Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

Jusu nusivylimui deimantas savo vietoje:-D ir nekalbekit uz visas, foruma manau skaito daug merginu net ir nereiskianciu savo nuomones, tai gal kazkam bus idomu smile.gif ar jus atstovaujate visas lt moteris?:-D lengva kritikuoti kitus, kai pati neturite ka idomaus pateigti:-) merginos baikit tas banalybes vyras-deimantas:-D
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 01, 17:31)
merginos baikit tas banalybes vyras-deimantas:-D

Nuosirdi uzuojauta jums smile.gif
Atsakyti
Cia jums uzuojauta vyras net ant mikroskopinio deimanto nesutaupo, tai ir belieka i ji ziureti kaip i deimanta :-D o mano ir vyras ir deimantas yra nuostabus, todel esu visapusiskai laiminga :-)
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 01, 17:49)
Cia jums uzuojauta vyras net ant mikroskopinio deimanto nesutaupo, tai ir belieka i ji ziureti kaip i deimanta :-D o mano ir vyras ir deimantas yra nuostabus, todel esu visapusiskai laiminga :-)

Turiu as ta deimanta ir ne mikroskopini (ne jus viena siam pasauly) smile.gif Bet as giriuosi vyru, nes, matote, mano vertybiu sistema normali smile.gif Teku ne del deimanto dydzio, o is meiles ir tekeciau net ir tuo atveju, jei to deimanto nebutu smile.gif Visgi suklydau reiksdama uzuojauta jums, ja tureciau pareiksti jusu esamam ar busimam vyrui smile.gif
Atsakyti
Na uzuojauta manau nelabai tinkamas zodis kai kalbam apie gyvus zmones ir apie suzadetuviu ziedus :-D
Atsakyti
ruteleee26, jeigu nepastebėjote visos pasireiškusios išreikšė tam tikrą nuomonę apie Jus jau 4u.gif o mes turim ką pasakyti ir dar sugebam paremti argumentais, o ne šiaip pezame kaip Jūs 4u.gif ką tokio įdomaus Jūs turite pasakyti? Išskyrus Jūsų deimanto žiedo daugiau nieko protingo, įdomaus iš Jūsų negirdėjau.. matau, kad Jums labai labai trūksta dėmesio, pati jo reikalaujate, visdar žeminate kitus ir išsikeliate savo protu, kuris gaila, bet yra tikrai kaip 0,3 karatų deimantas.. o šiaip labai abejoju Jūsų vyro kaip deimanto statusu. Kuo mažiau tokių vyrų, tuo moterims geriau.. tarp kitko kodėl iškart negali sukrapštyti? Jei vyrai nenupirko deimantų, tai reiškia, kad vyrai pinigų neturi? Iš kur Jums žinoti, gal jie turi tų pinigų daugiau už Jūsų `deimantą`, bet gal tiesiog neatpirkinėja savo nuodėmių brangakmeniais, o meilę parodo darbais ir jausmais, gal namą šeimai stato, gal investuoja į išsilavinimą, į šeimos gerovę.. ai, nesuprantam Jums. irnesakyk.gif
Atsakyti
Manau jums 0,3 ct deimantas yra didelis :-) supratau jusu nuomone jei vyras padovanoja suzadetuviu proga zieda su deimantu jis dangsto kazkokias nuodemes :-D pasirodo suzadetuves pagal tradicijas yra nuodemingas dalykas:-D nesuprantu kam is viso tada tos suzadetuves jei yra spjaunama i tradicijas :-) laikas apsidairyti i vakarus ar uz atlanto :-)
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 01, 20:16)
supratau jusu nuomone jei vyras padovanoja suzadetuviu proga zieda su deimantu jis dangsto kazkokias nuodemes :-D pasirodo suzadetuves pagal tradicijas yra nuodemingas dalykas:-D nesuprantu kam is viso tada tos suzadetuves jei yra spjaunama i tradicijas :-) laikas apsidairyti i vakarus ar uz atlanto :-)

