norėjo sau tokio žiedo (galvodama kaip apie investiciją), pradėjo kalbėti apie juvelyrus, kad jie perka juos kažkur ir pan. Ir man kilo klausimas ar tikrai neapgaus, nes tikrai nesam patyrę, kad šiaip pasižiūrėję galėtume pasakyti tikras ar ne smile.gif
Atsakyti
Aiden, va va.. man labai įdomu ar tas Rūtelės žiedas TIKRAI tikras, o jeigu tikras iš kur ji 100% yra tuo tikra.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 02, 00:11)

As keikiuosi nedaug palyginus, bet tu man idiote paskutine doh.gif (jus nesikreipsiu, nes tas kreipinys man reiskia siokia tokia pagarba, kol kas tu jos nenusipelnei)
Karksi abile karkset, prasmes is vis nera. Tavo nuomone buvo aiski po keliu paciu pirmu postu. Parodyk ta savo zieda del kurio cia taip giriesi ir visos kitos gavusios, gavusios per prastus, arba is vis negavusios turetu suprasti, kad ju vyrai nemyli, nevertina ir pan.

Man is vis kilo tokia mintis, kad cia nera nei jokio vyro, nei jokio ziedo, sedi kazkokia sielos ubage kitam laido gale ir svaigsta apie tobula vyra ir tobula zieda.

Labai kitu merginu atsiprasau uz toki pikta posta rolleyes.gif

QUOTE(Aiden @ 2012 02 02, 12:23)
O jei rimtai. Aš dabar pagalvojau ar perkant kur nors LT papuošalą su deimantu yra duodamas sertifikatas? Na, koks jo ar jų švarumas, spalva, ct, na, kad tikrai tikras/i g.gif

Kažkada mama pati norėjo sau tokio žiedo (galvodama kaip apie investiciją), pradėjo kalbėti apie juvelyrus, kad jie perka juos kažkur ir pan. Ir man kilo klausimas ar tikrai neapgaus, nes tikrai nesam patyrę, kad šiaip pasižiūrėję galėtume pasakyti tikras ar ne smile.gif

Man va sitas irgi idomu pasidare net smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Passion*: 02 vasario 2012 - 11:43
Passion, nėra už ką pykti, visiška teisybė.. ypač pirmas sakinys ir viskas toliau apie neegzistuojantį vyrą, neegzistuojantį deimantą ir tuo labiau neegzistuojančią jos moralę, vertybes, PROTĄ ypač.. thumbup.gif
Tai gal mes palauksime ne tik jos deimanto nuotraukos, bet ir sertifikato, kad jis tikras? thumbup.gif
Atsakyti
Žinokit, neretai pasvarstau- ar tikrai žmonės taip "mąsto" kaip rašo, ar tik šiaip nori kažkiek erzelio į tam tikras temas įnešti mastau.gif

QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 01, 17:31)
merginos baikit tas banalybes vyras-deimantas:-D

Dar neperskaičius visų jūsų komentarų, buvo aišku, kad jūs deja tokio dar savo gyvenime nesutikote (dėl ko,aišku, gaila 4u.gif ), nes kitu atveju net nekiltų minčių apie meilės matavimą nesuvokiamai primityviais būdais smile.gif
---
P.S. Galite būti rami, MB padovanojo man žiedą net ne su vienu deimantu, o su keliais, ir jie ne mikroskopinio dydžio bigsmile.gif Bet nei tada, nei dabar man tai nei rūpi, nei rūpėjo. Neneigsiu, žiedas gražus, kartais nešioju, bet pirma- nesu papuošalų/kitokių materialių daiktų vergė, antra- gyvenime man svarbūs visai kiti dalykai. Be to, kai pati sugebi užsidirbti, nereikia žvalgytis į vyrus, kuris čia dabar išgalės nupirkti kuo didesnį deimantą/butą/prabangesnį automobilį/gražesnius kalinius ir t.t., o gali gyventi su tuo, kurį myli, kuris myli tave, kuris moka parodyti išskirtinį dėmesį kasdien, net nieko nepirkdamas, kuris pats yra tikras deimantas visom prasmėm smile.gif

Ai, dar ką norėjau pasakyti, gal jums ir naujiena, bet išskirtinį vyro dėmesį galima gauti ir kitais būdais, ne tik tada, kai perka deimantus ar kažką kitką (nebeieškosiu jūsų citatos, kur rašėt apie tai) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiden @ 2012 02 02, 11:23)
Merginos, labai paprasta, ignoruokite ir tiek, jei niekas nekomentuos, gal ir nerašys daugiau. O kuo labiau komentuojama, tuo labiau ir reiškiasi. 4u.gif

Taip, Lietuvoje deimantai turi sertifikatus, juos isduoda LPR (Lietuvos prabavimo rumai) netgi jei papuosala su brangakmeniais darotes, o ne perkate (parupina juvelyrai). Taip pat uz mokesti galima istirti turimus brangakmenius, ar jie yra tikri.

Netgi paprasciausio ir maziausio deimantuko klasifikacija visuomet nurodoma, kai perkat parduotuveje (surasytos santraupos, reiskiancios deimanto charakteristikas).
Atsakyti