siaubas katik suzinojau, kad manes busimas vyras nemyli neturiu ir as to deimanto, kuris irodo, kad MB mane myli
Nors po teisybei, as nzn ka padaryciau jei man partystu zieda uz tris atlyginimus matyt gautu, grizt i parduotuve ir grazint, as tikrai rasciau kur padet jo tris atlyginimus
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 01 26, 14:44)
Aiden o jusu vestuves buvo pagal tradicines apeigas? Nes matau jums patinka netradiciniai ziedai, beto saket per vestuves ziedu neturejot:-)
Ką jūs laikote tradicinėmis apeigomis?Tas žiedas vienintelis patraukė mano akį (netyčia internete užmačiau). Šiaip aš jų nemėgstu ir nemūviu nė vieno (kaip ir mano vyras).
QUOTE(Jurginė @ 2012 01 26, 17:19)
savo brangiosioms. nezinia ar cia sykstumas
Aš iš viso jo neturiu. Nenupirko, nes nesipiršo. Paverkim kartu.
Aš iš viso jo neturiu. Nenupirko, nes nesipiršo. Paverkim kartu.
Tai pasirodo vyrai lietuvoj neskuba dovanot deimantu . Ir nezinia ar cia toks vyru sykstumas, ar lietuvos moterys neisrankios, kaip pasipirsi ar isvis nesipirsi vistiek tekes
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 01 26, 21:36)
Tai pasirodo vyrai lietuvoj neskuba dovanot deimantu . Ir nezinia ar cia toks vyru sykstumas, ar lietuvos moterys neisrankios, kaip pasipirsi ar isvis nesipirsi vistiek tekes
Lietuvoj, gerbiamoji, dar ir tuokiamasi bendru susitarimu/sprendimu, ne vien vyrui apsisprendus, jog ta moteris jam tinka. Be to, gyvenam iš biudžetinių atlyginimų. Planuojami vaikai, tvarkoma buitis. Labai abejoju, kad mane džiugintų deimantas žiede žinant,kad mano vyras turėjo tris mėnesius dirbti tam, kad aš padėčiau tą žiedą į lentyną.
O ar būtini tie deimantai? Čia jie kažką reiškia? Tai jei neturiu/nenoriu žiedo su deimantu, bet turiu sagę, laikrodį, apyrankę... tai jau viskas gerai ar irgi ne, nes tas velnio žiedas yra būtinas? O tai jei žmogų myliu, noriu su juo ateities, tai man laukti kol jis būtinai pasipirš. Kol būtinai padovanos tik žiedą. O pokalbio kad mes abu norim vienodų dalykų ir pradėt juos planuot ir įgyvendinti jau negalima? Ar visi Lietuvoje turi būti vienodi? Visi kaip vienas, kaip iš kokio internato?
Ar vyrai šykštūs ar moterys neišrankios? O kaip nebūsi šykštokas kai esu dar tik studentas ir tavo atlyginimas net 2000 Lt nesiekia, o reikia ir už butą susimokėti, ir pavalgyti, ir dar transporto išlaidos, dar ir kitų planų (labai svarbių yra), tai kaip sutaupyti tuos 6000 Lt tam žiedui. O dar vestuvėms (nes atsiprašau, bet ėmimo paskolos ar iš tėvų tam aš nepripažįstu).
O ar mes išrankios? Taip, mes išrankios. Bet kiekviena vis kitur ir vis kitaip Aš ir vyrui labai išranki buvau (ir tebesu), rinkausi, rinkausi ir išsirinkau.
Ruteleee26, mes neperšam jums savo nuomonės, nesakom, kad būtinai reikia mažo žieduko iš sidabro su cirkonio akute.
Jums patinka deimantai, jūsų vyras (gal ir metų jam kiek daugiau nei tik studentui) gali juos nupirkti ir puiku. Bet nereikia to pateikti kaip vienintelio ir teisingo (etiško) varianto.
Kaip jau sakiau, tokios piršlybos su deimantinių žiedu, prasidėjo ne LT, ir pas mus atkeliavo ne taip jau ir seniai (iš JAV filmų). Tai ar reikia būtinai vadovautis ta tradicija?