Kaip matau jums be galo patinka si (jau absurdiska) diskusija.
Nereikia pulti i krastutinumus, tiesiog jus pries tai davet suprasti, kad moterys, sutinkancios teketi, kai vyras pasipersa su mazesniu nei 0.3 ct deimantu, yra saves negerbancios. Gal zinote ta patarle "kaip sauksi, taip atsilieps".
Be to, Lietuva jokiu tradiciju neturi is viso, taip kad nebejuokinkit liaudies su savo issireiskimais "spjaunama i tradicijas", tuo labiau, kad sekantis sakinys "laikas apsidairyti i vakarus ar uz atlanto".. Si mada ir yra atejus is uz atlanto, bet toli grazu tai nera tradicija. Jei vis dar gyventume be elektros ir interneto, iki siol Lietuvos moteriskes nesiotu zalvarinius ir gintarinius papuosalus.
Atsakyti
Taip Lietuva neturi savo tradiciju, todel i musu saly ir ateina tradicijos is labiau issivysciusiu valstybiu ir sekmingai cia prgyja pastaruoju metu :-) bent jau mano pazystamu ir draugu rate, o jis tikrai nemazas:-) atejusi i si foruma galvojau ir cia sutiksiu daugiau bendraminciu, o pasirodo tik viena atstovauju savo nuomone :-( lt daugumai merginu svarbiausia yra isteketi, kad joms pasipirso :-) aisku ir man smagu kad pasipirso, bet sio fakto lb nesureiksminu, nes ir vyras turi dziaugtis kad issirinko sau tokia zmona, gal siek tiek materealiste, as nebijau to pripazinti, bet jis tai zino ir tai jo negasdina :) ir man idomu ar jus visos mastot kaip rasot, ar tiesiog is meiles savo vyrams jus derinates prie ju galimybiu?
Atsakyti
"lt daugumai merginu svarbiausia yra isteketi, kad joms pasipirso :-)"
dar svarbiau kas pasipirso smile.gif

"nes ir vyras turi dziaugtis kad issirinko sau tokia zmona"
As net neabejoju, kad vaikinai persasi is meiles ir noredami, kad isrinktoji moteris butu zmona, gyvenimo partnere (ar cia nepakankama dziaugsmo israiska?)

"ir man idomu ar jus visos mastot kaip rasot"
Taip (kalbu uz save).

"atejusi i si foruma galvojau ir cia sutiksiu daugiau bendraminciu, o pasirodo tik viena atstovauju savo nuomone :-("
Matyt uzsiemusios verslininku medziokle biggrin.gif

Atsakyti
Na juk pati sakėte, kad vyras privalo išlaikyti moterį ir meilę rodyti dovanomis. Tai visos mes žinome, kaip vyras grįžta iš kito guolio su kailiniais ir viskas tvarkoje, juk dovanų nupirko - myli, kaip vyras nemyli žmonos, bet nuperka akmenuką ir užtenka. Matau Jums labai trūksta dėmesio, kad vėl pradedate.. manau nėra nei to didelio draugų rato, nei to deimanto, nei to nuostabaus vyro. O jeigu ir yra, tai labai susirūpinčiau ar jis Jus pasirinko iš meilės.
Atsakyti
Nu jo mane is meiles pasirinko :-) buna be kailiniu ir akmenuku gryzta is kito guolio, arba isviso pas kita iseina, as del nei vieno vyro galvos nedeciau, aisku db savo vyru pasitikiu, kol esu jauna ir grazi, bet su amziumi moterys tampa ne tokios patrauklios savo vyrams :-) demesio man netruksta, tik idomu suzinoti kaip masto kitos moterys lt. Taip vyras privalo islaikyti seima taip jau nuo seniausiu laiku ir gamta sutvarke, dovanomis tam tikromis progomis rodyti demesi :-) be to ko jus taip susirupinusi mano deimantu? Kaip supratau is zinuciu kiekviena nezinojo koki zieda gaus, gavo toki koki isrinko vyras, patiko nepatiko, tai teko nuslepti, kad neizeisti mylimojo ir netikiu jog nei viena nepasvajodavo apie zieda su deimantu, arba nebuvo atveju kad ziedas nepatiko ir nesinorejo jo nesioti? :-)
Atsakyti