Na jau gerai

nestumkit taip ant manes

neemiau as to lizingo ir paskolu

nupirkau as pakankamai paprasta zieduka su tikru mazu deimantu

aisku visada norisi kazka mylimam zmogui geresnio ir prabangesnio nupirkt, kai myli nieko negaila
QUOTE(melynesne @ 2012 01 04, 19:02)
Imti paskolytę, lizingą, vadinkite kaip norite, esmė ta pati, žiedui, sakyčiau absurdiška. Apskritai. Yra svarbesnių dalykų kam reikia pinigų, o jų kaip suprantama iš situacijos pertekliaus nejaučiama apskritai.
Taip pat ne žiedo kainoje ir prabangoje esmė. O jeigu panelei tai svarbu, tai tada patarčiau geriau dar kartą apgalvoti ne žiedo kainą, o ar išvis verta pirštis
Galų gale žinau porų, kurios susituokė ir be jokių sužadėtuvių žiedų, bet nuo to laimės, meilės ir pagarbos partneriui nesumažėjo.
Matyt geriau pradėtum taupyti vestuvėms ir kokiam namui, galų gale vestuviniams žiedams (va tie tai tikrai visam likusiam gyvenimui ir dar reikšmingesni). Arba gali prisiimti lizingu sužadėtuvių žiedų, vestuvėms paskolą pasiimti, tai visą gyvenimą iš skolų neišlipsi. Poto galėsi žmonai dar lizingu kailinius pirkti, louboutin batelius.. aš jeigu būčiau sužinojusi, kad mano vyras prieš peršantis tokius dalykus krečia (nors gavau paprastą auskinį žieduką, bet pataupyti vyriškiui vistiek teko), tai būčiau greit į protą atvedusi.
Papildyta:
ir dekuj uz Jusu patarimus, apie lizingus

nes buciau didele klaida padares

beja ivyko pasipirsimas jau, kurio atsakymas buvo NE... Tai net ir nezinau ka galvot ir ka daryt, po 7 metų draugystes, 5 metų gyvenimo kartu, ir vis dar kartu gyvenam.... Turejo buti pati graziausiai mano gyvenimo diena, bet gavosi pati blogiausia

tai vat net nezinau kaip elgtis ir kaip gyvent su tuo zmogumis kuris ka tik mane atstume

savijauta ne kokia

na ka keliu taure (kuria turejom gerti abu ) uz jus, jusu laimingas meiles ir uz savo nelaiminga

Visiems visokeriopos sekmes, tikiuosi kad nei vienam neteks patirti tokio jausmo