Dar kartą užduosiu klausimą: ar visi žmonės turi būti vienodi, laukti, mėgti, norėti vienodų dalykų? Vienodai visi gyventi ir neturėti jokio individualumo, išskirtinumo, kad čia AŠ, esu AŠ, o ne Petrutė ar Marytė.
QUOTE(Aiden @ 2012 01 27, 10:29)
O ar būtini tie deimantai? Čia jie kažką reiškia? Tai jei neturiu/nenoriu žiedo su deimantu, bet turiu sagę, laikrodį, apyrankę... tai jau viskas gerai ar irgi ne, nes tas velnio žiedas yra būtinas?
O tai jei žmogų myliu, noriu su juo ateities, tai man laukti kol jis būtinai pasipirš. Kol būtinai padovanos tik žiedą. O pokalbio kad mes abu norim vienodų dalykų ir pradėt juos planuot ir įgyvendinti jau negalima? Ar visi Lietuvoje turi būti vienodi? Visi kaip vienas, kaip iš kokio internato?
Ar vyrai šykštūs ar moterys neišrankios? O kaip nebūsi šykštokas kai esu dar tik studentas ir tavo atlyginimas net 2000 Lt nesiekia, o reikia ir už butą susimokėti, ir pavalgyti, ir dar transporto išlaidos, dar ir kitų planų (labai svarbių yra), tai kaip sutaupyti tuos 6000 Lt tam žiedui. O dar vestuvėms (nes atsiprašau, bet ėmimo paskolos ar iš tėvų tam aš nepripažįstu).
O ar mes išrankios? Taip, mes išrankios. Bet kiekviena vis kitur ir vis kitaip Aš ir vyrui labai išranki buvau (ir tebesu), rinkausi, rinkausi ir išsirinkau.
Ruteleee26, mes neperšam jums savo nuomonės, nesakom, kad būtinai reikia mažo žieduko iš sidabro su cirkonio akute.
Jums patinka deimantai, jūsų vyras (gal ir metų jam kiek daugiau nei tik studentui) gali juos nupirkti ir puiku. Bet nereikia to pateikti kaip vienintelio ir teisingo (etiško) varianto.
Kaip jau sakiau, tokios piršlybos su deimantinių žiedu, prasidėjo ne LT, ir pas mus atkeliavo ne taip jau ir seniai (iš JAV filmų). Tai ar reikia būtinai vadovautis ta tradicija?
Dar kartą užduosiu klausimą: ar visi žmonės turi būti vienodi, laukti, mėgti, norėti vienodų dalykų? Vienodai visi gyventi ir neturėti jokio individualumo, išskirtinumo, kad čia AŠ, esu AŠ, o ne Petrutė ar Marytė.
O tai jei žmogų myliu, noriu su juo ateities, tai man laukti kol jis būtinai pasipirš. Kol būtinai padovanos tik žiedą. O pokalbio kad mes abu norim vienodų dalykų ir pradėt juos planuot ir įgyvendinti jau negalima? Ar visi Lietuvoje turi būti vienodi? Visi kaip vienas, kaip iš kokio internato?
Labai pritariu Jusu pasisakymui nera vienintelio teisingo varianto, juk mes vis skirtingi - tiek tie, kurie persasi, tiek mes pacios ir pacio pasipirsimo juk nera teisingo arba neteisingo - vieni susede pasikalba, kad jau laikas vestuves daryti, kiti persasi kaip nors romantiskai - ir visi variantai teisingi, nors ir skirtingi. Man asmeniskai grazu, ziedelis su deimanciuku, man jis asocijuojasi su "tikru" suzadetuviu ziedu, butent toki ir gavau, bet, jei mano MB to negaletu sau leisti, labai dziaugciausi ir paprastu sidabriniu ziedeliu, nes ne ziedelyje esme, o jausmuose, su kuriais jis dovanojamas
QUOTE(Soterra @ 2012 01 27, 11:14)
ne ziedelyje esme, o jausmuose, su kuriais jis dovanojamas
Ruteleee26, o koks yra teisingas/etiškas to žiedo pateikimas pagal jus?
Ateiti pas tėvus ir prašyt jūsų rankos? Nuvažiuoti į užsienį ir ten pasipiršti? Priklaupti? O gal tiesiog namuose? Ar namuose reikia žvakių ir šampano? O gal kavinėje įdėti į tortą ar šampano taurę?
Ar iš šių variantų yra vienas teisingas ir etiškas?
Susijuokiau.. P.S. Labiausiai kokio būdo nenorėčiau, tai žiedo įkišto į tortą, kotletą, šampaną.. paminėsiu galimybę paspringti, juk vistiek to nesitiki.. o šiaip ištrauki žiedą, visą tortuotą ar šlapią, nuvalai ir tada mauni ar mauni su visais maisto likučiais ir šlapią vienu žodžiu abiem atvejais
O šiaip aš artimu metu jau irgi tikiuosi gauti žieduką, tiksliau žinau, kad gausiu, tik nežinau kada tiksliai, bet jau greitai pagal mano pageidavimą jis bus geltono aukso su paprasta cirkonio akute balto aukso nemėgstu, prastas reikalas, sidabrą mėgstu, bet kadangi žadu nešioti visą gyvenimą, tai norisi, kad tiktų prie būsimo geltono aukso vestuvinio, o deimantų man nereikia.. žinoma, jei galimybės neleistų, tai tiktų ir sidabras, juk ne kainoje esmė, o fakte, kad žmogus peršasi, kad nori su tavimi praleisti visą likusį gyvenimą maniškis kažką irgi sapaliojo, kad už sužadėtuvių žiedą teks pakloti nemenką sumelę, pirkti auksą, deimantus.. sakau, man to nereikia, geriau jau vestuvėms pataupysime, juk jos tai svarbesnės dovanos neparodo meilės didumo, tyrumo, tikrumo. Tai parodo paprasti dalykai
O šiaip aš artimu metu jau irgi tikiuosi gauti žieduką, tiksliau žinau, kad gausiu, tik nežinau kada tiksliai, bet jau greitai pagal mano pageidavimą jis bus geltono aukso su paprasta cirkonio akute balto aukso nemėgstu, prastas reikalas, sidabrą mėgstu, bet kadangi žadu nešioti visą gyvenimą, tai norisi, kad tiktų prie būsimo geltono aukso vestuvinio, o deimantų man nereikia.. žinoma, jei galimybės neleistų, tai tiktų ir sidabras, juk ne kainoje esmė, o fakte, kad žmogus peršasi, kad nori su tavimi praleisti visą likusį gyvenimą maniškis kažką irgi sapaliojo, kad už sužadėtuvių žiedą teks pakloti nemenką sumelę, pirkti auksą, deimantus.. sakau, man to nereikia, geriau jau vestuvėms pataupysime, juk jos tai svarbesnės dovanos neparodo meilės didumo, tyrumo, tikrumo. Tai parodo paprasti dalykai
i | Primenu, kad šios temos pavadinimas "Sužadėtuvių žiedai", todėl joje ir diskutuojame tik apie juos. Norite padiskutuoti, apie vertybes, meilės apraiškas ir įrodymus, sužadėtuvių ir/ar vestuvių svarbą, kas kiek ir kaip šeimoje turi uždirbti pinigus ir pan., prašau atidarykite naują temą Paplepėjimuose arba skyrelyje Iki vedybų. |
Tai ka merginos niekas daugiau nenori isreiksti nuomones koks turi buti suzadetuviu ziedas ir jo verte dvasine ir materialine prasme:-)
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 01 17, 21:49)
o eimantui patarciau nenusiminti ir neskubeti ziedo parduoti, o pasaugoti tai vieninteliai, kuria jis butinai sutiks savo gyvenime:)
As nukrisciau suzinojus, kad mano mylimasis man pasipirso su ziedu, kuris pries tai buvo skirtas ir nupirktas KITAI
Taip, tekeciau, nes mano busimasis vyras yra tikras deimantas!
ruteleee26, o gal visoms tiesiog atsibodo tokios tuščios Jūsų kalbos? Ar pritrūko dėmesio? Gal deimantą pametėte, o naujo nenuperka?
Bailarina, tikrai taip, mūsų vyrai patys kaip deimantai ir neįperkami.
Bailarina, tikrai taip, mūsų vyrai patys kaip deimantai ir neįperkami.